Ikke alle på McLaren-Honda er tilfreds med Fernando Alonso

Fernando Alonso, McLaren i kassen

Hvorfor forholdet mellem Alonso, Honda og McLaren ikke har virket? Yusuke Hasegawa, leder af Honda kredsløb, afslører årsagerne.

Yusuke Hasegawa, leder af Honda F1 kredsløb, har afsløret, at Alonso ord på forskellige tidspunkter i sine tre sæsoner i McLaren-Honda, i efterlyser større motorydelse, der bærer hans bil, de ikke kan lide visse medlemmer af teamet og forårsagede nogle ubehag i teamet.

VIDEO: Freaks! Street sport motorsport

I et interview "Fortroligt", Hasegawa analyserer, hvad der skete med holdet McLaren-Honda således at de ønskede resultater ikke nås. Siden 2015, og heller ikke har nået de punkter med regelmæssighed end forventet, eller pole position eller podier eller sejre. Hasegawa har klare årsager, men løsninger stadig ikke får tre år efter begyndelsen af ​​dette forhold.

"Vores motor har ingen magt. Og to, fandt vi, at strømmen ikke altid kunne vise det, som vi ønskede", Erklærede han Hasegawa, huske på, at der jo flere muligheder der, McLaren det var hurtigt på banen, jo mere sandsynligt også skulle til at bryde på grund af tekniske problemer i motoren.

Problemer med motor slangebøsse De har to primære ofre, ud over selvstændige slangebøsse. På den ene side, McLaren, en historisk hold, der er blevet sænket i teamets placeringer for tre år, og for det andet, Fernando Alonso. Den spanske måtte se, hvordan chaufførerne som Sebastian Vettel, Lewis Hamilton og Nico Rosberg kæmper for titler, mens deres fester er begrænset til få et par punkter i hvert løb og endda se det ternede flag.

Denne situation har ført til Alonso at kræve slangebøsse at de vender tabellerne ved at kommentere på sporet, til pressen eller direkte til ansigtet. Hasegawa huske dette: "Alonso altid kom han til at få mig presset. Hvis bilen var forkert, var jeg ikke bange for at fortælle mig, at han ikke var glad. Og tror ikke, han kunne lide det, lige det modsatte"Han forklarer. "Han er et godt menneske. Sandsynligvis han følte sig meget skamfuld over at skulle kaste mig vrede ... men jeg skulle. I slutningen af ​​dagen, ville han også alt for at være fint. Det er derfor, jeg er så skammer".

Disse bemærkninger Alonso, Men, de ikke kan lide en del af holdet, især et hold medarbejdere. "Det er klart, der er folk på Honda, der var utilfreds med holdningen hos Alonso"Bekender Hasegawa. "Men det er ikke min sag, for mig var det ikke et problem (...) Jeg er meget skuffet over ikke at have givet et godt motor. Personligt er jeg meget ked af, at komme til at føle sig flov eller vred, men her i F1 er svært at gøre alle tilfredse. Og vi har ikke fået".

Honda beskylder McLaren og begrunder sin alliance med Toro Rosso

Følgende ord Hasegawa intet spild og betegne selvkritik dl japansk træner, repræsentative hold slangebøsse Tur kredsløb. "Jeg er meget skuffet over ikke at have givet et godt motor. Personligt er jeg meget ked af, at komme til at føle sig flov eller vred, men her i F1 er svært at gøre alle tilfredse. Og vi har ikke fået"Han fortsætter. "Ud fra en professionel synsvinkel, har der været mange problemer, fordi han var aldrig glad, og det er meget vanskeligt at stivne et godt samarbejde. Og, selvfølgelig, ikke personale. Alonso Han gjorde sit job, som en god professionel er. Piloter, endelig, trods alt, er meget emotionelle typer, og du har brug for at forstå, når de opfører sig godt. Hvis han havde den bedste bil, måske jeg ville ikke være glad Alonso? Selvfølgelig. Så vi kan ikke klage".

nu slangebøsse Det står over for en ny udfordring. Dens formål er at træde tilbage for at tage to frem. Fra 2018 og frem, de vil arbejde med Toro Rosso og vil forsøge at forbedre alt. De er ikke blandt top tre - som sagt Hondas øverste ledelse på en pressekonference af FIA - fordi det ville være næsten et mirakel. Men langsomt bedre. Erfaringerne med McLaren Det har tjent til at vide, hvordan Formel 1 virker i dag og lære at håndtere de problemer der. Hasegawa indrømmer, i virkeligheden, har at kommunikationen været en af ​​hans svagheder, ikke at vide fastsatte mål "real" til pressen. Eller minde Arai, Hasegawa forgænger Honda, der talte om at vinde løb i 2015 ...

"Forventninger slangebøsse De var så, så højt ... Det var vores store fejl. Ikke at udkastet McLaren Det virkede ikke, bare at vi ikke har levet op til forventningerne. Vi var for ambitiøs, og faktisk var vi ikke klar i 2015. Vi har forbedret, men den øverste ledelse ikke forventer dette". Men nu er gjort, det sker, og bare tænke i 2018, Toro Rosso og Red Bull ...? Så er finurlig Formel 1 til enhver tid tingene kan ændre sig pludseligt.

Billede: Sutton Motorsport


Понравилась статья? Поделись с друзьями: