Mini Countryman 2017: den første plug-in hybrid Mini

Den anden generation af britiske SUV, Mini Countryman 2017 er netop blevet introduceret. Vi står over for den største og mest alsidige model i historien om Mini og før den første produktion køretøj mærke række tilbudt en plug-in hybrid fremdriftssystem. Det går på salg i Spanien i marts 2017, efter debuterede offentligt i Hall of Los Angeles.

Interesseret: EnMorris Mini 1959 inden en Mini Countryman

Allerede er det officielt! Efter mange måneders fotos ogspion videoer, rygter og fremskridt, den Mini Countryman 2017Det er netop blevet introduceret for første gang dage før detproducere sin første offentlige optræden, planlagt til næste månedNovember under Hall of Los Angeles 2016. Den andenMini SUV generation bliver den største model ogalsidig historie af den britiske selskab og iførste produktion køretøj signatur serie, der kan væreudstyret med en hybrid drivsystem prop (PHEV vedforkortelsen på engelsk).

Når du lander på det spanske i marts2017 ny mini Countryman Det vil blive denmest stand køretøj mærke har en bærer, der kanat transportere fem voksne og en kuffert, der giver 450liter, 100 mere end i den foregående Mini Countryman. Dette er muligt, fordiny generation er vokset betydeligt, og tilbyder intetMedmindre yderligere 200 mm i længden, 30 mm bredde ogen akselafstand 75 mm større.

Første officielle video af den nye Mini Countryman 2017

Hvordan kunne det være anderledes, MiniCountryman ny generation er baseret påden UKL2 platform resten af ​​områdetprodukter og nogle af BMW Mini, såsom deler også hans familie på tre og fire styrerakettercylindre, alt, hvad de udstyret med turboladere, plusnævnte plug-in hybrid system. Forhjulstræk formulardel af standardudstyret, men det er muligt at montereden AWD All4 i alle versioner.Og selv om der endnu ikke er blevet præsenteret, vil toppen af ​​rækken væreJohn Cooper Works, som allerede har væretjages lang og vil indeholde en turboladet 2,0liter 231 hk og 320 Nm drejningsmoment.

den Nye powertrains MiniCountryman er nu fire eller fem hvis man tæller denhybrid version. Serien starter med motoren Cooper Countryman1,5 benzin 136 hk og fortsætter med Cooper DCountryman dieselmotor 2.0 150 hk. Fremdisse har den Cooper S Countryman med gas blok192 hk og Cooper SD Countryman en dieselmotor 2.0af 190 hk. Den mest kraftfulde dieselmotor monteret som standard en ændringotte-trins automatisk valgfrit element i den andenmekanisk (undtagen hybrid, som omtalt pånedenfor).

Føl nye Mini Lifestyle kollektion, billeder (7)

 • sweatshirt mini livsstil

  Hooded Dame Mini Collection.

 • te kopper mini livsstil

  Tekande og sæt briller Mini Lifestyle.

 • mini opsamlingsposer

  En af poserne Mini Collection.

 • briller mini livsstil

  Briller til voksne Mini livsstil.

 • mini tilbehør

  Tilbehør til dag til dag Mini.

 • mini kufferter samling

  Mini bagage indstillet.

 • mini tilbehør rejsetaske

  Taske og tilbehør.

Med hensyn til variantplug-in hybrid (plug-in hybrid) af Countryman2017 vi talte om i begyndelsen af ​​artiklen, mejetærskerebenzinmotor 1,5 liter tricilíndrico 136 hken elektrisk synkronmotor på 88 hk og et lithium-ionlithium 7,6 kWh. De forbrændingsmotor drevne hjulforreste og bageste elektrisk, hvilket i praksissvarende til en AWD systemet billede sin energipå trommer. Den kombinerede effekt 224 hk ogdet maksimale drejningsmoment på 385 Nm gør det muligt at gå fra nul til 100 km / t på 6,9sekunder med en elektrisk vifte af 40 kilometer. dette systemDet er det samme som at køre BMW 225xe og IPerformanceversion kaldet MINI Cooper SE Countryman ALL4.

Vi kan ikke overse den betydelige springopleves af ny generation Mini Countryman iMed hensyn til beboelighed, fordi den har en indvendigbetydeligt mere rummelige. Dette er muligt takket være øgetsamlet længde af kroppen, men frem for alt ved at øgeoplevet i kamp. Sikrer således det mærke, der nugiver plads til komfortabelt bære fem voksne og deresbagage, kan takket være en 450-liters bagagerum udvidesop til 1309 liter (200 gallons mere end før).

Sammenligning: DS3 Cabriolet / Mini Cooper Cabriolet / VW Beetle Cabriolet (17)

 • DS3 Cabrio Mini Cabrio sammenlignende VW Beetle Cabrio

  Volkswagen Beetle og Mini Cooper autentiske spær. I stedet DS 3 har kun et tag glidende presenning.

 • DS3 Cabrio Mini Cabrio sammenlignende VW Beetle Cabrio

  I sine zagas den anderledes stil af DS Note 3. I mellemtiden, Beetle og Mini er langt mere typisk spær.

 • DS3 Cabrio

  ¿Cabrio? Noooo. Loft glidende presenning. Den åbner i 19 sekunder, hvis du vil, bare til B. søjle

 • DS3 Cabrio Interior

  Rat fladtrykt i bunden, krankboks sport, men svær at læse omdrejningstæller.

 • Konvertible sæder DS3

  Sæderne ser ud til at være mere atletisk end de er i virkeligheden. Fluffy er for blød og trækker fasthed og greb.

 • Mini Cooper Cabriolet

  Det åbner i 16 sekunder. Hvis det er koldt, kan du åbne den som et skydetag.

 • Mini Cooper indre Cabriolet

  oprindelige interiør, men det afhænger af smag. Browser håndtag som BMW og fremragende sport rat.

 • Mini Cooper Cabriolet sæder

  De bedste pladser i sammenligning med benstrækker. Og bag? Ingen af ​​plads!

 • Volkswagen Beetle Cabrio

  Bare brug 11 sekunder til at være åben. Som descapotado afbalanceret adfærd.

 • Volkswagen Beetle Cabrio Interior

  Kæmpe omdrejningstæller som Scarab, slutter på højden af ​​Golf.

 • Konvertible sæder Volkswagen Beetle

  Solid pladser hjul til at justere ryglænet. Og jo mere rummelig bag, selv med fair nok plads.

 • Volkswagen Beetle Cabrio ny vs gammel

  Næsten 17 cm lang differentiere bedstefar og barnebarn (4,28), og en bredde Beetle tager ud 22 centimeter.

 • Volkswagen Beetle Cabrio ny vs gamle næse

  Kørsel den gamle Beetle er langt mere delikat, dens vægtfordeling dårligt afbalanceret.

 • Volkswagen Beetle Cabrio ny vs gamle bag

  940 kilo den klassiske model kan overvinde Beetle som udstyr i op til et halvt ton.

 • Volkswagen Beetle Cabrio ny vs gammel kuffert motor

  Motoren i den nye Beetle i front. Den klassiske har en bokser i den bageste og baghjulstræk.

 • Volkswagen Beetle Cabrio ny vs gamle motor

  50 CV serie var knappe, men vores model, fremstillet, bærer en 100 hk 1.776. Beetle 1.4 TSI giver 150 hk.

 • Volkswagen Beetle Cabrio ny vs gamle cockpits

  En ny 1303 Cabriolet koster omkring 7.000 euro til at ændre. Den 1.4 TSI koster nu 30,370 euro med aircondition, radio ...

Som for det udstyr, opmærksom på, atVi er på den første Mini med et instrumentpanel forsynet med enstor 8,8-tommer touchscreen, selvom monteret serieandre 6,5-tommer touchscreen er ikke. Den begavelse kan væreekstremt bredt, med elementer som forlygter af will be led foralle de funktioner, dynamisk styring af suspensionerne, detKøre tilstand switch eller nye elementer, såsomLand kaldet Mini Timer designet til off-road kørsel, somDet gør det muligt, afhængig af mærke, så føreren kan "læse iboard computer hvor længe og med hvilken intensitet hartur på denne type overflade. "

Den nye Countryman går på salg iSpanske marked til marts næste år, og vi kan seførste gang levende og i midten af ​​november, da densførste offentlige optræden vil finde sted i rummetengle 2016. Indtil videre har de ikke indberettede priserDu vil have, når det bliver tilgængeligt. I mellemtiden har vi forlader dig medkomplet galleri af billeder ogdet næste foto, som du kan se den forrigeCountryman langs den nyankomne.

Mini Mini Countryman gamle og nye Countryman


Понравилась статья? Поделись с друзьями: