Ny Toyota Yaris 2017 den japanske nytte fornyer

Den nye Toyota Yaris 2017 præsenteres. Den nytte kommer med interessante nye funktioner, fremhæver den nye motor vil være tilgængelig i den mekaniske rækkevidde og forbedre hybrid version. Geneve Motor Show i disse dage glæder sig over denne nye generation af japanske nytte.

Gå ikke glip af: Brand nyeGeneve Motor Show 2017

Den japanske mærke har netop introduceret den nyeToyota Yaris 2017, en opdatering med det blotte øje ikkeDet ser dybt, men at dømme efter de ord, producenten,Hvis du gennemgår grundigt alle dele af køretøjet. detteopdatering bliver præsenteret i partnerskab på det 2017 Geneve Motor Show, men herDu har et galleri af billeder og en række data påNy nytte.

VIDEO: De fem mest overkommelige bil Genève 2017

Ikke mindre end 900 komponenter er nyefakturere ifølge den japanske fabrikant. Blandt alle, en, der skiller sig ud,ny 1.5-liters benzinmotor tilbyder 111 hkmagt og 136 Nm drejningsmoment. Denne mekaniske lander at forny1.3-liters motor, der var tidligere tilgængelig. med detteny tilføjelse opnås til at modellere en bil mereog mere effektiv teknologi. Desuden, når den samme mekaniske,Opdatering fremhæver Yaris Hybrid versionen og engagementingeniører til at gøre deres biler mere stille.

Video: Toyota Yaris og Langui

I afsnit æstetisk vi påpege den nyedetaljer, der præsenterer fronten. Kofangeren er nu meresport og præsenteres med et gitter i tofarvet finish og enden nye forlygter med LED-teknologi. eventueltelementer er tilgængelige i krom finish, plus enhjul 16-tommer, der kan montere hybrid variantmodel. Som for den bageste, hvad er slående er detnye piloter som også har LED-teknologi og detaljerud over kofangeren sort redesignet.

Interesserede: Billeder af SalonGenève 2017

Inde i Toyota Yaris 2017 fundet en nydesign indikatorerne på instrumentbrættet. Dette villedsager Multifunktions TFT 4,2 tommer skærm atDet kan vælges fra de midterste niveauer i området.Tilpasningsmuligheder eksisterer, men at vælgeblandt flere detaljer i instrumentbrættet, polstring og panelervil vælge den højeste ende version.

Nissan Micra 2017 (9)

  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017
  • Nissan Micra 2017

Endelig Toyota Yaris 2017 omfatter Toyota SikkerhedSense fra de tidligste finish, en pakke, hvorDe omfatter systemer såsom advarsel vognbane-skift,signal anerkendelse eller præ-nedbrud med nødbremsning.Den hybride version har den Driveco system, der kanregistrere automatisk forskellige data såsom hastighed,afstande, etc. Toyota Yaris er nu mere sikre takket væredetaljer som nye systemer bageste fastgørelse ellerRedesignet nakkestøtte.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: