Porsche 911 996, hvorfor han er så hadet?

Porsche 911 996, hvorfor han er så hadet?

I denne video af Porsche 911 996 udkig efter det bedste i stedet for den værste af denne generation, mindre Caló blandt purister. Og, hvorfor du er så hadet?

Gå ikke glip af: 'For salg en Porsche 996 GT2 knust'

Hvis du spørger purister Ni Elleve hvad det værstegeneration i historien, jeg spiller min samling af nøgleringebilmærker, ingen kidding, vi alle vælger at Porsche 911996. Denne model blev lanceret for to årtier siden, og selv sivede ind itid eller gået i stå i løbet af årene. Porsche 911 er den billigste finder du denloppemarked, en relateret pris direkte med"Jeg hader" hvad har du. Men hvorfor? følgende videoleder efter de bedste snarere end den værste af denne generation. Bravo!

Er det værste eller ej, har denne generation væretskarpt kritiseret. Ja, det er sandt, er ikke den smukkeste. Og ja,det er også rigtigt, at det ikke er den mest pålidelige. Men det er et "tegn" 911Han fortjener vores respekt. Hertil kommer, da alle af dem tilbudfascinerende fornemmelser driver og få det sjoveer sikret. Drivetribe Garage udgiver denne videosom er kommet frem dyder modellen, en video,virkelig værd at se hvis kun at give tilbage alleDerfor har vi taget den 996.

Det tyske mærke fornyet denne sport i1998. Det var en autentisk fornyelse for modellen hjemStuttgart ny platform, der anvendes, så ny krop ogHan har haft et nyt interiør. Han fornyede til 993, meget kær mellem911 Porsche elskere, også lancere en versionmest kraftfulde seks-cylindret motor. Denne mekanisme havdeen betydningsfuld nyhed, fordi stedet for at blive afkøletluft, der bruges vand til at fuldføre disse opgaver.

Porsche 911 GT2 Evo: billeder (6)

  • Porsche 911 GT2 Evo auktion
  • Auktion Porsche 911 GT2 Evo foran
  • Porsche 911 GT2 Evo auktion forsvar
  • Porsche 911 GT2 auktion inde Evo
  • Porsche 911 GT2 Evo auktion kabine
  • Porsche 911 GT2 Evo auktion motor

Porsche 911 996 er en stor mulighed, hvissøge en fantastisk model enhed. Og er, at priserne ianden hånd marked attraktivt, sikkert motiveret afsom nævnt i de første linier.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: