Volkswagen Crafter 2017: satsning for alsidighed

Volkswagen Erhvervsbiler har præsenteret den nye Volkswagen Crafter 2017 som kommer med et ekstra gebyr på op til 5,5 tons, en større volumen på 18,4 m3 belastning op og talrige versioner og fremdriftssystemer; Hertil kommer, at alsidighed tilpasset forpligtelse til kunder og giver løsninger på dagligdags værktøj til at løse individuelle transportopgaver i flere områder.

den nye Volkswagen Crafter 2017 Det er blevet præsenteret på det niveau,International i Offenbach (Tyskland) med et chassis heltredesignet elektromekaniske styretøj, motorkøretøjeroptimeret kommerciel trafik i både byen og forlange rejser, nye løsningerbelastning preinstalaciones for bodymakers energonomisk førerplads og talrige assistenterkørslen. Så jeg forlader en video af begivenheden.

International præsentation af den nye Volkswagen Crafter2017

Det vil være til rådighed i fire modeller base, tre længder og 3højder, hvilket vil resultere i alt 69 versioner. denmest fremtrædende træk ved den nye Crafter er, at det harhelt nyt design i overensstemmelse med de specifikke ønskerkunder gennem forskellige interviews og sigerformand for forretningsudvalget for Volkswagen KøretøjerKommerciel, Dr. Eckhard Scholz: "Udvikling af den nye CrafterDet tilbød os en unik mulighed for at afvise forpligtelser og,Samtidig trække på erfaringerne fra årtiersegment. Den nye Crafter er en fusion tilgangprodukt og kundeorientering. Vi har udviklet dennekøretøj fra synspunktet hos kunderne. "

Den nye Volkswagen Crafter vil resultere i en nyfabrik bygget af mærket i Wrzesnia (Polen) ieksklusivt til denne model. Anlægget har en forlængelsesvarende til 300 fodboldbaner, og det vil arbejde tæt3.000 mennesker; med tilgængeligheden af ​​ressourcer, Volkswagen håberproduktion 50.000 enheder 2017 og 100.000 VWCrafter 2018. 

Gå ikke glip af: DenVolkswagen reklamer med BlueMotion Technology

Ved første øjekast har Crafter taget strukturendesign med sin 'lillebror', VolkswagenTransporter af den sjette generation: dynamisk, moderne og adrætuden tilbud, på samme tid, men har mulighedstørre merpris, ideel belastning volumen op18,4 m3 og en maksimal højde på 2.196 mm belastning.

Den nye Crafter tilbyder også en bred vifte af versionertil høje mængder: i Kombi van-version, det ertilgængelig i forskellige længder (5986 mm, 6836 mm og forvan-version 7,391 mm) og højde (2355 mm, 2590 mm og forvan-version 2798 mm). Yderligere varianter tilbydesåbne med enkelt eller dobbelt kabine og forskellige længder med elleruden karrosseri løsninger. Crafter platform, f.ekskan købes med kasse eller Dump.

Med hensyn til alsidighed i den nye Crafter, den versionforhjulstræk tilbyder en last volumen på op til 18,4 m3en godtgørelse totalvægt 3,0 - 4,0 tons. Lastbreddemellem hjulkasserne er 1.380 mm og belastningen længdemaksimum er 4,855 mm, hvilket gør det køretøjet medbedste dimensioner i sit segment. Processen med at indlæse den nyeCrafter er særlig let takket være dens skydedørbred åbning (1,311 mm); nu dette Det tager at åbne 3sekunder mindre end den forrige generation, en tid, derDet kan synes ubetydelige, men som involverer 36 timer mindreventer et helt år, hvilket er afgørende for en virksomhed.

Ilægning af bagagerummet for at få sikrere

En yderligere fordel ved forhjulstræk afspejles ihøjde på mindst lasteenden, som er reduceret med 100 mm, ognu er det 570 mm, som sikkert agredecerán dennår medarbejderne adgang til merchandise og præsenterer envalgfri åbning af 270 ° af bagdørene. til sikrelastning Der er også en nyhed, fordi varerne kanlave "fra alle sider" bogstaveligt.Eventuelt kan integreres forbindelsesstænger (profilerflyselskab patenteret) i sidevæggene, væggenpartition, loft og gulv.

VW T6 af ABT: billeder (10)

 • VW T6 ved ABT spencers
 • VW T6 ved ABT bageste tre fjerdedele
 • VW T6 detaljer af ABT
 • VW T6 detaljer af ABT
 • VW T6 detaljer af ABT
 • VW T6 af ABT bageste
 • VW T6 af ABT bageste
 • VW T6 ved ABT spencers
 • VW T6 ved ABT fronten
 • VW T6 motoren ved ABT

Chassiset er blevet fuldstændig redesignet og tilpasset, haren komfortabel McPherson foraksel og fem versionerforskellige drivaksel stiv med parabelfjedrerintegreret afhængig af den pågældende, at progressiv udgave.den elektromekaniske styretøj Det tilbød for første gangi dette segment er karakteriseret som Volkswagen, "ved enfremragende håndtering, optimeret manøvredygtighed ogsikker kørsel adfærd med nogen belastning".Forbedring af glathed og præcision styring og forbrugadaptiv energi bidrager til klart at reducereCO2-udledning.

Ombord den nye Crafter

Desuden er det blevet optimeret ergonomidriveren: De er valgfrit tilgængelige tre varianterforskellige ergonomisk gyngesæde med kvalitet tætningAGR (Sund Tilbage Campaign) med justerbar lændestøtte og funktionmassage. den nye Crafter Det har en række vinduerelektrisk og centraliseret fjernbetjening, samtrum til mobiltelefon, bærbar computer,tablet, tommestok, arbejdshandsker ...

Interesseret: VolkswagenCrafter 2017 viser den virtuelle virkelighed

den Kørsel assistenter til rådighed for den nyeCrafter tilbyde et niveau af komfort og større sikkerhed takketdet elektromekaniske styretøj indarbejdet, første,i dette segment, den nye Crafter byder på utallige assistenteraktiv kørsel som at holde assistentbane Lane Assist, parkeringsassistenten parkhjælpe og assistent manøvrering trailer Trailerhjælpe.

Hertil kommer, at andre drivende assistenter tilbudt, delsvalgfri, idet systemet med automatisk reguleringafstand ACC Følg til Stop, bremsesystemnødsituation Front Assist, bremsesystemetanticollisions flere serier, kompensationsordningensidevind standard, detektionssystemet træthed,assistent på og automatiske dæmpning Lightsvej Light Assist, og mange flere.

Nogle deltagere passiv sikkerhed ud over denforsiden, side- og hovedairbags til fører ogDe er passager bakkamera, troldmandparkeringsplads exit Rear Trafik Alert og beskytterflanker baseret på sensorer udviklet udelukkende tilCrafter.

Så er den række af Volkswagen 4MOTION

Den nye Crafter tilbyder forskellige intelligente preinstalacionestil bodymakers: universel belastning gulvValgfri funktioner opholdsrum, der tillader stativerudbydere konventionelle systemer indarbejde overbygningeraf stativer fra leasing biler eller modellerovenfor. Desuden vil den nye Crafter være det første køretøj i sinsegment udstyre Valgfri ekstra enheder Modular.Ud over den stationære ekstra opvarmning aktiveresbrændstof, valgfrie enheder er tilgængelige fabriken anden kompressor til køle- tjenester, en andenbatteri i fire varianter, samt en anden klimaanlægget elleranden varmeveksler.

Hertil kommer, at nye Crafter giver for første gang,Fleet Management System FMS som forinstallation fortelematik funktion, som muliggør kombinationen afnuværende marked telematik løsninger og dermed letNy Crafter integration i eksisterende flåder.

2017 Volkswagen Crafter motorer

De nye EU6 motorer på grundlag af Modular PlatformDieselmotorer (multilaterale udviklingsbanker) er blevet specielt designet til at imødekommekrav, der er omfattet erhvervskøretøjer ogog forbedre pålideligheden for både korte ture somlang.

motoren 2.0 TDI 288 EA Nutz, udviklet til det nyeCrafter fås i forhjulstrukket markeder EU6i tre forskellige power margeners: 102 hk, 140 hk og,som TDI biturbo-version, 177 hk. TDI motor med en slagvolumen1.968 cm3 er monteret på tværs og bøjninger 8grader fremad, som kræver mindre teknisk længdehvilket giver mere plads til føreren og belastning.

Volkswagen Crafter 4Motion (5)

 • Volkswagen Crafter 4Motion Front

  Volkswagen Crafter KAN VÆRE med alt! Tre autoblocantes hjælpe det.

 • Volkswagen Crafter 4Motion inde

  Den 'lave 4x4' knap er den reduktive Crafter.

 • Volkswagen Crafter 4Motion inde

  Forvent ikke luksus typisk 4x4 konkurrence.

 • Volkswagen Crafter 4Motion

  163 hk motor hjælper overvinde enhver forhindring.

 • Volkswagen Crafter 4Motion

  Denne VW Crafter er en ægte all-rounder!

Alle motorer opfylder EU6 emission standard og funktionSeriel System Start / Stop. Det har således væretforbrug reduceres med ca. 15%. Derudovernye Crafter har den fordel, at tilbyde lavere omkostningervedligeholdelse og reparation bære lange sigtomkostningsfaktor kaldet samlede omkostninger ved ejerskab (TCO). denforsalg af den nye Crafter begynder november 2016. EnFra midten af ​​2017 tilbuddet vil blive afsluttet medAWD systemet 4MOTION, med tværliggende motor, ogmed langsgående baghjulstræk motor.

Vedrørende transmission, forhjulstrukket versionereller 4MOTION med tværliggende motor kan vælges med forandringmanual 6-trins eller automatisk 8-hastighed; ifremtid varianter baghjulstræk-drevlangsgående også blive tilbudt med manuelle 6 relationer8 eller automatisk. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: