15 biler med færre nedbrud

J. D. rådgivning Power har udgivet en amerikansk og en europæisk med de mest pålidelige biler ranking.

Gå ikke glip af 10 symptomer på tændrør til at registrere skader på motoren

Vil du vide, hvad 15 biler med færre nedbrud? J. D. rådgivning Power, har specialiseret sig i at analysere den automotive industri, har offentliggjort en undersøgelse, der etablerer en rangordning amerikansk og en europæisk med biler lider færre nedbrud.

Denne rapport med biler mindre nedbryde Den er baseret på at knytte undersøgelse af mere end 35.000 chauffører. Hvis du har købt din bil tre år eller mere siden, din mening og dine erfaringer med biler analyserede undersøgelser; I denne øvelse, er de blevet undersøgt 224 modeller. Med resultaterne, hvor mange problemer eller fejl bestemmes lider ejerne for hver 100 køretøjer.

VIDEO: Duel på sporet! Lexus LC 500 mod Aston Martin DB11

J. D. undersøgelse Tænd biler med færre nedbrud, 2017 bede chaufføren for alle mulige problemer, der kan opstå i den daglige brug af en bil: krop, motor, batteri, transmission, klimaanlæg, stereoanlæg og multimedier, sæder ... Alt.

Gå ikke glip af: Syv lyde, der afslører noget galt med din bil

Ifølge denne rapport, biler, der har færre nedbrud amerikanske, mærker som Lexus, Porsche og Toyota er. 

Med hensyn til den biler, der har lidt færre nedbrud i Europa, Du kan finde dem i fotogalleriet, der ledsager denne nyhed. Er din favorit model?

Kilde: Top Gear


Понравилась статья? Поделись с друзьями: