Tesla priser i Spanien

Tesla priser i Spanien

Ja, Tesla kan allerede købe i Spanien, men hvad med priserne? Efter at simulere elproceso køb, har vi fundet, at Tesla Model S kan bookes fra 80,540 euro og Model X har en startpris på 103,540 euro. Mellem de to modeller for i alt syv tilgængelige versioner. I denne artikel også vi, hvordan den unge Tesla salgsnetværk i Spanien arbejder.

Tesla allerede kan købe i Spanien, men hvad medpriser?

Da Elon Musk annoncerede sit ønske om at begynde at handleSpanien, har nyheden været incensantes. efter spekulationerpå, hvad der ville være den valgte by til at huse de hovedkvarteretTesla i vores land blev bekræftetder var blevet valgt Barcelona.

Kort før vi blev ekko, at Tesla var på udkig efter medarbejdereSpanien og selv til stede, når han er kaldet til at være alterElon Musk ego i vores land.

Office Tesla Model S-K (3)

  • Office-Tesla Model S-K

    Front view of Tesla Model S Office-K

  • Office-Tesla Model S-K

    Bagsiden af ​​Tesla Model S Office-K

  • Office-Tesla Model S-K

    Tesla Model S Office-K Profile

alleredeDu kan købe en Tesla i Spanien.

Hvis du går ind i Tesla hjemmeside og er enige om at listelande Store Find 'Tesla i Spanien'. Det er linketat indlede en købsproces, der vil have en anden prisafhængigt af den version, du vælger. Vi har simuleret processenkøb for Tesla hvor priserne erSpanien:

- Tesla Model S priser i Spanien

- batteri af 60 kWh og autonomi 408 kmfra 80,540 euro

- med batteri 75 kWh og autonomi 490 km fra87,840 euro

- med batteri 90 kWh og autonomi 557 kmfra 104,240 euro

- batteri 100 kWh og autonomi 613 km fra154,940 euro

Priser Tesla Model X i Spanien

- med batteri 75 kWh og autonomi 417 kmfra 103,540 euro

- med batteri 90 kWh og autonomi 489 km fra114.340 euro

- med batteri 100 kWh og autonomi 542 kmfra 158,840 euro

Tesla vil bytte din på et hotel

Faktisk er der stadig fysiske butikker Teslavores land, men søgningen sat Barcelona på kortet, og selvDet giver et telefonnummer registreret på Avenida Diagonal (énaf de vigtigste gader i Barcelona).

Den store nyhed er, at hvis du bestiller en Tesla gennemwebside (nu er den eneste mulige kanal) vil ikke nødt til at rejse tilHolland at samle den op som sædvanlig. 

Den Palo Alto har forhandlet med nogle Hoteller i Madridog Barcelona som vil tjene som hovedkvarter for levering afenheder af Tesla Model S, Model X og indenSnart, Model 3til det europæiske marked. Han har kaldt 'destinationerTesla'Og de også indsamle den købte enhed erDu kan anmode om bevis af nogen af ​​modellerne.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: