Renault Kadjar: afsløret i fuld i Geneve 2015

Renault Kadjar, den nye crossover Midsegment diamanten mærket, er fuldt beskrevet i Geneve 2015. Den er baseret på Renault Nissan CMF C / D platform og leveres med en eventyrlystne aspekt, hvori ingen mangel effektive motorer. Vil det europæiske marked i sommeren.

Renault fortsætter sin offensiv i universetcrossovers med lanceringen af renault kadjar, hans førstemidterste segment crossover fik sin debut på Geneve Motor Show 2015. Den nyRenault Kadjar, det er den model, der manglede til RenaultDu fuldende sit sortiment, er det baseret på den CMF-platformen, som brugestil andre modeller af den alliance, der slutter sig til Nissan som sig selvNissan Qashqai, som du vil havemere end ord, når det kommer på markedet. I dette tilfælde,CMF bruger C / D, som tilvejebringer teknologi Renaultfremstilling og bageste suspension ogtransmissioner.

Gå ikke glip af:

Renault test Kadjar

Æstetisk, den nye Kadjar fastholder Captur DNA, men omfatter også elementerRenault DeZir begrebet. Samlet brandet har spillet medrotunder at give personlighed linjer, selv om det har indsamletstilistiske elementer i alle design centre brandingi hele verden, selv om det har været 'Innovation LabCooperative 'i Europa, som har taget føringen. Og er det,Som med andre modeller som Renault Koleos, dennye crossover vil være til stede på markeder som Europa,Afrikansk eller kinesisk.

design

Renault Kadjar foranstaltninger er ganske kompakt:4,45 meter lang, 1,85 bred og 1,60 høj. Det har ogsåen frihøjde på 190 mm og angrebsvinkler ogudgang 18 og 25 grader, hhv. Loftet glasPanoramisk, der vises som versioner, dækker et område på1.4 kvadratmeter. Bare ikke forvente at få luft derude,fordi det vil blive fastsat. Som for boot, 472 liter erklæret,der vil forlænges med backing swoops i60:40.

Udvidelser hjulkasser i sort, styrkeKadjar dynamiske karakter, ligesom aluminium stængerloftet. også det omfatter LED-kørelys som 'C',inspireret af Renault Espace 2015.

Interiør og teknologi om bord

På indersiden af ​​Kadjar, bruger en ny interiørde vandrette linjer fremherskende sammen med den sædvanlige ogmultifunktions touch screen multimedia-system. I denne modelDet vil blive monteret R-Link 2 som også bruger den nyeRenault Espace. Blandt de nye funktioner, udgivelserstemmegenkendelse system til at styre browser, radio,telefon og næsten tvunget 'Apps'.

særlige versioner

For at imødekomme behovene hos alle kunder, RenaultDet tilbyder to specielle versioner: X-Mod og Bose. Den første,den Renault Kadjar X-Mod, Den er baseret på Zen finish ogprimært beregnet til eventyr. Udstyret dæk Mudog Snow', advarsel om utilsigtet vognbaneskift, lysautomatisk og automatisk klimakontrol, regn-sensing. iden Bose renault kadjar præmie underholdning, takket væreBose lydsystem med seks højttalere, digital forstærker ogsubwoofer. De understreger også de lys 'fuld Led' hjul19 tommer legering diamant effekt og assistentenparkering.

powertrains

Kadjar Renault tilbyder to optioner diesel. denEnergi dCi 110 første integrerede stålstemplerfor at reducere friktion og fås både med manuel gearkassesekstrins automatisk som EDC, sekshastigheder. Den anden drivmiddel, den Energi dCi 130 det ertilgængelig både for versionen med to-hjulstræk somfor omfattende, det er forbundet med en manuel sekshastigheder.

I afsnittet benzin er den EnergiTCE, med 130 hk og 205 Nm drejningsmoment, der er forbundet med en gearkassemanual sekstrins også.

ErNy Renault Kadjar er en SUV?

Stadig nødt til at køre det, men i det mindste Renault Kadjardu kan have en 4x4-version (uden at reducere), plus en anden4x2 Udvidet Grip stil af Renault Scénic eventyr.

Kadjar er en mandlig navn bygget op omkring Kad- og -jar.Kad-, er køretøjet 4 direkte inspireret af ordet 'quad'roader, og -jar hjul, der minder om det franske ord'Agile' (adræt) og 'jaillir' (skyde). Den nye Renault Kadjar erDet vil blive placeret i universet crossover Renault mærkesiden af ​​Captur og Renault Koleos.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: