Fremtidige Faraday løb på Pikes Peak med 91 FF

Den Faraday Future FF 91 blev afsløret på Consumer Electronic Show sidste år som et køretøj op til Tesla Model X, et batteri på 130 kWh, en ydelse på 1.050 hk og en cruising vifte på en enkelt opladning anslået til 610 kilometer. Nu har virksomheden meddeler, at føjes til erfaringerne i månederne udvikling og videreudvikling af sin kommende deltagelse i Pikes Peak International Hill Climb.

denFremtidige Faraday SUV mod Model X og Bentayga

Den Faraday Future FF 91 går til brød. Et køretøj højdeTesla Model X, med 130 kWh batteri, strøm1050 CV og en cruising vifte på en enkelt opladning anslået610 kilometer. Måneder efter sin præsentation og som enmere en del af udviklingsfasen, selskabet meddelte, atdeltage i Pikes Peak International Hill Climb2017 med en testmodeller 91 FF og dermed,Faraday bliver fremtidenførste producent af elbiler, der vil tage del iden legendariske opstigning til skyerne officielt (NissanHan har deltaget før, men er et mærke godtElektrisk fremstiller konventionelle biler)

den 91 FF Den er udstyret med fire motorer, enfor hvert hjul, så det har et effektivt systemaggregat indtil trækkraft 1.800 Nm øjeblikkelig drejningsmoment, noget,Det giver dig mulighed for at gå fra nul til 100 km / t på 2,39 sekunder. i overensstemmelseproducenten, multi-motorer giver 91 FFvectorization drejningsmoment i realtid til at giveindtegnet på "agile kurver" og sikkerhed. 

Faraday Future FF 91 mod Model X og Bentayga:

For sin del, at batteriet i den første elbil FaradayFuture Det er blevet udviklet i samarbejde med LG Chem og dåseblive opkrævet med 50% indenlandske oplader inkluderet ifire og en halv time ved 240 volt. Det var håbet, at den FF91 talt med et ledningssystemautonome, selv om producenten har endnu ikke annoncere gradDet giver autonomi til systemet. Vi ved, for dette,13 radarer har lang og kort rækkevidde, høje kameraer 10definition, 12 ultralydssensorer og en 3D optrækkelige LIDARhætten. 

Med hensyn til design, Faraday Future FF 91 funktionerdesign "drevet af aerodynamikken", som giver dig enmodstandskoefficient 0,25 Cx, hvilket gør deten af ​​de mest effektive midler på dette område. Derudover hararbejdet i udseende overvejerbeboelighed kabine. Vi har ikke billeder af indersideni øjeblikket, men mærket vil sikre, at indvendige rumog klassens førende sæder i stand til at læne sig tilbage op til 60 grader,ud over de 43 grader, der tilbydes af de nuværende modellerMercedes-Maybach.

Fem dyder og defekt Tesla Model X (6)

 • Fem dyder og defekt Tesla Model X

  Virtue: Tesla Model X er den første all-elektriske SUV markedsføres.

 • Fem dyder og defekt Tesla Model X

  Virtue: som i model S, Model X har en stor magt, der gør det ekstremt hurtigt.

 • Fem dyder og defekt Tesla Model X

  Virtue: dens funktioner døre, men med hovedpine, er det en af ​​de brændpunkter i design.

 • Fem dyder og defekt Tesla Model X

  Virtue forskellige batterier, især 100 kWh, giver autonomi på over 500 km.

 • Fem dyder og defekt Tesla Model X

  Virtue: Tesla Model X er den første bil i verden forberedt på en kemisk eller biologisk angreb.

 • Fem dyder og defekt Tesla Model X

  Standard: som i al Tesla, Model X har en uoverkommelig pris kan nå 117.000 euro.

selvom den CES 2017 vi har været vidne til debutden første tilgang til produktion version af FaradayFuture FF 91, sandheden er, at det stadig er en prototype, der har ikkefærdig med at udvikle inde. Men den førstereservation model kan ske via hjemmesidenvirksomheden gennem et indskud på $ 5.000. De første 300et begrænset oplag enheder vil blive kaldt FF 91 AllianceEdition, mens en del af salget af hver udgaveBegrænset vil blive doneret til en miljøfond.

Og som vi har lovet dig i intro herhar den første video, hvor vi kan se den Faraday Future91 FF cirkulerer på vejen, de første billederdeles af det nyoprettede selskab, hvor det forekommerdens fremtidige crossover. En model med 1.050 hestekræfter og130 kWh batteri, som giver en vifte af 610 km, vil være enrival at huske på for Tesla Model X.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: