Renault Concept Trezor, der skal produceres!

Efter succesen på Paris Motor Show 2016 vil Renault Trezor koncept danner grundlag for de næste mærke modeller og endda Renault opstår, hvordan at tage det til produktion. Prototypen fremskridt fremtiden for brand, som den gjorde i sin tid den DeZir Concept 2010.

Interesseret: Renault-Nissanog Microsoft sammen for den tilsluttede bil

Paris Motor Show 2016, hvordan kunne det væreEllers blev det sted, der er valgt til præsentation afRenault Trezor Concept. Eksempler på sedan biler tagettil en gade der er få, men inden for et par år, kan vi haveen mere og er, at Renault vil producere Trezor Concept,hvad der skal tilføjes, en eller anden måde. Og er, at prototypendesignet eksklusivt til showet har noksærlige, da den er baseret på ideen om en Gran Turismoelektrisk og naturligvis dens døråbningssystem, mender er mange flere.

Imidlertid er mærket overbevist at gå videre meddenne drejning til design udført i de seneste år, og at,netop dette 2016 ser ud til at være begyndt at bære frugt, daRenault mener, at det er netop, fordi de harJeg formåede at overhale Ford som den tredje mærke i salget i heleEuropa. den Renault første koncept baseret Trezor kunnevære Renault Clio. Faktisk nytte og varen af ​​de første franske bil til at vedtage funktionerDeZir Concept hyldet2010.

Hvad gør Koncept bil Renault Trezor somattraktiv? Med ordene fra sin designer Laurens van denAcker: "Reglerne har ændret bil, nu folk serudtrykke mere autonomi, mere sofistikerede, mere teknologi ograffinement og selvfølgelig luksus. " Renault chefdesignerDet har pit for de kommende år, fordi nu vil den ikke rører jordendette spektakulære konceptbiler gade, der bemærkede "nejvi opgive filosofien om at lave køretøjer Renaultgøre livet lettere for alle "liv.

den Trezor Concept, har været denNy Hall ofParis 2016 er en to-sæders coupé nå stor længde4,7 meter og takket være den store bredde (2,18 meter)reduceret højde (1,08), et dynamisk billede ser på det sammeharmonisk. Dens elegante proportioner er ikke uforenelige medseneste fremskridt inden aerodynamiske vilkår, som fremgår af deres0,22 koefficient Cx nøgle i et køretøj af denne kategori, fordidette er en bil drevet udelukkende med energielektrisk.

Det er den Renault DeZir Concept 2010

Massiv anvendelse af kulfibermaterialestede i både kroppen og den centrale del afchassis, har holdt vægten 1600 kg. Det kan syneset højt tal, men husk på, at det RenaultTrezor er elektrisk og derfor udstyret med to tunge batterier,hver med sit eget kølesystem. disse giverstrøm til en elektromotor 350 hk og 380 Nm, et systemfremdrift derivat anvender varemærket i formel E. Således kan det gå fra 0 til100 km / t på mindre end 4 sekunder.

En af de mest ejendommelige karakteristikaRenault prototype for Paris Motor Show er deres døre,eller snarere dør. Og er, at adgangen til de to sæderkabinen udføres gennem en dør, der åbner sig somvar en guldsmed, løft med det forruden, tag og storeaf den forreste del af bilen. Dette, selvfølgelig, vil ikke se enroad bil, men vi kan ikke sige det samme om nogle af deløsninger findes i sin lille interiør. Du kan se alledette i gallerietTrezor billeder.

Særlige finish til Renault Alaskan (9)

 • Hannover speciel finish Alaskan Renault

  Udstilling i Hannover speciel finish Alaskan Renault

 • Renault Alaskan brand

  Branden Alaskan Renault allerede ønsker i en park

 • Renault Alaska brand

  Renault Alaska brand er den afkøle finish

 • Den Alaska ambulance Renault

  Den Alaskan ambulance Renault har udviklet Sanicar

 • Alaskan Renault ambulance på stand Hall of Hanover

  Alaskan Renault ambulance på stand Hall of Hanover

 • Renault Alaska til vedligeholdelse og vejservice

  Alaskan Renault til vedligeholdelse og vejservice

 • Renault Alaskan nacelle

  Renault Alaskan nacelle

 • Renault Alaskan bomberosR

  Renault Alaskan brandmænd

 • Renault Alaskan læge

  Renault Alaskan læge

den Renault Trezor Concept tilbudfunktioner autonom kørsel og et indre rumsom fremhæver den udsøgte røde træ, der former deninstrumentbræt element af specialister cyklerKeim træ-cykler. I midten, et hjul formrektangulær minder om Formel 1, men integrerer tre småskærme, hvoraf to er taktile, og giver alleform for information. Gå ikke glip af alle de firsts, der hardebuterede i denne begivenhed med galleri HallParis 2016. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: