Honda Transalp kunne vende tilbage i 2017

Honda Transalp kunne vende tilbage i 2017

Honda Transalp kunne vende tilbage i 2017. Den japanske firma har registreret en række patenter angiver fremstilling af en cykelsti Campero domstol.

Yamaha Ténéré 2017: første spion foto

den Honda Transalp kunne vende tilbage i 2017. dette sporDet blev lanceret på markedet i 1987 og i 2012 stoppetfremstillet. Men en række af patenter offentliggjortHonda har gjort dem hoppe alarmer og rygterden mulige tilbagevenden af ​​Honda Transalp næste år som ende seneste nyheder fra den japanske producent. 

På den måde ville vi have en mere skærende spor Camperoasfalterede der skal passe ind i et markedssegment,land, hvor kunsten begynder at arbejde fancy.Naturligvis vil det ikke være af én stor forskydning trailbetragtning af, at Honda har lanceret den nye og fornyedeCRF Honda Africa Twin 1000L. 

Patent Honda TransalpBillede af en af ​​de patenter2017 Honda Transalp fremtid

På den anden side, Honda har i dag to halve sporlignende NC750X eller Crossrunner VFR800X. dogingen af ​​dem har en cut off-road, som han havde i sinTransalp øjeblik, så det ville ikke være urimeligt forHonda nu besluttet at oprette et spor klart orienteretcampera. En anden mulighed ville også være den nye Transalp erpræsenterede sig som den off-road indstilling for brugere af kortet A2,at der i dag kun har den CB500X ogDet har en touch også i byerne. 

Rygter tilføjede også, at Transalp kunne føreen hybrid motor, hvilket ville være uden fortilfælde i verden af ​​tohjul og det vil helt sikkert gøre Honda er placeret som denautentiske reference i dette område af udviklingen. Du ved, atHonda er Honda og hvis der er nogen, der har ressourcer ogVov at gøre sådan noget, det er deTokyo. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: