Billigt SUV: den 7 bedste du kan købe

Ja, billig SUV og her er syv af de bedste, du kan købe. Med priser fra 13.271 til 24.750 euro, de er syv af de mest interessante todocaminos øjeblikket. De er en sikker satsning.

Gå ikke glip af: Køb en bil i Tyskland: alt, hvad du behøver at vide

Med både salgsmodel, er det ikke let at vælge, hvilken bil at købe. For at sige det lidt lettere, i dag bringer vi et udvalg af Billige SUV, syv interessante modeller med konkurrencedygtige priser salg er blandt de bedste du kan købe lige nu. Og så du ikke har problemer, når du beslutter dig, er der noget for enhver smag: små, store, fem eller syv sæder, mere konventionelle, mere avantgarde og endda en kandidat med en hybrid fremdriftssystem, der er ideel til byen . Skal vi begynde?

Renault Captur

Renault Captur

Du er på udkig efter en billige todocamino? For Renault Captur kunne være din næste bil. Den mindste SUV Renault er en ægte sælger og beviset er, at har vundet førstepladsen på listerne over tilmeldinger juni 2017 blandt sin kategori overgår selv den tredje kandidat på listen. Med de nuværende kampagner, kan du tage denne Renault fra nogle attraktive 13,271 euro. Det koster omkring det samme som Dacia Duster, men bedre på mange måder.

Opel Mokka X

Opel Mokka X

Opel Mokka X er en af ​​de bedste SUV pris / kvalitet-forholdet Og det viser i deres forretningsmæssige resultater, der placerer det i en fordelagtig position mod sine rivaler. Opdateret sidste år, det har flere benzinmotorer og en dieselmotor. Dens pris, at en del af 16,790 euro, er en af ​​de største attraktioner i dette køretøj uden at være de bedste i segmentet er meget afbalanceret i alle aspekter.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Salgssummen Nissan Qashqai, er en anden overkommelige SUV virkelig interessant. Hertil kommer, i denne måned kan du få den seneste udvikling oplevet denne model, med hvilken den fornyer sin udvendige og indvendige design, men frem for alt, har nye systemer kørsel assistance. Disse vil være til rådighed til at fuldføre næste år, men jeg forventer, at du vil være i stand til at køre alene i syltetøj eller motorveje. Men pas på, her anbefaler vi den tidligere model, med en lige så interessant og konkurrencedygtig salgspris: fra 17.500 euro.

Kia Sportage

Kia Sportage

Sydkoreanske SUV stod i juni blandt de 10 bedst sælgende segment er ikke overraskende, fordi Kia Sportage tilbyder en attraktiv udvendig og indvendig, komfortable dynamiske præstationer og en komfortabel og rummelig kabine modeller. Til alt dette må vi tilføje sin pris, som starter fra 17,749 euro med aktuelle kampagner, der placerer ham blandt de SUV billigere af sin størrelse. Et andet aspekt at overveje, er, at dette køretøj, for fred i sindet, leveres som standard med en syv-års garanti.

CX-3

CX-3

Det er ikke den bedste med hensyn til livability, det er klart, men Mazda CX-3 går så godt, at efter at have kørt det sikker har ikke noget imod at give op lidt plads inde. Ikke én af de mere overkommelige todocaminos og alligevel, vi foreslår, at du give det en chance. Stillinger anbefale, vi foreslår, at du vælger en variant med benzinmotor, fordi ikke kun klare sig godt, det er, at de er sparsommelige og meget behagelig at bruge. Den er tilgængelig fra 18.895 euro Mekanisk 2,0 120 hk benzin.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Vi tvivlede mellem Ateca Seat og Skoda Kodiaq, men selvom den spanske mere overkommelige, har vi valgt Skoda primært fordi det at være større, giver mulighed for at have en syv-sæders kabine, hvilket øger dens alsidighed. Dens pris, at en del af 22,910 euro, gør det til en konkurrencedygtig SUV mod sine rivaler. Hertil kommer, går det rigtig godt og har et interiør, der emmer af kvalitet og gode justeringer på alle punkter.

Toyota C-HR

Toyota C-HR

For bilister mere bevidste og lidenskabelig design, på udkig efter et køretøj, der er ud over det sædvanlige, vi inkluderer Toyota C-HR. Med sin hybrid mekaniske og æstetiske gennembrud, både inde og ude, er en meget behagelig bil at køre, når du øver en rolig kørsel, fordi det er når du skal bære mere til din motor. af 24.750 euro Du kan tage dette hybrid SUV hjem.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: