Land Insignia Tourer Opel debuterer i Frankfurt 2017

Mød den nye Opel Insignia Land Tourer 2017 mere eventyrlystne og alsidig variant af Opels modelprogram. Efter flere spion fotos, underskrive Ray delte de første billeder og officielle data model måneder før sin offentlige debut, som fandt sted i 2017 Frankfurt Motor indtraf.

Interesseret: Opel Insignia OPC Grand Sport, fanget på Nürburgring

Efter flere spion fotos, vi i dag kan endelig løfte sløret for nye Opel Insignia Tourer Land 2017, den mere alsidige udgave af den vifte af den nye Opel-logoet. Det tyske selskab frigivet de første officielle billeder og data, og at selv om der stadig var mange måneder for hans coming-out. Nu hvor du offentligt har debuterede på 2017 Frankfurt Motor Show vi ved, at vil blive frigivet i de kommende måneder.

Fordi den nye Land Insignia Tourer 2017 kommer efter Insignia Sport og Grand Sports Tourer efter Insignia, sedan og stationcar versioner hhv. Den nytilkomne er baseret på grundlag af sidstnævnte, men engagement i en mere eventyrlystne billede ved at indføre specifikke elementer i kroppen, og det faktum, at frihøjden er steget med 20 mm. Det er den samme formel, der anvendes mærket med den første Opel Insignia Land Tourer, som netop blev indført i Frankfurt Motor Show, men året 2013.

Video: Opel Insignia 2017 og er på ydersiden og inde:

Visuelt, som du kan se i denne galleriet Opel Insignia Land Tourer Han distancerer sig fra sine brødre spænder takket være plastik lister, der løber langs bunden omkredsen af ​​kroppen, herunder trin hjul. Der er en front skid plade og en ekstra metal skjold på bagsiden, som sammen med den øgede loftshøjde og avancerede firehjulstræk af den nye Insignia (Country Tourer incopora i sin standard udstyr) gør det muligt at håndtere glatte overflader og veje i forholdsvis god stand.

Denne ordning er i stand til trækkraft variere momentfordeling ikke kun mellem hver akse (Foran og bag) også lateralt mellem hver af baghjulene ved ikke at anvende en bageste differentiale at anvende, i stedet er der et element med to multi-plate koblinger, der konstant varierer den mængde energi, der sendes til hvert dæk. Det er dybest set identisk med hjælp af Ford Focus RS (i virkeligheden er begge fremstillet af samme selskab), men i Insignia vil ikke finde den såkaldte amerikanske 'Drift mode'.

Opel Insignia Land Tourer (5)

 • Opel Insignia Land Tourer Opel Insignia

  Opel Insignia slidt felt med Land Tourer

 • Opel Insignia Land Tourer Opel Insignia

  The Country Tourer udstyre et hjul drev til at give ekstra greb

 • Opel Insignia Land Tourer Opel Insignia

  Jakken version af Insignia Sports Tourer har en højere frihøjde

 • Opel Insignia Land Tourer Opel Insignia

  Denne model har specifikke emner som lav beskyttelse

 • Opel Insignia Land Tourer Opel Insignia

  Land Tourer Opel Insignia vil blive præsenteret på den kommende Frankfurt Motor Show

En anden vigtig udvikling, der kommer med Opel Insignia Campero Det kaldes service Opel Eksklusiv, den nyfortolkning af Opel og BMW Individual afdelinger eller Audi Exclusive, som vil give ejere til at personliggøre deres køretøjer som aldrig før havde været en model af mærket. Og ud over de sædvanlige farver, er der 15 flere toner, og hvis det ikke var nok, kan Opel Eksklusiv endda spille nogen maling farve, du ønsker kun at præsentere et lille udsnit eller billede. Desuden vil det katalog over muligheder omfatter yderligere design til hjul og læder muligheder for interiøret.

den teknologisk udstyr og komfort Opel Insignia Land Tourer Det er identisk med deres brødre i rækkevidde, at kunne inkorporerer avancerede drivende assistenter og den nyeste teknologi i tilslutning. Opel nu ikke har materialiseret motorprogram, men sagde propel herunder en ny stop-diesel rækkevidde. Gå ikke glip af resten af ​​den nye Hall of Frankfurt 2017, og heller ikke den omfattende galleri af billeder, som vi har forberedt.

Billeder: Newspress.co.uk og Opel


Понравилась статья? Поделись с друзьями: