Ny Skoda Karoq 2017: Gør dig klar, Ateca!

Her har du alle oplysninger om den nye Skoda Karoq 2017, som har været præsenteret for erstatte Skoda Yeti, bliver den store rival Ateca Sæde og blive en del af den nye serie SUV den tjekkiske producent. Hit markedet i oktober og priserne vil være strammere end den spanske model.

Gå ikke glip af det: Vi har allerede testet Skoda Karoq

Skoda Karoq. Det er navnet valgt til Yeti erstatning for den store rival til Seat Ateca og det andet medlem af den nye serie SUV den tjekkiske producent. Det er blevet præsenteret i Stockholm (Sverige), før mere end 500 journalister (herunder Kina, hvor brandet ønsker at satse stærk) og AUTOBILD.ES har været at fortælle dig alle de oplysninger om en model, der vil være en af ​​stjernerne i Tour de France og Frankfurt Motor Show 2017 og vil skibet i oktober. Naturligvis er der stadig Karoq priser, men de helt respnsables passerede os at være strammere end Seat Ateca. Den spanske SUV og Volkswagen Tiguan er dens største rivaler, for ikke at nævne resten af ​​hæren af ​​kompakte SUV, der befolker markedet i dag.

Skoda ansvarlig for dette navn har styrke og sige lyder godt. Jeg er enig. Især hvis situationen kræver det, fordi det er sådan han døbte Skoda Yeti efterfølger. Karoq Navnet er inspireret ord på det sprog, der tales af den Alutiiq, en indfødt stamme lever på halvøen Kodiak -¿te lyde - på sydkysten af ​​Alaska (USA). Faktisk opstår Karoq fra kombinationen af ​​'Kaa'raq', som betyder coche'- og 'RUQ' (pil). "For os er det vigtigt, at denne nye SUV har en kraftig navn. Samtidig skaber vi en værdi anerkendelse af exceptionel og mindeværdig brand for vores kunder, "siger Werner Eichhorn, der er ansvarlig for salg og marketing og medlem af bestyrelsen i Skoda.

 

¿Usædvanlige? Ja, men med nuancer. Og det kunne betegnes som ny SUV mennesker ønsker at tiltrække et nyt klientel, der, hvis det er muligt, ikke skal minde den gamle Yeti. Og for at Skoda han har taget resten.

Lad os starte med udseende. Den Yeti af den første generation havde et unikt design, med deres firkantede former og redondeados- forlygter eller du kunne lide eller hadede ham. Med ansigtsløftning modtaget i efteråret 2013, dets udseende forbedres markant. Men stadig han ikke passer ind i den nye Skoda var tynde og elegante linjer, lige det modsatte af, hvad der gør Karoq galla. Og den nye SUV Skoda synes lidt bror Kodiaq sport, med en bibeskæftigelse fyldt med spænding. Husk også en anden gammel kending: Seat Ateca, selvom-og smag, farve- det Karoq jeg kan lide. Dette er hjulpet af en elegant front og fuld af kraft, med tilføjelse af forlygterne FullLED kommer ind i øjet. Også bag Karoq det er min mest slående, at Ateca, takket være dens bagklap Hvælvet dom og, især, dens ekstravagante baglygter formet C (LED), der ligner dem af begrebet Vision C, præsenteret i 2015 .

Skoda måler Karoq

Meget mere spændende for de fleste potentielle købere er det nye format af Karoq. Med en længde på 4,22 meter, den nuværende Yeti var lidt lille til meget din bageste bænk kunne flytte. Og da den nye VW Tiguan er vokset til 4,49 meter, kan det Karoq besætte den ledige plads. I den forstand, den nye Karoq måler 4382 mm lang, 1841 mm bred og 1.605 mm høj, og har en akselafstand på 2638 mm (2630 mm firehjulstræk variant), den perfekte størrelse, og dermed at blive en rigtig SUV af de mennesker, og giver plads til en lille SUV, der vil være baseret på platformen næste Rapid Spaceback. Stammen, i mellemtiden, har et volumen på 521 liter, der strækker sig op til 1630 liter, med den anden række sæder foldet. Det skal også bemærkes i den forbindelse, at den nye Karoq 2017 inkorporerer VarioFlex systemet, som kan prale af Yeti og det er bare fantastisk, fordi det nemt tillader fjern de tre individuelle bagsæder og flytte dem på langs, hvilket giver en meget praktisk og alsidig interiør. En anden detalje på typisk Karoq Simpelthen Clever Det er, at i bagagerummet, i stedet for at folde gardin, vil blive knyttet til gaten, så ikke gider lastning pakker. Desuden bør det bemærkes, at selv om andre løsninger mounts Simply Clever som isskraber i brændstoftanken klap eller lommelygte i bagagerummet ligesom Kodiaq- ikke tage systemet paraply i hoveddøren CoPilot som Kodiaq men under passagersædet, og mangel på beskyttelse system døre.

Inde i nye Skoda Karoq 2017

Selvom vi ikke kan vise selv den endelige indretning af den nye Skoda Karoq, ja jeg kan sige, der er næsten identisk med den Kodiaq. Især kan det nye Karoq montere valgfri digital instrumentering, som består af fire stilarter: klassisk, speedometer og omdrejningstæller; Digital, hvor navigationskort, for eksempel udfylde hele skærmens bredde, og kan kombineres med minidisplays hvor andre oplysninger vil blive vist; Profil Info, som kan kombineres navigationskort, hastighed, hvormed den cirkulerer ...; Reduceret design, hvor skærmen er opdelt i to, og viser den type oplysninger, du har valgt.

Som for midterkonsollen, at montere en serie af 6,5 'men valgfri, idet de højeste finish fra Ambition- kan montere et 9,2' ' med gestural kontrol som Volkswagen Golf. Vi har set i præsentationen og er stort og let at håndtere, samt give en moderne og fornem touch til den samlede præsentation.

På den anden side, vil Karoq funktionen en avancerede tilslutningsmuligheder, der skal deles i to dele: den første, dedikeret til infotainment, navigation og online-tjenester, og den anden, kaldet CareConnect, tjenester med fokus på bistand i tilfælde af ulykke eller nødsituation, hvilket bringer Karoq forventer knappen nødsituation, der bliver nødt til at montere serielle nødvendigvis alle de nye modeller, der markedsføres i Europa siden 2018.

I denne forbindelse er det bemærkelsesværdigt, at Karoq forstår udmærket din smartphone, takket være SmartLink + platform kompatibel med Apple carplay, Android Auto og MirrorLink. I denne forstand, og ligesom sin storebror i Kodiaq, den Karoq kan fjernstyres med din smartphone, for at vide, for eksempel, hvis du har forladt en dråbe måne eller en åben dør, eller at finde, hvor du forlod Karoq parkeret.

For så vidt angår den del af kørehjælpemidler, den nye Skoda Karoq tilgængelig parkering assistent, Lane Assist (bane assistent) og Traffic Jam Assist (assisterende syltetøj), blandt mange andre systemer, blandt hvilke omfatter for eksempel Adaptive Cruise Control (Adaptive Cruise Control), Blind Spot Detect (detektor blinde vinkel), Front Assist System (nødbremsning i byen), Hill Hold kontrol (Grade Control) anerkendelse system trafiksignaler ...

Nye motorer Karoq 2017

For så vidt angår motorer, vil den nye Karoq være tilgængelig med fem motorer, to benzin og tre diesel:

  1. den nye Tricilíndrico 1.0 TSI 115 hk, 175 Nm drejningsmoment, maksimalhastighed på 187 km / t, 0-100 km / t på 10,6 sekunder, et gennemsnitligt forbrug på 5,3 l / 100 km og emissioner af 123 g / km. 4x2 trækkraft
  2. den nye 1.5 TSI 150 hk, 250 Nm drejningsmoment, maksimalhastighed på 204 km / t, 0-100 km / t på 8,4 sekunder, kombineret gennemsnitligt forbrug på 5,1 l / 100 km og emissioner af 118 g / km. 4x2 og 4x4 firehjulstræk
  3. den nye 1,6 TDI 115 hk, 250 Nm drejningsmoment, maksimalhastighed på 188 km / t, 0-100 km / t på 10,7 sekunder, kombineret gennemsnitligt forbrug på 4,5 l / 100 km og emissioner af 115 g / km. 4x2 trækkraft
  4. 2,0 TDI 150 hk, 340 Nm drejningsmoment, maksimalhastighed på 207 km / t, 0-100 km / t på 8,9 sekunder, kombineret gennemsnitligt forbrug på 4,4 l / 100 km og emissioner af 115 g / km. 4x2 og 4x4 firehjulstræk
  5. ny 2,0 TDI 190 hk, 400 Nm drejningsmoment, maksimalhastighed på 211 km / t, 0-100 km / t på 7,8 sekunder, kombineret gennemsnitligt forbrug på 5,3 l / 100 km og emissioner af 138 g / km

Som for transmissioner, vil den nye Karoq være tilgængelige med 6-trins manuel gearkasse eller DSG dobbelt kobling automatiske 7 relationer.
På den anden side, den Karoq, som vil være tilgængelig med forhjulstræk og kan omfatte en indstilling Ambition afslutte køremåde vælgeren -pressing en knap, ikke hjulet som Tiguan eller Ateca- bestående af fem indstillinger: Normal, Sport, Eco, Individuelle og sne (Sne, 4x4).

I øjeblikket er der ikke tale om versioner plug-in hybrid eller el, men kunne nå en hybrid.

Mere end 2,5 millioner kilometer rejste den Karoq at blive den anden nye crossover SUV Skoda rækkevidde. Nu brandet allerede har et stort syv-sæders SUV såsom Kodiak og denne kompakte 5 og 4,4 meter. Senere kommer en tredje endnu mere kompakt til rivaliserende Arona Seat, Renault Captur og virksomhedens tiltag. Det er bare en del af den nye strategi producenten, så glem ikke, langt mindre vigtigheden af ​​at tage elbilen. Derfor har de meddelt, at de er markeret som hovedformål at have fem elektriske modeller i 2025, en i hver af de vigtigste områder.

Du kan se alle oplysninger og videoer i vores særlige Hall of Frankfurt 2017. Også billeder af de modeller, der vil blive frigivet i den tyske hændelsen samt alle nyhederne fra Frankfurt 2017.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: