Porsche Mission E, elektriske også sætte omkring på Nürburgring

Elbiler kan være meget forskellig fra konventionelle, men har én ting til fælles: The Green Hell vælger også at komme omkring

den Porsche Mission E Det vil være den første elbil i Porsche og er planlagt til at ramme markedet i 2020. Tiden er ja, men det betyder ikke, at projektet er stoppet langt. Testen kommer i form af et parti af spion fotos af Mission E på Nürburgring du kan se dette link.

Hvis hjulet i den grønne Helvede er fordi Porsche ikke ønsker sin første elbil har noget at misunde når det kommer til ydeevne henviser til andre modeller af huset. 

Hvilket vises i billederne er stadig en test muldyr af bilen, der er placeret som en af ​​de vigtigste rivaler Tesla. Det betyder, at mange nitter og forsænkede dele, der ikke vil være i produktionsenheden og vanskeligt at definere omend fantasifuldt hvordan vil de endelige linjer i Porsche E. Mission

Hvad vi ved indtil nu Porsche Mission E

Porsche Mission E er en fire-sæders sport med en højde på 130 cm. Batterierne er placeret på strategiske steder i chassiset for optimal vægtfordeling og et tyngdepunkt så lavt som muligt. Kroppen er lavet af aluminium, stål og plast forstærket med kulfibre.

For nu ved vi, at tEndra 500 km autonomi, en opladningstid på 15 minutter (80%), som ville tillade rejse yderligere 400 km. Teknisk set bruger to permanent magnet synkron motorer (PSM), der gør det muligt at tilbyde 600 hk. Features: accelererer fra 0 til 100 km / t på 3,5 sekunder og anlæg ved 200 km / t på 12 sekunder. 

den Mission E sender strøm til jorden med sin hjulstræk med den 'Porsche Torque Vectoring' system, som fordeler kraft individuelt i hvert hjul. Porsche meddeler, at missionen E er i stand til at skyde på Nürburgring i mindre end 8 minutter.

Med hensyn til dens design, der er ansvarlig for Sttutgart har forhånd, at Det vil være meget lig Porsche Mission E koncept, at anvender en carbon fælge 21 inches i for- og bagpartiet 22. Den forreste har den typiske billede af pil Porsche og er inspireret af den Porsche 918 Spider. Mission E bruger de nye Matrix LED forlygter. En anden funktion i sit design er fraværet af søjle B. Utvivlsomt, finder vi en ægte fire-dørs coupé.

En lang række

I modsætning til hvad man kunne troede først, Porsche Mission E er ikke kun en model i den tyske mark, men et komplet udvalg af versioner, der vil blive tilbudt at passe til kravene i hver køber. Oliver selv Blume, administrerende direktør for brand, sagde i et interview med Autocar: "E Mission vil sidde i segmentet under Panamera. Det vil give en række 500 kilometer med en opladning på 15 minutter. Vi tænker på forskellige muligheder. Der vil være mere end én. Med forskellige niveauer af magt".

Det er således bekræftet eksistensen af ​​flere muligheder med forskellige effektniveauer. Mærket søger at konkurrere mod sværvægtere i dette segment, da Tesla Model S, og en fantastisk måde er at sætte på bordet forskellige muligheder på udkig efter den, der bedst opfylder behovene for køberen.

Vi kan kun tale om timingen. Hvis alt følger planen sæt, Porsche Mission E vil træde fabrik i 2019 og de første enheder vil blive solgt i 2020. Desuden vil Mission E være det første køretøj af en komplet offensive elbiler, at fabrikanten forbereder for fremtiden, en lovovertrædelse, der vil skære faste omkostninger til Porsche og en investering på mere end 3000 millioner euro.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: