Følg live-præsentation af Ducati på EICMA 2017

Ducati præsentation på EICMA 2017 Live-

Ducati præsenterer sin nye 2018 fra Milan Vis. Følg live online alt, hvad der sker, og ingen ved, før de nye modeller af den italienske fabrik.

Ducati: alle cykler og priser opdateret i Spanien

Følg live-præsentation af Ducati på EICMA 2017. Transalpine producent er den første til at bekendtgøre til verden deres nye modeller for 2018 og gør det med stil. fra 21.00 du kan stadig leve og online direkte den kommende ud af den nye 2018 hus Bologna. 

For at gøre dette, har Ducati valgt en scene på højden af ​​storhed, som det er Lineær Ciack Theatre Milano. Fra den fase af teatret, CEO for Ducati Claudio Domenicalli Vi vil gradvist slingrede off alle nye Ducati cykler, der kan ses på forhandlere starter næste år. En begivenhed, hvor sikkert regne med tilstedeværelsen af ​​to piloter mærke som MotoGP Andrea Dovizioso og Jorge Lorenzo.

For nu, hvad vi ved, er, at EICMA 2017 vil opleve den officielle meddelelse om en af ​​de mest ventede modeller på verdensplan såsom Ducati Panigale V4. Den mytiske generation af sports-hus Borgo Panigale bevæger sig over de to-cylindrede motorer og at byde velkommen til en ny motor med rødder V4 MotoGP racing og specifikt. 

Ved siden af ​​V4 Panigale, Ducati er ganske sandsynligt, at også bringe noget nyt på sporet rækkevidde, måske med en Multistrada 950 og hvem ved, om opdateringen af ​​Multistrada øverste ende. Det samme gælder for den Scrambler, vi allerede kender den nye version, som er Mach 2,0 og model 2017 Full Throttle. Nogle rygter hævder også, at præsentere en endelig udgave af 959 Panigale at afvise alle ud tvilling model.

Du kan følge live-, online og gratis præsentation Ducati på EICMA 2017:


Понравилась статья? Поделись с друзьями: