Ny Ford Kuga 2016: Se hvordan det ser ud efter ansigtsløftning

Det er allerede blevet afsløret, og i denne video vi bringe dig nogle billeder hvor du kan se, hvordan det har været nye Ford Kuga 2016 efter at have gennemgået en større ansigtsløftning. En sådan fornyelse hovedsagelig påvirker æstetik, det indeholder også den Infotainment Ford SYNC3 og har en ny serie af TDCi motorer. Tryk play og dommere om ændringen er til det bedre ...

den nye Ford Kuga 2016 Det er her! i dettevideo vil du se, som det har været SUV Ford efter at være underkastet enstørre ansigtsløftning.

Det blev for nylig afsløret på Mobile World Congress 2016Barcelona, ​​forstår vi, at det store nyhederteknologisk det bringer, og vi har fundet, at dennerenovering påvirker også din udseende ogmekanik

Den Kuga 2016 som går på salgEuropa dette efterår, er blevet revideret sine forlygter ogtilbage, det har en fornyet front med en ny kølergrill designog præsenterer nogle bedste finish. 

Mekanisk, har de annonceret tilføjelsen til sit sortiment afpropel-motorer TDCi 1.5 liters fire-cylindret120 hk. Dette øger den allerede kendte 2,0 TDCi 150 hk ogEcoBoost benzinmotor 1,5, fås i tre magter.

Hertil kommer, en anden af ​​de store nyskabelser, der er indeholdt i nyKuga er den Infotainmentsystemet SYNC3, der erkompatibel med Android Auto og Apple carplay. detteSystemet lover en bedre brugeroplevelse og sikrerkunst-forbindelse.

Ønsker du at opdage, hvordan det er efter ansigtsløftning? ivideo, resultatet ...


Du kan være interesseret:

Ford RS arv: ren konkurrence!

Video test: Ford Focus RS 2016 maskinedriftar

Ford F-150 Hennessey VelociRaptor, Et monsterI alt!

Ford Mustang RTR vs Lamborghini Murciélago: såde indspillede


Понравилась статья? Поделись с друзьями: