7 måder at smøre din cykel kæde

7 måder at smøre din cykel kæde

Smør kæden af ​​cyklen er et tilbagevendende opgave, vi skal gøre alle så ofte. Alle har sine tricks, men dybest set er der 7 måder at gøre dette, du tæller og du vælger.

En af de minimal vedligeholdelse, vi skal gøresamme er oliering cyklen kæde, en opgaverelativt simpelt, men det kan udgøre nogle problemerafhængig af cykel model. Lad os se 7 måder olieringcyklen kæden, men før et par grundlæggende at holdekonto.

For at starte hyppigheden af ​​smøring. På racercyklerIdeelt hver 500 kilometer, og altid efter vask den to- ellerhar cirkuleret i kraftig regn. Motorcykler felt eranderledes, virkelig ren og fedt ville være passendeefter hver udgang.

Et andet punkt at overveje, er, at den smøring operationselv om det er nemt det kan have sine farer. Det er vigtigt at oliekæden ved dens indre, som er kontakt mellempion angreb og krone, plus centrifugalkraften vil forårsagenå udenfor, når det er i bevægelse, og hvissmurt spytter direkte og er ubrugelig. Ah!oliering bedre, når du kommer hjem, med varme kæderfriktion og lade det sidde. Hvis du Fedt før de forlader, gør ikkeoverrasket, hvis olie stænk, når du kommer i gang og sætte detalle sort.

Salg af motorcykler i august 2015 (10)

 • Kawasaki-Z800

  1- Kawasaki Z800: 151 enheder

 • yamaha-mt07

  2- Yamaha MT 07: 125 enheder

 • yamaha-mt09

  3- Yamaha MT-09: 74 enheder

 • BMW-R1200GS

  4- R 1200 GS: 63 styk

 • Honda-cb125f

  5- Honda CB 125 F: 52 enheder

 • BMW-R1200GS-eventyr

  6- R 1200 GS ADVENTURE: 50 enheder

 • Honda-cb500x

  7- Honda CB 500 X: 49 enheder

 • Kawasaki-er6n

  8- Kawasaki ER-6N: 48 enheder

 • KEEWAY-RKV

  9- Keeway RKV 125: 48 enheder

 • KTM-125-Duke

  KTM 125 DUKE 10- 47 enheder

Ingen smøring dækket, hvilket er meget almindeligt at se folkefterlader en olie chorretón bagdæk som derefter kanfærdig i en større skræmme eller endda et fald lige ud. ogøje med gear, hvis du fange en finger eller hånd du gårdirekte adgang til akut og kan have alvorlige kvæstelser.

7 danner smøre kæden

Vigtigt i alle disse punkter er nødvendigt at placere ændringeni neutral, således at baghjulet kan roterefrihed.

1- Penitente: Når din cykel ikke har stå digat smurt af stykker. Du giver bunden af ​​kædender er tilgængelig og navigere tilbage (fremad er merefarligt, fordi du kan folde benet og afslutte cykel ijorden). Fedter det nye afsnit af kæde du har adgang til ogdu gentage operationen, indtil du har hele listen kæden. tilend've rejste et par meter fra garagen hugsiddendeog skubbe cyklen. Ikke behageligt, men ofte er der ingen andenvalgmulighed.

2 Med en ven Beefcake: Din gode ven er placeret ivenstre side af cyklen, opfanger venstrehøjre styr og de rigtige bageste fodstøtte svirvlerden motosobre støttebenet frigiver baghjulet. dumens du drejer hjulet og kæden Fedt hurtigt ... og megetmuligvis foden af ​​din assistent.

3- Med en mere fornuftig ven: Din ven får på cyklen ogfremskridt 'kickin' Meget langsomt som du følge ham på hugoliering kæde. Det er nemmere for ham og mere ubehageligt fordig.

4 Med bevoksning af cyklen: Det er nemt og bekvemt,men cykler ikke har. Du hæve cyklen til at stå og drejeDu fedt hjul mens. Start ikke cyklen for at få først oglad det tomgang som de gør derude udover at ingen oliedet trænger godt hastigheden af ​​kæden erfarlig. Hvis du ved et uheld får hooked noget i kæden og ankommerfange dig aflevere kronen, kan konsekvenserne værefatal.

5- Staffeli reparation: Hvis din cykel ikke harbuk reparation kan købe en, som du kan segrill i væddeløb. De er meget praktisk, og duDe gør livet lettere for smøring og mere. Betjening énNår uploadet cyklen er det samme som ovenfor.

6- næsehjul: En underlig opfindelse, der giver oskæde oliering eller rengøring baghjulet komfortabelt selvomcykel har ingen bevoksning. baghjulet op på hjulet Jockey (énrullekonstruktion), og vi kan frit rotere.

7- Scottoiler: Den ultimative våben for glemsom ellerden eftergivende, automatisk smøresystem. Det er installeret imotorcykel og oliering kæde vil langsomt og støt, en dråbeper minut. Forlænger kæde levetid og bare væreverserende hans position olietanken når den er tom.Scottoiler er komfortabel men selvfølgelig har en pris (fraomkring 120 euro) og forringer en lille cykel.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: