Ford Kuga Vignale: den tredje model luksus

Underskrivelsen af ​​blå oval har netop introduceret Ford Kuga Vignale, den tredje sub-model luksus. Med dette, Ford øget produktudbud med den første crossover udstyret med den bedste udvendige og indvendige frugten af ​​Vignale center placeret på Almussafes fabrikken i Valencia slutter. Det vil blive tilbudt med to benzinmotorer og to diesel TDCi EcoBoost.

Gå ikke glip af: DenVignale kollektion ankommer i Spanien med en overraskelse

Underskrivelsen af ​​blå oval har netop introduceret den Ford KugaVignale, den tredje sub-model luksus. Med dette,Fordøger levering af produkter til den første crossover er udstyret medden bedste udvendige og indvendige afslutter frugt centerVignale beliggende i Almussafes fabrik i Valencia. Det viltilbudt med to benzinmotorer og to diesel EcoBoostTDCi.

Den blev præsenteret på sidste Geneve Motor Show2016 konceptuelle fase, men nu ved vi modellenfærdige farve Vignale Milano Grigio produktion er forbundet med enquiltet læder interiør sekskantet til denne eksklusive Kashmirudgave. Fronten åbner en rist i sort, detaljerkrom og alle beskyttelsesfunktioner af SUV'er passererkropsfarve. 

Den nye FordKuga med Vignale behandling leveres som standard med denInfotainmentsystemet SYNC 3 forbindelseen touch screen 8 tommer arbejder med en computerHøj kvalitet lyd. Bilerne har også et stortvifte af sikkerhedsudstyr, herunder advarselvognbaneskift, vejskilte, stor kamerakantet foran, adaptive cruise control, Ford Active NoiseKontrol detektor blinde pletter, advarsel lane afgang ogadvarer føreren.

den Ford Kuga Vignale vil komme med to motorbenzin og to diesel. På den ene side har vi den enhed EcoBoost1,5 liter leverer 150 og 182 hk, mens dieselTDCi vil blive tilbudt en samme blok 2.0L medeffektniveauer 150 og 180 hk. På samme tid, KugaVignale tilbyder manuelle og automatiske gearkasser sekshastighed og med en støbt hjul drivmomenttil 50:50 mellem de to akser.

Kuga 2016 (6)

  • Ford Kuga foran
  • Kuga sæder
  • Ford Kuga instrumentbræt
  • Ford Kuga bageste
  • Ford Kuga bageste tre fjerdedele
  • Ford Kuga spencers

den Ford Kuga Vignale Det er den tredje mulighed iFord submarca luksus. Først til at ankomme var Ford MondeoVignale i fire-dørs sedan krop og familie,tæt fulgt FordS-Max Vignale. Senere, inden udgangen af ​​året,vil slutte sig til Vignale Mondeo fem-dørs og Ford kantVignale.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: