Nissan Qashqai 2017: afsløret på Geneve Motor Show

Nissan drager fordel af fejringen af ​​Geneve Motor Show til at præsentere den nye Nissan Qashqai 2017. Vi står over for den første større opgradering modtage den anden generation af bedst sælgende mærke, en ny SUV, der kommer med den æstetiske del, chassis og udstyr. Går på salg i Spanien i august.

Gå ikke glip af: Brand nyeGeneve Motor Show 2017

Selvom du ikke kan købe det, indtil den måned,August, og vi kan vise dig den nye Nissan Qashqai 2017,Stjerne Nissan standenGeneve Motor Show 2017. FirmaetJapan har netop løftet sløret for opdatering af den andengeneration sælgende SUV, et køretøj, der fører tilmyndighed europæiske salg lister lige som mærker 10årsdagen for ankomsten af ​​den første Nissan Qashqai. Beviset for dens succesdet er, at de har solgt mere end 214.000 enheder sidenintroduktion ... og at alene fortalte det spanske marked!

VIDEO: Gå ikke glip af hvilke ændringer i den nye NissanQashqai 2017

den Ny Nissan Qashqai, som du kanse i dette galleri, landermed en opdateret udvendig billede. På forsiden, for eksempel,Den fremhæver grill med karakteristisk design og 'V'Nissan, kofangeren, hætte og forlygter, som ifølgeEfterbehandling kan være halogen eller LED. Dette er alle nye, ligesomde kørelys eller boomerang-formede baglygter3D-effekt. Ændringerne her er suppleret med enpalet farver udvidet med to nye toner: den 'ChestnutBronze 'og' Vivid blå 'kan du se i billederne.

Skuespillerinden Margot Robbie, Nissan og BladeGliderMontecarlo

Hvis vi åbner døren og få adgang til det indreden Qashqai 2017, vi finde materialer merekvalitet, udstyr og en ny finish, den Tekna +, somplaceret som det højeste område. Multifunktionsrattet erfladtrykt i bunden, og det informationssystemunderholdning Nissan Connect Den præsenterer en ny grænseflademere intuitiv og er tilgængelig et stereoanlæg underskrevet af Bosemed syv højttalere, afhængig af mærke, det garanterer en oplevelse360 graders høre både foran og ibagtil. Derudover er det forbedrede kørekomforttakket være forbedret lydisolering.

Komfort også bidrage tilfjedre, dæmpere og adresse, som er blevet rekalibreretat øge den oplevede sikkerhed for føreren ogkomfort. Som for det udstyr, bemærk tilføjelsen afsystemet PROPILOT Den styrer retningen, acceleration ogkøretøj bremsning ved kørsel på en sporet motorvej. De harforbedret antikollisionssystem foran intelligent medinkorporering fodgænger detektor, samtidig med atelementer som identifikationen af ​​vejskilte, detektorentræthed, intelligent parkeringsassistent, kamera360º, kontrollere døde vinkel eller ændre alarmufrivillig vognbane. De nævner ikke noget om den mekaniske ogVi forstår forbliver uændret. Hvis du ønsker at seandre nyskabelser præsenteret på denne begivenhed, gå ikke glip affotos af Genève2017.

Nissan X-Trail 4Dogs Concept (6)

  • Nissan X-Trail 4Dogs Concept
  • Nissan X-Trail 4Dogs Concept
  • Nissan X-Trail 4Dogs Concept
  • Nissan X-Trail 4Dogs Concept
  • Nissan X-Trail 4Dogs Concept
  • Nissan X-Trail 4Dogs Concept


Понравилась статья? Поделись с друзьями: