Du kan virkelig fine dig for kørsel med flip flops eller shirtless?

Du kan få en bøde for at køre med flip flops eller shirtless?

Svaret er lige så gyldig for andre praktiske kørsel barfodet, makeup løb, spise eller drikke og kørsel, træk albuen ud af vinduet eller kørsel shirtless

Din bror, der har studeret loven siger nej; din nabo, taler om rygter, siger ja. Hvilken af ​​de to til at være rigtigt? ¿De kan få en bøde for at køre med flipflops eller er bare en vandrehistorie?

Du Mærkeligt resultere, begge har deres andel af grunden. Fordi din brors advokat holder sig til, hvad han læser standard, og det er rigtigt, at der ikke er nogen lov specifikt forbyder komme bag rattet med den typiske flip flops stranden eller poolen (eller badedragt med eller uden t-shirt); men det er ikke mindre sandt, at fortolkningen af ​​flere artikler i Generelle forordning af cirkulation smide den konklusion, at disse handlinger De er strafbart.

Er disse:

 • Artikel 18.1. Han påpeger, at føreren af ​​et køretøj skal opretholde deres egen bevægelsesfrihed, den nødvendige synsfelt og permanent opmærksomhed på kørslen; pleje og den korrekte position, og at holde resten af ​​passagererne, og korrekt placering af genstande eller dyr, der transporteres.
 • Artikel 17.1. Det hedder, at skal chaufførerne til enhver tid være i stand til at kontrollere deres køretøjer.
 • Artikel 3.1. Det refererer til den måde at køre, hvilket bør ske med forsigtighed og omhu nødvendig for at undgå enhver skade sig selv eller andre; og forbyder kørsel uagtsomt eller uforsvarligt. 

Cabrio til sommer for mindre end 25.000 euro (7)

 • Mini One Cabrio

  Du fik det til 23.550 euro som officiel pris, men hvis du dykke i vores tilbud, vil du finde andre modeller med overlegne motorer til mindre end 25.000 euro. Hvad du kommer til at fortælle dig kender ikke Mini: sportslig kørsel, hælde design og meget eksklusivt.
 • Opel Cabrio

  Opel Cascada før, nu Cabrio er mulighed for at tage en meget alsidig cabriolet til en overkommelig pris, med kvalitet finish, metal loft og masser af komfort til at rejse i sine fire kvadrater. Dens officielle pris er omkring 31.000 euro, men vi fandt, at nedværdige tilbyder næsten 10.000.
 • Smart fortwo Cabrio

  Den seneste generation af Smart to-sæders også har sin variant opdaget. I dette galleri, ingen beats pris: lidt over 16.000 euro. Til gengæld for en cabriolet nyde sommeren, for det meste i byen, men også på vejen. Stabilitet og sikkerhed har masser at getaway weekend.
 • Fiat 500C

  Du har den grundlæggende model 69 hk til lidt over 18.000 euro, men hvis du ønsker mere 'slag', kan du vælge den 105 hk, for lidt over 19.000. Til gengæld: med en attraktiv smag af den klassiske bil, og et lærred tag for at nyde den friske luft, uden turbulens.
 • Mazda MX-5

  Den nuværende roadster par excellence, med hvad det indebærer: ekstremt sporty (og sjovt) kørsel, meget lav vægt, fængslende design. 131 hk model af en stram 23.500 euro. Det er en af ​​de biler, der tilbyder meget, lige knap.
 • Fiat 124 Spider

  Baseret på Mazda MX-5, men med et plus på elegance og minder om den italienske klassiker, denne roadster ikke kun erobre med dens design: også med hans kørsel. Selv om dens officielle pris er over 26.000 euro, har vi fundet på nettet tilbud omkring 23.000. Klik her.
 • DS3 Cabrio

  Med eksklusivitet plus et mærke som DS er denne 'lille' også fremhævede med rollable lærred tag at nyde open jeg stamme. Diese eller benzinmotorer med op til 110 hk, mellem 22.000 og 25.000 euro, har du meget at vælge imellem.

Konklusion. Flipflops kørsel er ikke en lovovertrædelse i sig selv men det anfægter når det hæmmer den frie bevægelighed for føreren, køretøjet kontrol, eller når du genererer fare for føreren eller andre trafikanter.

Hvis du kører med flip flops ved varme, bedre få sko og noterer disse tips:

Hvis du opdager en farlig holdning, vil agenter for autoritet fortsætte til opsigelse af de faktiske omstændigheder, men som forklaret af det regulerede forvaltningsenhed for Generaldirektoratet for Trafik, "klagen sker ikke spise, drikke, gå barfodet ... men fordi netop denne aktivitet har påvirket sikkerheden for kørsel".

Den samme konklusion gælder for andre metoder såsom kørsel barfodet, makeup løb, spise eller drikke og kørsel, træk albuen ud af vinduet eller kørsel shirtless (Selvom på dette tidspunkt også påvirker det forhold, at unclothed sikkerhedssele og aribag kan være mere skadelig).


Понравилась статья? Поделись с друзьями: