Hvad er bedre, Volkswagen T-Roc eller Hyundai Kona?

To SUV kompakt og stilfuld. Nu, hvad det er bedre?

Gå ikke glip af test af Volkswagen T-Roc

Og holder kommer. SUV feber er gået fra en spids til at blive primært en kronisk tilstand symptomer. Og vi kan ikke længere tale om en tendens, men snarere en tendens, der ikke vil stoppe piskning markedet i flere år. Af alle de kompakte SUV de tager meget, en situation, der mærker ikke ønsker at gå glip af. Volkswagen og Hyundai netop lanceret sin nye kompakte SUV, to produkter med en lignende fremgangsmåde. nu, Hvad er bedre, Volkswagen T-Roc eller Hyundai Kona?

B-SUV segment er en af ​​de mest interessante. Denne type todocamino vedtagelsen af fire meter men de holder sig nær, at længden bliver virkelig interessant at lære om produkter. Dens design er nøglen, hvorfor ser vi flere og flere mærker er i fare med en "pop" koncept, afslappet og personlig. Volkswagen T-Roc er en seriøs kandidat i denne henseende, er den æstetiske arbejde Kona også nævnt.

VIDEO: Dette er Hyundai Kona

I den æstetiske sektion både du møder. den duotone krop, godt markerede linjer eller funktioner er godt pågående stede i begge tilfælde. Volkswagen T-Roc er noget større end Hyundai Kona, som kunne tippe balancen, men ikke for en K.O. Tilsvarende tysk kvalitet er nøglen, med måske renere og beordrede den sydkoreanske interiør.

5 dyder og en defekt Hyundai Kona (7)

 • 5 dyder og en defekt Hyundai Kona

  Kraft, det udvendige design så aggressiv og dristige Kona Hyundai mange købere vil vælge den nye B-SUV af den sydkoreanske mærke.
 • 5 dyder og en defekt Hyundai Kona

  Virtue: Takket være sine ydre dimensioner, Hyundai Kona tilbyder en rummelig kabine til fem beboere og en lasteevne på 361 liter kan udvides til 1.143 liter.
 • 5 dyder og en defekt Hyundai Kona

  Virtue: den nye Kona tilbyder en bred vifte af motorer med effekt på op til 177 hk. I 2018 familien afsluttes med diesel mellem 95 og 136 hk enheder.
 • 5 dyder og en defekt Hyundai Kona

  Virtue: Kona Hyundai vil også have manuelle transmissioner og automatiske seks relationer 7DCT dobbelt kobling syv-trins. Disse transmissioner kanaliseret magt til forhjulene eller alle fire hjul, afhængigt af motoren.
 • 5 dyder og en defekt Hyundai Kona

  Dyd i afsnittet teknologi, Kona har head-up display, skærme til Infotainment højt som 8 inches, 4G-forbindelse til smartphones, at kompatibilitet med Android Auto og Apple carplay og deltage kørsel og en fuld batteri sikringssystemer.
 • 5 dyder og en defekt Hyundai Kona

  Standard: i henhold til de test, vi har gjort hidtil, ledelse, standarder i Europa, viser diffus og ikke føler sig adræt, på trods af sin kompakte størrelse. Selv ændre den drivende modus Komfort til Sport-mode, ændringen er næsten umærkelig.

Både T-Roc og få Kona giver føreren en god fornemmelse på asfalten. De er tunge for byen eller road trips, så vandreture er begrænset i begge tilfælde. Hvis du endnu ikke har besluttet, sikker på du vil i det øjeblik at læse linjerne, der sker, er det, at prisen på Hyundai Kona, som starter ved omkring 14.000 euro, er næsten 10.000 euro mere indhold Volkswagen T-Roc adgang.