Mercedes AMG GLE 63 Coupe, 577 hk Med op!

Mercedes GLE 63 AMG Coupe vil være en af ​​de vigtigste nye stjerne mærke præsenteret på Detroit Motor Show 2015. Den nye SUV med coupe æstetiske ønsker at stå op til BMW X6 M med en eksplosiv cocktail: V8-motor op til 577 hk og en sportsundervogn. Det kan nå op på 100 km / t fra stilstand på lidt over fire sekunder.

den Mercedes GLE 63 AMG Coupé, som bliver denøverste ende af den nye Mercedes GLE, vil blive endeligt præsenteret iDetroit Motor Show 2015. Det er ikke osogså overraskende, da denne model vil have på markedetUSA dens vigtigste kundekreds. Mere kraft, meresportsånd og et stærkt image er nogle af sine styrker. denny GLE 63 AMG lover spænding!

Den 'crossover' sporty Mercedes ankommer til at prøve at stå op til, athidtil er den absolutte konge af denne særlige kategori: denBMW X6 M 2015. Mercedes AMG GLE 63har en vigtig forskel med rival BMW: vilfås med to effektniveauer, som det er sædvanligt inyeste AMG modeller.

Ansvarlig for at flytte den nye GLE 63 AMG er den næsten mytiskeV8 biturbo 5,5 liter. I version'Normal' producerer 549 hk og 700 Nm drejningsmoment mens MercedesGLE 63 S AMG Coupe hæver den maksimale effekt op til 577 hk og 760Nm drejningsmoment. I begge tilfælde vil denne kraftfulde motor være forbundet med enDCT gearkasse syv-trins AMG fem tilstandeoperation (en glat, individuel komfort, sport ogsport plus).

Trækkraft på ujævnt terræn er ofte afgørende, selv omMercedes GLE 63 AMG alt er gearet til maksimalsportslighed drivsystem 4MATIC AMG Performance senderpermanent strøm til begge aksler, selv om højereprocentdel til bagakslen (40:60).

Mercedes AMG GLE 63

Takket være en kraftig motor, at nok drejningsmoment trække enopbygge en gearkasse ekstremt hurtig og trækkraftintegral, Mercedes GLE 63 S AMG er i stand til at accelerere fra 0 til 100på blot 4,2 sekunder, sande sports-tal, mensden maksimale hastighed er begrænset til 250 km / t.

For at forbedre maksimal køreglæde og opnå et niveauydeevne ligesom Mercedes SLS AMG selv det var,Mercedes fyre har givet GLE 63 AMG et arsenalsystemer kører bistand. Den sportsundervognudviklet specielt til denne model inkorporererAMG Udstyrsaffjedring suspension med aktive stabilisatorer. ogsåAktiv Curve System monterer systemer og den Direkte Steer-systemet,alle til at forbedre den maksimale styrepræcision og reducererullende i sving.

Og hvis alle ovennævnte er ikke nok, atMercedes GLE 63 AMG har en mere æstetisk overfladeaggressiv. Monterer en ny front meget som den sidsteAffalterbach kreationer, med en front læbe overfladealuminium og store luftindtag. Denne off-road SUVsport har komplicerede ting, dels på grund afvil udstyre dæk: 285/45 foran og 325/40 bagpå irim 21 inches på basen versionen og 22 inches iS AMG-version.

På de bageste deler to dobbelt udstødning ridningandre modeller som Mercedes S 63 AMG Coupemens der inde i kulfiber, polstringlæder og alcantara sportssæder og give dette punkt racingvi elsker så meget. Vi har ikke nogen data endnu påpris, men sandsynligvis overstige adgang versionenHandily 120.000 euro. Det vil helt sikkert være en af ​​de storenye Hall of Detroit2015, men ja, kun for de rige lommer!


Понравилась статья? Поделись с друзьями: