Ferrari F12 TDF: 799 kopier af et dyr med 780 hk

Til sidst er det her! Ferrari F12 TDF netop vist for offentligheden efter mange måneders ubekendte og spion skud. Den mest eksklusive, radikale og kraftfuld Ferrari F12 Berlinetta versionen viser et betydeligt differentieret aspekt af modellen, som glider med 780 hk under motorhjelmen og en garanteret eksklusivitet: kun 799 eksemplarer vil blive fremstillet!

den Ferrari F12 TDF Det er netop blevet præsenteret, og vil ikkeforlade nogen ligegyldig. Den nye bæst af Maranellobliver det radikal version af Ferrari F12 Berlinetta ogFerrari 599 GTO efterfølger, kan vi sige, atgener er der, og resultatet er ganske brutal.Æstetisk og vi havde forestillet os, hvordan det ville være, takket værefotos filtreret par uger siden, men det er overraskendevæsentlige ændringer modtaget fra modellen, hvorafdrift. Ferrari F12 TDF har en body kitudvidet og fra alle vinkler, vi er nyevigtigt. Lad os gå over trin for trin, hvad der bringer tilbage detteFerrari, begyndende med æstetik.

Gå ikke glip af det: Det lyder FerrariF12 mere radikal

Forsiden af ​​Ferrari F12TDF synes lige ud af kategorien Greatturisme Le Mans. Den nye kofanger med et stort luftindtagCentral, og afbrændte hjulkasser forsyne den med en tilstedeværelselangt mere kraftfuld end F12 Berlinetta Ferrari. På den side af Ferrari F12TDF finde nye dæk multirradio 20inch og nye luftindtag begge finnerog bag. Bagenden af ​​køretøjetmodtager væsentlige ændringer, mange af dem som følge afforbedret aerodynamik af denne model. Integreret i spoilerenny bagklappen er 60 mm længere og 30 mm høje, mensden bageste diffusor er blevet redesignet helt,inkorporering af de fire afgangsrør. Inde i Ferrari F12TDF modtager alle de komponenter, vi forventer i en bilDenne prestacional niveau: kulfiber, polstringAlcantara og racing sæder med mulighed for monteringSeler kan indarbejdes i en ren rum 'racing'.

Ferrari F12 Berlinetta ADV1: Alle billeder (12)

 • Ferrari F12 ADV1
 • Ferrari F12 foran ADV1
 • Ferrari F12 foran ADV1
 • Ferrari F12 ADV1 grill
 • Ferrari F12 ADV1 rand
 • Ferrari F12 ADV1
 • Ferrari F12 ADV1 rand
 • Ferrari F12 ADV1 dæk
 • Ferrari F12 lateral ADV1
 • Ferrari F12 tilbage ADV1
 • Ferrari F12 ADV1 dæk
 • Ferrari F12 detalje ADV1

Men uden tvivl den Ferrari F12 TDF er mere end en simpel version,under hensyntagen til antallet af tekniske nyskabelser, det bringer.En af de mest interessante systemer, der åbner den radikale udgaveF12 er systemet virtuelt kortakselafstand (Virtual Reduktion af afstanden mellemakser), noget helt nyt at tillade en bagakselaktiv tillader baghjulene roterer omkring en akseLodret. Dette tilpasser styrevinklen og styretøj hårdhedog køretøjets hastighed. Målet er at forbedre smidighedsamling og stabilitet ved høj hastighed.

Dette er V12 motor Ferrari F12 TDF

Den vigtigste rival Ferrari F12 TDF: Lamborghini Aventador SV

Og det er, at agility er et af de elementer, der harsøgt at forbedre Ferrari F12 i TDF, en adfærd, der ønskernærmer konkurrencemæssige modeller som Ferrari 599XX. Vægt og aerodynamik erogså centrale elementer for at opnå dette og her møderlangt: Ferrari F12 TDF Slankende 110 kg, takket væreomfattende brug af kulfiber i både ydersiden oginteriør. Aerodynamik er blevet væsentligt forbedret, forbedringfordobling luftmodstanden og downforce ved 200 km / t,generering af et 230 kg downforce til athastighed.

Den aerobridge på forsiden af ​​bilen er blevet redesignetat optimere luftstrømmen, mens de tre parbageste gæller, vil du udvikle af afdelingenFerrari konkurrence, er ansvarlige for 30% stigning idownforce. Alle disse aerodynamiske forbedringer fører tilFerrari F12 TDF til et nyt niveau, yderligere distancereFerrari F12 Berlinetta både dynamisk og æstetisk.

Mekanisk, Ferrari F12 TDF opretholder en V12 motor6.262 cc og øge sin magt fra den oprindelige 740 hkop til 780 hk ved 8.500 rpm, leverer strømproduktion på 125 hk / liter. Momentet stiger indtil også 705 Nm6.750 rpm, med 80% tilgængeligt fra 2500 rpm. erDe har udviklet mange modifikationer til denne mekanisme, herunderindløbsrørene variabel geometri, der anvendes iformelFerrari F12 1. TDF er udstyret med en ny drejning på denDCT F1 transmission, med gear 6% kortere og med enupshift hastighed 30% hurtigere og 40% ireduktioner.

Test laferrari (7)

 • laferrari

  963 hk dominere LaFerrari regn, kræver en masse koncentration

 • Laferrari tilbage

  Det er den del, der vil se de andre bilister. Diffuser med integrerede flapper imponerer

 • Laferrari side

  og skræmmende proportioner: mere end to meter bred og mere end en smule højt. En skarp figur

 • Ferrari LaFerrari inde

  En minimalistisk interiør, hvor alt er målrettet til førerpladsen

 • Laferrari kasse kontrol

  De cuentavueltas du har tilbage op til næsen. Alt er digitalt og giver masser af information køretøj

 • Laferrari fremstiller

  Drømmen fabrik. LaFerrari er født her, er alt gjort med den største delikatesse

 • Laferrari chassis

  Hvis strippet til LaFerrari et element er hovedpersonen kulfiber

I sidste ende, Ferrari F12 TDF er meget mere end en nyversion. Indeholder mange tekniske innovationer og æstetisketil formål yderligere at forbedre dynamikken og køreglæde,hvilket gør F12 TDF i en af ​​bilerne mest effektive afplanet. Fordelene er af infarkt og nåede 100 km / tfra stilstand i 2,9 sekunder og sikret eksklusivitet:kun de vil blive fremstillet 799 eksemplarer for kundermærke med en pris, selv om det er stadig et mysterium, overvindesandsynligvis en halv million euro. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: