KYMCO fremad to af sine modeller EICMA 2017: En scooter eventyr og trirueda

KYMCO tilbyde en lille forsmag på de nye produkter til EICMA 2017

KYMCO ønskede ikke at vente på sit pressemøde Hall of Milan 2017 og har allerede tilbudt os en lille forsmag på, hvad vi ser den 7. november på EICMA.

KYMCO: alle scootere og opdaterede priser

KYMCO fremad to af sine modeller EICMA 2017: En scooter eventyr og trirueda. Den taiwanske firma har ikke ønsket at vente med at Tirsdag 7 nov, når han er planlagt deres pressekonference for at afsløre deres nye modeller i 2017 Milan Vis og vi har to meget betydningsfulde af, hvad den asiatiske producent har i hånden fremskridt. 

Begge modeller være en del af de begreber C-serien, en ny generation af scootere med en klar eventyrlystne tilgang og efterlader lidt bort fra 'minibil' opfattelse af resten af ​​området. Dette er især tydeligt i den første af de modeller, der ses i billedet og du kan sige, der vil være en klar konkurrent til Honda X-ADV

Tilstedeværelsen transmitterer denne maxiscooter rent off-road og også billedet tages på en grusvej, utvetydige tegn på, at denne cykel bør arbejde dygtig i denne type terræn. Det fremgår også, at den justerbar forrude vil og vil funktionen radiale skiver både foran og bagpå. meget interessant sæde design Det ender i en støtte, der hviler på den øverste tilfælde at fremme passagerernes komfort. 

På den anden side, og som for os er en behagelig overraskelse er køretøjet trirueda, en masse ligesom sin navnebror design eventyr. Faktisk er den eneste mest bemærkelsesværdige ved første øjekast, at bare kende de tekniske detaljer i motoren og andre, forskellen ligger i hjulene, som er mindre i størrelse for at lette tilstedeværelsen af ​​to tog på forakslen. I begge tilfælde er dækkene underskrevet af Metzeler. Har KYMCO indsats for at bekæmpe den nye Yamaha Niken?

Det vil være meget interessant at vide mere information om C serie begreber i Hall of Milan 2017. To maxiscooters med en klar henvisning til en anden model, som tager udgangspunkt, der er ingen anden end den KYMCO AK 550. Det er klart, at KYMCO satser denne nye parti modeller af større forskydning og udstyrsniveau. Og vi fejrer det.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: