Det kunne være Scirocco 2018 som X-Tomi

Det kunne være Scirocco 2018 som X-Tomi

X-Tomi designer vender tilbage til kampen med sin fortolkning af, hvad der kunne være Volkswagen Scirocco 2018. Som vist på billedet, er det nye front inspireret af den nye Volkswagen Passat. Sandheden er, at det er interessant at se, hvordan en lille ændring i fronten kan ændre både billedet af en bil. Du kan lide?

den Volkswagen Scirocco 2018, når forelagtmarkedet inden for to eller tre år, har meget lidt at gøre med dettefortolkning af designer X-Tomi, men den seneste kreationUngarske designer gør det klart, hvordan små ændringer kanpåvirke et vigtigt bidrag til fortolkningen af ​​en model måde.Volkswagen Scirocco har altidfremhævet af sin koniske design og sporty karakter.Men hvis du tilføjer en front inspireret af Volkswagen Passat2014 tingene ændrer sig, ikke?

Scirocco x- tomi

Simpelthen at inkorporere ny grill denWolfsburg mærke giver dig også en meget mere moderne punkt. ibagtil er også blevet inspireret af den nyeste Volkswagen, der netop er blevet præsenteret somVolkswagen Touran 2015. Hvadændrer ikke er coupe kropsform og behøver ikke, ogder er dens særkende. Det hele er meremoderne og sofistikeret restyling af den nuværende Volkswagen Scirocco 2014for nogle af os, vi faldt noget kort for ændringer.

Billeder: X-Tomi


Понравилась статья? Поделись с друзьями: