Suzuki Vitara 2015: fuldstændig renoveret og mere effektiv

Japanske mærke på Paris Motor Show 2014 Suzuki Vitara 2015 totalt fornyet SUV og effektive, men mere kompakte dimensioner. Det forventes at ankomme i Spanien i det kommende år, med diesel- og benzinmotorer, 4x2 og 4x4 trækkraft.

den Suzuki Vitara 2015 Det er stjernenubestridte 'stativ' SuzukiParis Motor Show 2014, mærketJapanske gaver der næste generation af modellen, enkompakt SUV med fem døre. Det vil være til rådighedi vores marked i løbet af det næste år, og kan indrette motorer diesel og benzin, der kan være forbundet med både systemetAWD 'All-Grip' som med den simple drivakselfront.

Vi havde allerede set den ny SuzukiVitara camouflerede i fuld fasetest, men det er første gang, vi kanse naturlige. Det udvendige design af denne nye SUVligner IV-4 prototype, at mærket indført i HallFrankfurt sidste år. Har mindre dimensioner og arver-og hans stil række Jimny- serien og opdateret medhelt nyt udvendigt design for at være en "kølig nytteog sport". 

I den følgende video Du kan se resultaternecrashtest, hvortil der blev underkastet SuzukiVitara:

Dette design mere indhold er en del afforanstaltninger vægttab er blevet anvendt, og herunderbrug af højstyrkestål at lysne kroppen og vindstivhed.

En hvælvet hætte (mærke Vitara-serien) ogforskærmen trapezformet formål at giveforan et aspekt af soliditet. Kroppen linjer ogside luftudgange placeret på hætten er en hilsen tilførste generation Vitara, indgivet i 1988. taglinjeder ned forsigtigt bagud, i de flade overfladerundervognen, og sidespejle ogforreste kofanger kanter, hvis formen har været resultatet af enforsøge at forbedre aerodynamikken. Derudover SuzukiVitara præsenteret i Paris også det funktioner LED-forlygtermed boliger poyector i blåt.

Dimensioner og karakteristika SUV

Den nye Vitara har foranstaltninger 4175 mmx 1,775 mm x 1.610mm og en akselafstand på 2500 mm, ogsom en måde at 1.535 mm og 1.505 mm foran, bagved. med hensyn tildens funktioner SUV, Det har en minimumsafstandgulv 185 mm, en indgangsvinkel på 18,2 ° og en udgang28,2 °. Monterede dæk 215 / 60R16 eller 215 / 55R17.

Som vi ved, bagagen området haren kapacitet på 375 liter med bagsædet i positionLodret. Sædet og læsseområdet kan placeres iforskellige positioner efter brugernes behov, hvilket ogsåDu kan vælge fra sættet af tilbehør Urban (krom finishtågelys, side lister og en 'spoiler'Robust tilbage og indstillet til at bruge en Campero (beskytterlav, sæt, til tågelygter, side lister ogLoading kantbeskyttelse), og 15 farver ogTilpasningsmuligheder kølergrill,instrumentpanel og midterkonsol.

Suzuki Vitara nye motorer 2015


den ny Suzuki Vitara 2015 motorophæng1,6 liter benzin M16 (120CV ved 6.000 rpm og 156Nm ved 4,400rpm afpar) og en dieselmotor D16AA 1,6 liter (120 hk ved 3.750 rpmog 320 nm ved 1,750rpm moment). Med benzin mulighed, reducererfriktion det kombineret med reduceret motor vægt ogrelaterede komponenter for at spare brændstof udenstraffe drejningsmoment og effekt. I dieselmotoren, en nyEGR og VGT-system elektronisk styrede hjælpe med at fådisse mål.

En fem-trins gearkasseDen fås med den 1,6-liters benzinmotor og en sekshastigheder, med 1,6-liters diesel.

De seks-trins automatisk transmission, medlevas- kan være forbundet med 1,6 benzinmotor.

Trækkraft, emissioner og sikkerhed

Suzuki siger sine ingeniører harforeslået at reducere CO2-udledningen ved at bruge stålhøjt blodtryk og andre besparelser måler legemsvægt,samt den 'Start-Stop' system til at nå sine mål,de er, selv uden at få homologeret tal: 123 g / kmBenzin, 4x2 og fem-trins manuel gearkasse motor;127 g / km i benzinmotor, 4x2 og automatiskseks hastighed; 134g / km i manuel gearkasse modelfem-trins 138 g / km i tilfælde af automatisk transmissionseks hastighed (sidstnævnte med 'Allgrip systemSuzuki, som gør det muligt -Auto fire drivende tilstande, Sport, Sneog lås); i diesel, 106g / km i versionen med manuel gearkassesekstrins to firehjulstræk og 111 g / km med transmissionseks-trins manuel og fire drivhjul.


Ifølge Suzuki, systemet 'Allgrip'Send i den nye Vitaramere moment til baghjulene, hvis den opdager, at den forresteudskridning, at forudsige tab af trækkraft på forakslenfunktion overfladeforhold, pedalen positiongasspjæld og styretøj vinkel.


For at vinde i stabilitet, sikkerhed og komfort, har Suzuki valgten MacPherson forhjulsophæng og et redesign afbageste arme, samt omfatter systemetBremseassistent 'Radar Brake Support System' (som advarerchauffør med et bip og en meddelelse i 'display' afinstrumentbræt i tilfælde af kollision, og selv når op optimere ogselv aktivere bremsning automatisk), fartpilotaktiv, ESP og kontrol dæktryk.

Den passive sikkerhedsudstyrkomplet med syv airbags, selestrammere og kraftbegrænseresikkerhedsseler, og en mekanisme, som begrænserbagudgående bevægelse af bremsepedalen. Hertil kommer, at formen afmotorhjelm og nye absorberende strukturer vinduesviskere ogpå forsiden.

Lyd og tilslutningsmuligheder


Lydanlægget har en syv-tommer touch-panel, derdet kan bruges selv med handsker. en browserD gør det nemmere at se benchmarks.Systemet giver også brugerne mulighed for at bruge programmer'Smartphone' under rejsen.

et produkt "globalt"

Produktionen af ​​den nye Vitara vil være i denMagyar Suzuki fabrikken i Ungarn i begyndelsen af ​​2015 ogSå det vil debut på de europæiske markeder. Det forventes, atSpanien også nå igennem det næste år. Senere væreeksporteres over hele verden som en global kompakte SUV Suzuki, ogsom er en af ​​deHall vigtigste nyhederParis 2014.


stopper ikke besøger billedergalleri mednyheder Paris Motor Show2014.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: