Eksklusive Billeder af Mercedes CLS 2018!

Eksklusive Billeder af Mercedes CLS 2018!

En læser har givet os disse eksklusive billeder, der ligner Mercedes CLS 2018. Vores improviseret spion fotograf har fanget, mens ridning retning Sitges (Barcelona), og selv om der er dækket med camouflage, linjer og tysk undervisning ham væk ...

En læser har givet os disse eksklusive billeder synesMercedes CLS 2018.

Vores spion fotograf har improviseretjaget mens ridning retning Sitges (Barcelona) og endda gådækket med camouflage, linjer og frem for alt, undervisningGmünd ham væk ...

Mercedes CLS 2018 (spion fotos) (3)

  • Mercedes CLS 2018 (spion fotos)
  • Mercedes CLS 2018 (spion fotos)
  • Mercedes CLS 2018 (spion fotos)

Sidste gang vi så Mercedes CLS2018 Han havde mistet noget makeup (Du har billederdette link). Det er klart,Derfor er der ikke meget til det tyske firma på nuværende tidspunkt,fordi ellers ville de ikke være at fjerne camouflage, hvormedhidtil har de forsøgt at skjule deres nye linjer. Faktiskforventes at ramme markedet i midten af ​​næste år.

Efter indførelsen af ​​den nye generationMercedes E klasse, mange venterfrem til ankomsten af ​​dens mest stilfulde og sporty derivat,den nye Mercedes CLS, fire attraktiv sedandøre coupe æstetik stjerne Maker. dag, duVi vil løfte sløret for nye og interessante detaljer om denne bilsåsom at ramme markedet i midten af ​​2018.Nedenfor kan du se en af ​​de første videoer MercedesCLS 2018 fuldstændigt camouflerede:

Denne dato vi rykke voresfyr Automotive News for at starteMercedes CLS 2018 falder sammen med den planlægning, der brugte denmærke, når det indførte den forrige generation E-klasse i 2010,da det lancerede den anden generation af Mercedes CLS præcis to år senere, i2012. Og da den nuværende Klasse E kom sidste år, dettehvorfor tror vi, at vi kan tage for gode datoenforeslå fra denne publikation for indførelsen af ​​de nye CLS.En anden store nye funktioner i denne tredje generation kunnevære navnet. Mercedes rebranding meste af sit sortiment,såsom Mercedes GLE eller Mercedes SLC. Hvis vi følger logikken, fremtidenMercedes CLS kunne kaldes Mercedes CLE, selv om dette ernoget, der endnu ikke er bekræftet af Mercedes.

Ny Mercedes E-klasse til detaljer i sin officielle premiere

den tredje generation af Mercedes CLS,som er blevet jaget igen i disse spion billeder, vil han sidde på nyMRA platform (af 'Modular Rear arkitektur'), ​​der udgavAktuelle klasse E (test), medvil dele sine vigtigste tekniske karakteristika.Æstetisk, den dybe camouflage ser på disse tidligebilleder gør det vanskeligt at trække spor, men vi kan fåen konklusion: det lader til, at jeg kunne gå tilbage stilden sidste coupe af det mærke, som MercedesE-klasse Coupé, med en vandret og aflange baglygter,naturligvis med den mest moderne LED-teknologi. Faldet af hætten,i mellemtiden, kan det ikke være så overdrevet, selv om dette er muligtkun være en rød sild camouflage.

Selvfølgelig vil du drage fordel af alleteknologier på Klasse E, herunder dem, der vedrørerassistenter og de halvautonome kørselsbetjening. iUnderpunkt mekaniker, men det forventes at fremtidig Mercedes CLSarver fra sedan som udleder række drivmidler ogselv om det er stadig tidligt at vide med sikkerhed, menes det, atsom mekanisk adgang vil have en ny blok af seksinline skal indføres første opdateringMercedesAktuel Klasse S vil ankomme næste år. Men vent, dernu kommer det mest interessante, såsom rygter om atfremtiden Mercedes CLS nejvil funktionen Shooting Brake-version, som er ligesom kaldtemærke fortrolig version med fem-dørs krop.

Men rygterne stopper ikke der, andrepeger på en radikal sport udgave, Mercedes-AMG arbejde ogDu kunne beholde navnet CLS: måske noget større forkæmpe mere tydeligt med Porsche Panamera? indtil nuDe var ikke mere end rygter, men tingene har ændret sig i anledning afhall2017 Geneve, hvor det tyske selskab har fremlagt Mercedes-AMG GT Concept, enprototype, som de forventer at indføre en sedansport, der vil tilføje til den række af Mercedes-AMG GT, en bil,Det ville være mere radikal end fremtiden både hvad CLSprestacionales som æstetisk.

Foto: Oscar Jiménez


Понравилась статья? Поделись с друзьями: