Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept i Geneve 2017

Citroën afsløret på 2017 Geneve Motor Show et koncept uhørt bil: SpaceTourer 4X4 E Concept, som bekræfter den unikke ånden i brand og forbedrer alle dyder standardversionen. Dette er en performance bil som hans kapsel samling "Ë", Som han blev præsenteret i sidste Paris Motor Show og er sammensat af moderne teknologi, produkter og livsstil.

Et par dage efter åbningen af ​​Geneve Motor Show 2017, Citroënfortsætter sin offensiv SUV og opdageCitroën SpaceTourer 4X4 E Concept, en fortolkningSpaceTourer uhørt. Det er ennutidig version af denne inspirerede kollektion kapselË, som han blev præsenteret på standen af ​​brandet i det forløbne HallParis. Et udvalg af produkter og moderne livsstilteknologi, der er udviklet i begrænset serie, hvis navnDet kommer fra grafik 'E' Citroen.

den SpaceTourer 4X4 E Concept designelementereksklusiv, med de samme farvekoder og materialer,samling, hvorfra det har sit navn, og integrerer en transmissionIntegral 4x4 udviklet med bilerDangel

Citroën SpaceTourer 4X4 E Koncept: et spørgsmål omSUV

Æstetisk, Citroën SpaceTourer 4X4 E Conceptindvier arbejde af farver og materialer. Tager det bedste afvan og SUV amerikanere søger konceptet for at fremhæve densSUV karakter. Den SpaceTourer 4X4 E Concept erudstyret med forreste og bageste specifikke beskyttelse, såsom tagbøjlerne satin aluminium effekt.Genkendes af dens logo '4X4' placeret under den bageste-viewside og på bagklappen, har også dækudstyret med snekæder.

Fotos: Test Citroën SpaceTourer 2016 (10)

 • Citroen SpaceTourer 2016 (VII)

  Citroen SpaceTourer er perfekt, hvis du ikke ønsker at vælge mellem bagage og venner.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (VI)

  180 hk motor bevæger SpaceTourer solvens.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (VI)

  Kroppen bevæger mindre end forventet i denne type køretøj.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (I)

  Tilgængelige forskellige stoffer og finish.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (II)

  Inde i Citroën SpaceTourer 2016 det er rummelige og komfortable.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (III)

  Meget rummelige plads til op til ni passagerer venter SpaceTourer.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (IV)

  Modulopbygningen er det vigtigste element i den nye Citroën SpaceTourer 2016.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (V)

  En bred port letter opgaverne for af- og pålæsning.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (VIII)

  En touch skærm gør det nemt at navigere Infotainment-systemet.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (IX)

  Et slående soltag lysere hele.

For visuelt styrke deres personlighed, det har enbehandling Teknisk Hvid krop på forsiden ogbagklappen. Profil og på hætten, viser en tegningtendens: En belægning i forskellige nuancer af grå Teknisksom har en klæbende ramme, Red. denne farveminder om de farvede områder hjul, som ermonteret hjul 19 '' chrome mørk.

Disse styling elementer forstærke karakteren af ​​denne modelrobust og elegant, fås i tre figurer (størrelserne XS, M og XL)at opfylde både de behov, familier ogde professionelle. den SpaceTourer ny 4X4 ËKoncept Den præsenteres i XS kompakt udgave ogudviklet omkring dynamisk funktionalitet og alsidighedaf brug. Forbundet med kort akselafstand, silhuet XSDet er en første i sit segment længde 4,60 m ogen højde begrænset til 1,90m. Selvom sobreelevada, denversion 4X4 af Dangel Det er fortsat under 2meter og giver adgang til de fleste af parkeringsfaciliteterDa han vender tilbage fra sine fjerne ekspeditioner.

den graphism 'E', uløselig navn og historiemærke er også til stede som en grafiske detaljerSpaceTourer 4X4 E Concept. Metallic grå og med enminimalistisk æstetik, ligger på niveau med den bagerste varetægtsobretintada. Det understreger de store sideruder,gætte efterlader en generøs interiør badet i lysnaturlig.

Når du åbner glidende sidedøre, denSpaceTourer 4X4 E Concept fordyber passagerer i sin hsbitáculo,som det fremhæver en stor Panorama glastag ogto dele, der er skjult for sig arbejderTilpasning er hovedsageligt fører til instrumentbrættet ogpolstring. Blå, hvide og røde farver er et nik til universetgrafisk kapsel samling 'E'.

Interesserede: Billeder af SalonGenève 2017

tro mod Citroën Avanceret Comfort-programmet, denSpaceTourer sæder 4X4 Ë Concept De tilbyder komfort ogoprindelige interiør. XS-version, som kan rumme op til 9mennesker vælger i dette tilfælde ved en specifikke konfiguration2 + 2 med to individuelle bagsæder glidende ogarmlæn. Ved at kombinere komfort, funktionalitet og æstetik, konceptetDet tilbyder en unik duotone billedkvalitet. En hvid læder kjolertoppen af ​​seatbacks og nakkestøtter hver. denresterende 2/3 af hvert sæde materialer bærer en Alcántarameleret bruges til at skabe en visuel kontrast medflot effekt.

Med det samme ånd 'Feel Good' og den grå filtIPAD ærme 'E' kapsel indsamling,af instrumentbrættet foran passageren er dekoreret meden grå marmoreret soft touch. Uptown showsË logo præget også minde indsamling ogto stropper i hvid læder. Første stede iC4 Cactus, henvises til universetrejse- og lædervarer. Og som i remmenesikkerhed, er dens konturer dannet af detaljer i rødtog blå, typisk for 'e' samling.

På instrumentbrættet har det tilføjet en aluminium farvet bari bunden og på tværs af bredden deraf som et nik tilË Ë jakke og parka fremstillet af et teknisk materialeskinnende grå

VIDEO: Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept

SpaceTourer 4X4 E Koncept: klar til eventyr

Med sin todocamino udseende og øget frihøjde(+ 60mm) I forhold til standard version, SpaceTourer4X4 E Concept bekræftes som følgesvend af en nomadisk livdedikeret til fritid. Den er udstyret med dieselmotor BlueHDi150 S&S med manuel gearkasse 6 hastighed,den Ë 4X4 SpaceTourer nye Citroen koncept tilbudoff-road egenskaber og komfort uanset skydningmiljø.

For at svare på intensive anvendelser, vedtager en transmissionforbindes integral. Denne transformation, som kan gørespå standardversionen og tilgængelige under specifikke anmodning inetværk Citroën, sikres ved partnerlandene Biler Dangel,SUV-specialist. Funktion sikrer SUVtrækkraft i lav-grip betingelser. hans systemetlåsning bagaksel styres fra brættetinstrumenter via en drejeknap giver dig mulighed for at afslutteSHC. Og i denne størrelse XS, den4X4 transformation er endnu mere effektiv. SpaceTourer giver endnubedre muligheder for at udvikle sig på forringet jordbund.

Den SpaceTourer tilbyder nem adgang til både stammen takden oplukkeligt vindue gate, og inden, med toglidende sidedøre med håndfri åbning. denbeboere har 74 liter opbevaringsrum, godtspredt rundt i kabinen og plads nok bagat bære et snowboard, dedikeret til tilbehørfritidsaktiviteter eller andre genstande i 'e' samling. ihvad angår lastvolumen, Citroën SpaceTourer 4X4 E ConceptDu kan nå op 2m3 i denne konfiguration firesæder.

Citroen SpaceTourer (9)

 • Citroën-SpaceTourer-2016
 • Citroen-SpaceTourer-2016-lateral
 • Citroën-SpaceTourer-2016-back
 • Citroën-SpaceTourer-2016-frontal
 • Citroën-SpaceTourer-2016-dashboard
 • Citroen-SpaceTourer-2016 - forsæder
 • Citroen-SpaceTourer-2016-bagsædet
 • Citroën-SpaceTourer-2016-stammen
 • Citroën-SpaceTourer-2016-space-afgift

Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept: teknologier

- den Forbundet Navigation 3D CITROËN ConnectNav:forvaltes af stemmegenkendelse eller gennem skærmTryk 7".

- den Mirror Screen: Tilladelse replikere ansøgningerpå din smartphone touch screen 7".

- Hovedet op skærm: Gør det muligt for føreren at opretholdeøjne på vejen, mens du tager inden for sit feltvisning, på en gennemsigtig plade, de væsentlige oplysningerkørslen.

- Vis kamera med 180 ° (Top Rear Vision): At tilladesende kameraet tilbage på berøringsskærmen et billede af denbageste zone 180 ° set fra oven.

- Surveillance System Blind Spot: informereføreren af ​​tilstedeværelsen af ​​et køretøj i vinklerdøde.

- Anerkendelse Speed ​​Limit: Bidrag tilchauffør overhovedet gange oplysninger om grænsenaktuelle hastighed af trafikken med evnen til at gøre, athastighedsgrænse regulering eller begrænsning.

- intelligente forlygter Smartbean: Taking afgift fornathold lys og nærlys funktiontrafik.

- Indikator Lane Departure, advarselføreren, når bilen overskrider en linje af vejen udenaktivere blinkende.

- Sikkerhed Active Brake: Hvilket reducerer potentielskade opbremsning af den person kørsel.

- Alert kollisionsrisiko: Underretning af personenførende står over for en risiko for kollisionoverhængende.

- Aktiv Speed ​​Controller: Hvilket gør det muligt for dem, derforlade køretøjet kørsel passer køretøjets hastighedforud det.

- Citroen SpaceTourer 4X4 E Concept inkarnerer filosofi'Være anderledes, Feel Good' Citroën, Du kan ses iBrand stå Geneve Motor Show, fradag 07 og 8. marts.

Gå ikke glip alle nyheder fra Genève2017.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: