Volkswagen opdaterer CO2-emissionerne fra deres biler

Volkswagen opdaterer CO2-emissionerne fra deres biler

Volkswagen opdaterer CO2-udledningen fra de biler, efter de skandalen emissioner. Denne revision påvirker modeller som Volkswagen Polo, Golf, Passat og Touareg. Mål? Brændstof erklære et tal så tæt på den virkelige verden.

Gå ikke glip af: 'NyVolkswagen Golf Cabrio: dette kunne være '

Volkswagen opdaterer CO2-emissionerne fra deres biler,Dette er den information, som vores kolleger netop har offentliggjortAutocar. Nogle mener, at denne beslutninger motiveret af Volkswagen-skandalen, mens enFirma talsmand viste, at mere er at erklære en værdinær real-verden kørsel.

Video: Dette er den nye Volkswagen Golf 2017

Af en eller anden grund, er sandheden, at Volkswagendata frivilligt ændret deres godkendelse testNEDC. Opdatering, der vil hjælpe os alle til bedre at vide, hvordantilbringer en af ​​disse biler. Denne opdatering er til Polo, Golf, Passat og Touareg.

"Disse ændringer har ingen indflydelse på de faktiske forbrugstalkunder", erklærede en talsmand for VW. Det ersige, bilerne vil fortsætte med at bruge den samme brændstof, mendet officielle tal vil ikke være så lav.

Større opdatering kan du finde det i Volkswagen Golf 1.6 TDImanuel gearkasse der er gået fra 99 gram CO2 til 103gram. Benzin i en bil som VW Polo 1.0 MPI, denCO2-emissionerne stige fra 106 g til 108 g.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: