Spar på vejskat med historisk plak

Spar på vejskat med historisk plak

Hvis du har en historisk køretøj, vil i nogle kommuner i Spanien fritage dig til at møde skat. Men kravene til at nyde denne støtte varierer meget

Gå ikke glip af: 2017 vejskat, alt hvad du behøver at vide

Jeg håber ikke du af dem, der stadig cirkulerer med bil over 25 år og kender ikke din byrådet, gennem nogle enkle trin, du kan helt eller delvist fritaget for betaling af skat. Når en bil passerer denne alder, nogle consistories vælger at give skattemæssig præferencebehandling og tilgive denne skat. Hvad det var en pileup sker, natten over, for at være en gammel herlighed, i går historisk køretøj.

 

Men vent, fordi du ikke er i alle kommuner kan spare på vejskat med historisk plak, som nogle anser ikke denne foranstaltning eller varierer støtten. Mens nogle giver lige en alder af dine medmennesker patient, andre kan fritage dig fra 25% af afgiften eller endda du kan afskrive 100% af hvad du skal betale. Sure forskellige krav, som du kan formode, at et statsligt organ tilgive betaling af en afgift er ikke en let opgave.

Selv om nogle kommuner forenkle det meste af ledelsen, bør du altid have på hånden den korte beskrivelse af bilen og et dokument, der bekræfter din bopæl der. Den væsentligste forskel mellem nogle kommuner og andre, er, at nogle spørger dig, at bilen er registreret som historisk, mens andre ikke vil være nødvendig. Denne enkle proces og den økonomiske og tid omkostninger, kan ikke resultarte rentabel, hvis du planlægger at sælge bilen i den nærmeste fremtid, eller ikke cirkulere med ham nok kilometer til at afskrive bekostning. Selvfølgelig, måske er du den melankolske, der kan lide at holde den oprindelige registrering ...

Hvordan til at ansøge om afgiftsfritagelse Cirkulation

Bemærk, at Afgiftsfritagelse Cirkulation Det aldrig sker automatisk, men kræver, at spørge skriftligt. Og ved at gøre det, kan du finde to tilfælde: at i din Rådhus bede dig om at få din bil registrering eller historisk værdi dem simpelthen med den tekniske kort, hvor indikerede år efter rekruttering. Hvis du er i det første tilfælde og beder dig historisk undervisning, læse boksen til højre.

Hvis du ikke spørge, med en simpel anmodning som den nedenfor, kan du hævde. Men dette program, du skal du tilføje de dokumenter, de beder om din byrådet, så du bør tilgang og spørge, første hånd, hvad du har brug for. I nogle kommuner, kan procedurerne sammenfattes anvendelsen og køretøjsdata. I denne forbindelse er det indleder sagen den sidste fjerdedel af det foregående år, som bør være effektive. Du skal også være registreret i den pågældende kommune: har en ejendom, en lejekontrakt eller et brev bemyndigelse dig til at leve i et hus på samme sted, hvor du har bilen.

Den fotokopi af databladet, med angivelse af køretøjets alder skal vedlægges ansøgningen, at vi viser nedenfor. Endelig skal du huske, at bilen skal være 25 år fra 1. januar i det pågældende år. Omdannelse din bil i historisk har en bil med mere end 25 år, og du drømmer det til at se plak begynder med et 'H' for at redde den 'shtick'? Før at omdanne det til et historisk emne, bør du vide, at ikke alle kommuner denne procedure for betaling af skat eximirte Cirkulation er påkrævet, så først og fremmest er at kontrollere, om din kommune kræver dette.

Hvis du er seriøs, du tror, ​​det første, om du kommer til at afskrive. Fordi den 'joke' kan du gå for omkring 1.000 euro. Ikke tælle den tid, du skal bruge i at gå til de forskellige agenturer, der spiller en rolle i denne lang og kedelig proces. Så en kort oversigt over de skridt til at følge: et godkendt laboratorium skal udarbejde en detaljeret rapport af bilen. Generaldirektoratet for industri af dit EU udsteder Certificate of Historic Vehicle efter kontrol den foregående rapport. Du bliver nødt til at tilbringe en ITV tilpasset de særlige kendetegn ved din bil. I Trafik i dit provinsen vil du levere den historiske undervisning betaling, ja, fra en hastighed på omkring 90 euro. I din Rådhus kan du anmode den respektive bonus. Og du kan bede om en kopi af Certifado Industri Trin 2.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: