SsangYong Korando 2017 test: all forhånd

Den Ssangyong Korando 2017 er presentert med en grundig vasking av både utvendig og innvendig flate. Det opprettholder sin mekaniske diesel 178 hk, men spesielt i denne testen har jeg sett at er fortsatt en av de mest interessante SUV verdi i markedet.

den SsangYong Korando 2017 Du bare vist til pressenSpansk, som er i sin femte generasjon. laget av1974, betyr at det har vært i bransjen 43 år under enNavnet kommer fra uttrykket 'koreansk kan gjøre' (Korea kangjør). Og begge kan gjøre denne merkevaren i Spania ogsiste fire årene har salget økt med 169%. I fjorSsangYong solgt 3888enheter i Spania, som betydde en god Korandodel. Nå gjennomgår en restyling som vi så isiste Geneva Motor Show.

Video: Her er den spektakulære nye SsangYong Korando2017 Flytting

Utenfor, er foran helt nytt, som du kan seBildet nedenfor, med alle elementer har fått nytt design frapanseret opp grill, støtfangere eller tåke. denSsangYonn nye Korando har nå kjørelysbestående av 11 lysdioder høy luminescens og linseruavhengig å forbedre synligheten.

Korando ovenfor strøm PEQ

VIDEO: Slik Ssangyong skrive?

behandling også Limited åpner legering hjul 18inches i diamond cutting, mens i baksetet, har detredesignede støtfangere, og inne, det har gjennomført enErgonomisk multifunksjonsratt og et nytt instrument panelogså det lar føreren velge mellom seks fargealternativerfor tilpasning. Også nye lyd panelerklimakontroll, eller dørpaneler etc.elementer. 

Ssangyong Korando 2017 (11)

 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017
 • SsangYong Korando 2017

For å bedre sikkerheten, den nye Korando legger til sinutstyr et kamera foran og bak slik atde driver monitor blinde flekker som ligger rundtbilen ved parkering eller beveger seg i lav hastighet.

I tillegg vil det ha en fargeskjerm 7 tommer kanhar nettleser med europeiske kart Sygic med varselradarer og annet utstyr serien som er nyttige somryggekamera, DVD / CD, USB-tilkobling ellerOf course, bluetooth. Den har også en stor kapasitetbagasjerommet på 486 liter og når frem til 1,312 setenebak med ryggstøtte til 17,5 grader. Gulvet idette området er helt flat, som er verdsatt foreventuell sentrum passasjer.

Her har du forrige generasjon og Korando ibevegelse:

Mekanisk, den SsangYong Korando 2017 vil fortsettesom har samme 2,2-liters dieselmotor som ble innførti fjor. Dette gir strøm 178 hk og et moment400 Nm tilgjengelig mellom 1400 og 2800 omdreininger pr. underveis,en liten test vi utfører vår vei til Segovia fra Madrid,Jeg merker soliditeten i denne motoren som driver bilen med myeagility, selv med passasjerer 'stor' om bord. adressedemping er mer enn verdig for en bil av dennesegment. Den første er riktig veiledning, men ikke avmer direkte og nøyaktig kategori, og som for detsuspensjon legger enten bilen i svinger, men noe vistrebotona på ødelagte veier.

Denne motoren kan kombineres med en manuell transisión 6hastigheter, som vi bærer i vår testbil og kontaktnoe uhøflig, men med gode innsett, eller overføringautomatisk Aisin valgfri 6-trinns tillaterskifte gir mykere og mer behagelig, spesielt hvis vi får tilfelt og gjøre noen låter med moderate hindringer .. ModellenDet tilbys med forhjulsdrift eller systemIntelligent firehjulsdrift, som nå står for 25%Korando salg i Spania.

Med alt dette, prisen på den nye SsangYong Korando 2017 bareDet øker til $ 250 fra forrige versjon og en delfra 19,150 euro for å nå mer enn 28 250 modellfull, gjennom 23750 euro-drive modelltotalt mer grunnleggende utstyr. Forresten, den nye Korando ikkesystemfunksjoner sikkerhetforebyggende sass hans brødre SsangYongSsangYong Tivoli ellerJa XLV montert. Hva det tar serien er 5 årgaranti eller 100 000 km, vanlig i merkevaren.

Og hvis den nye SsangYong Korando ikke har overbevist deg, alltidDu kan bruke vår Recommender.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: