Mugello MotoGP løb 2017: stor gevinst for Dovizioso

Andrea Dovizioso kæmpe gevinst. MotoGP sejr på Mugello Race 2017 for den italienske, der kunne slå en ilter Maverick Viñales og en overraskende Danilo Petrucci. Rossi og fysisk kun tillod ham at nå det fjerde sted på en dårlig dag for Honda.

Moto2: En Pasini unleashed triumferMugello

Kæmpe sejr for Andrea Dovizioso i løbMotoGP Mugello 2017. Det var forventet at Forli varfront, men ikke dominere den måde, det har gjort i dagdag. Mugello Viñales blade bliver mere leder med sin andenplacere foran et imponerende Petrucci og Valentino Rossi.Honda, langt bagefter. 

Valentino Rossi er begyndt meget stærk og har taget denforan foran Maverick Viñales. Den italienske venstrefor det og ønskede at kaste fra starten. dogefter det første skridt målstregen som har førstehar været Jorge Lorenzo Udnytte kraften i hans Ducatii efterbehandling lige. 

rossi Samlet overhale ham ind mod midten afkredsløb men igen Lorenzo har taget føringen. En tredjeRossi har gjort Lorenzo havde til at åbne lidt op ogViñales komme ind anden position. Rose har tagetslipstrømsmuligheder det italienske, men Rossi har været stærkere i bremsning ogHan har fastholdt føringen. 

VIDEO: MotoGP Mugello 2017 Grand Prix nøgler

Maverick Hun er vendt tilbage til sin første og har formået atrossi han ikke vender tilbage den overhaling. hele hovedløbstiderne rullede i temmelig jævnt matches, med både Ducati tilbage ogMarc Márquez femte. Pedrosa havde flere problemersom de blev indlejret i en anden gruppe med ryttere somAndrea Iannone og Álvaro Bautista

Der var et lille snit mellem tredje og fjerde,specifikt mellem Dovizioso og Petrucci. Viñales, Rossi ogDovizioso De er faldet til 1'47, og det syntes, at dette ville være dentempo for at vinde løbet. Viñales har fortsat trækker hårdtog den forreste gruppe har strakt nok. Lederen ønskedebryde løbet. 

De bedste billeder af MotoGP Mugello 2017 (15)

 • MotoGP-Mugello-2017-1

  Andrea Dovizioso udløst den dille blandt Ducati fans med hans sejr. Foto: MotoGP Teams

 • MotoGP-Mugello-2017-2

  Claudio Domenciali, CEO for Ducati, kunne ikke vælge en bedre dag at gå til Mugello.

 • MotoGP-Mugello-2017-3

  Maverick Viñales vandt ikke, men det lykkedes en anden position kendt til sejr.

 • MotoGP-Mugello-2017-4

  Danilo Petrucci troede ikke hans podium: "Jeg ville have solgt mit hus bare for at vide, der ville gøre det"

 • MotoGP-Mugello-2017-5

  Valentino Rossi gjorde, hvad han kunne, og endelig færdig fjerde. Stadig i kampen om titlen.

 • MotoGP-Mugello-2017-6

  Álvaro Bautista vendte tilbage til overraske med sin femte. Med lidt mere regelmæssigt vil få meget høj.

 • MotoGP-Mugello-2017-7

  Marc Márquez måtte overleve og 'nøjes' med en diskret sjette position.

 • MotoGP-Mugello-2017-8

  Pedrosa og Crutchlow havde dem gennem hele løbet og i slutningen Dani Cal uforvarende smed på sidste omgang.

 • MotoGP-Mugello-2017-9

  Jorge Lorenzo kom til at lede løbet, men falmede med tidens omgange indtil udgangen ottende.

 • MotoGP-Mugello-2017-10

  Michele Pirro god præstation som et wild-card, eskorterer Lorenzo selv på niendepladsen.

 • MotoGP-Mugello-2017-11

  Så stram var i slutningen af ​​Moto2 med Pasini sejr over Luthi og Marquez.

 • MotoGP-Mugello-2017-12

  8 år efter sin sidste sejr i den samme kreds, Pasini klatrede op til toppen af ​​podiet.

 • MotoGP-Mugello-2017-13

  Andrea Migno førte Moto3 podiet med Fabio Di Giannantonio og Juanfran Guevara.

 • MotoGP-Mugello-2017-14

  Et billede, der perfekt opsummerer Moto3 løbet. En 'Goldeneye' piloter i et par meter.

 • MotoGP-Mugello-2017-15

  Stor dag for italienske fans med hattrick af sejre i alle tre kategorier: Migno, Dovizioso og Pasini

Petrucci, det uventede gæst

overraskende niveau Danilo Petrucci, til rullendeværelse jagtede Valentino Rossi. italiensk tilMarc Márquez og der var en større forskel enbekræftelse af, at Honda har lidt meget i dette kredsløb, fordiDani Pedrosa var 10th med 15 omgange tilbage. baptistLorenzo realiserede og tilføjet sjette. Brilliant karriere tiltiden fra Talavera. 

Topping forskellene blev opretholdt, vi vidste ikke erfordi Viñales blev bevare dæk til det sidstefordi det virkelig tænder eller begge Dovizioso, Rossi og PetrucciDe kunne gå så hurtigt, som det af Rosas. Bautista fortsatte sinprogression og Marc Márquez forude for at flytte tilfemte. 

10 omgange Dovizioso har tagetgp17 hastighed af dit hoved til at tage testen. ny fasekarriere i Ducati rytter var den, der satterytme hoved. Petrucci placeret tredje efter overhaling Rossiunder bremsning for sidste hjørne. Faktisk de to Ducati gp17 afDovizioso og Petrucci blev vist megetkonkurrencedygtig. 

Dovizioso ønsker at gå

Petrucci Det var ikke tilfreds og på samme sted, hvor han havdeRossi bestået med Viñales gjorde en lap senere. to Ducatii hovedet med både Yamaha lige bag, mens nogletre sekunder jagter dem Álvaro Bautista og Marc Márquez.Jorge Lorenzo var faldet til niende position og Dani PedrosaHan rullede ellevte. 

Han var begyndt at se noget bare var en Valentinorossi, måske beskyldte han sin fysiske underlegenhed skadethorax. Hvilket han gav ikke løbet var Petrucci, atlangt væk forlader Dovizioso ville holde i kølvandet påDucati fabrikken rytter, selvom begge havde den sammeMekanisk: A gp17. 

En fem omgange Viñales Det er blevet lanceret af enPetrucci var begyndt at have problemer med dækkene.Dovizioso Han havde taget et par meter væk og denRosas ønskede ikke at gå glip af hans chancer for sejr, selv omHan var undsluppet til 1,3 fra hinanden. Den italienske har udholdtsuset af Viñales og krydsede målstregen først forudeleder og en imponerende Danilo Petrucci. Han kunne ikke gøremere rossi og han blev nummer fire foran Døberen ogMárquez. På den sidste omgang Pedrosa skød Crutchlowog begge færdige ud af løbet. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: