Mugello MotoGP-løpet 2017: stor seier for Dovizioso

Andrea Dovizioso stor seier. MotoGP seier på Mugello Race 2017 for den italienske, som kunne slå en sprelsk Maverick Viñales og en overraskende Danilo Petrucci. Rossi og fysisk bare tillot ham å komme til fjerde plass på en dårlig dag for Honda.

Moto2: En Pasini sluppet løs triumferMugello

Stor seier for Andrea Dovizioso i løpMotoGP Mugello 2017. Det var ventet til Forli varforan, men ikke dominere slik det har gjort i dagdag. Mugello Viñales later være mer leder med sin andreplassere foran en imponerende Petrucci og Valentino Rossi.Honda, langt bak. 

Valentino Rossi har startet veldig sterk og har tattforan foran Maverick Viñales. Den italienske venstrefor det og ønsket å kaste fra begynnelsen. Menetter det første trinnet mållinjen som har førsthar vært Jorge Lorenzo Utnytte kraften av hans Ducatii oppløpssiden. 

Rossi forbikjøring ham totalt mot midten avkrets, men igjen Lorenzo går foran. En tredjeRossi har gjort Lorenzo måtte åpne opp litt ogViñales komme i andre posisjon. Rose har tattslipstreaming på italiensk, men Rossi har vært sterkere i bremsing ogHan har opprettholdt ledelsen. 

VIDEO: MotoGP Mugello 2017 Grand Prix-nøkler

Maverick Hun har returnert til sin første og har klart åRossi Han kommer ikke tilbake forbikjøring. hele hodetrase ganger rullet i ganske jevnt matchet, med både Ducati tilbake ogMarc Márquez femte. Pedrosa hadde flere problemerde ble innleiret i en annen gruppe med ryttere somAndrea Iannone og Álvaro Bautista

Det var et lite snitt mellom tredje og fjerde,spesielt mellom Dovizioso og Petrucci. Viñales, Rossi ogDovizioso De har falt til 1'47 og det virket som dette ville væretempo for å vinne løpet. Viñales har fortsatt å dra hardtog den fremre gruppe har strukket nok. Lederen ønsketbryte løpet. 

De beste bildene av MotoGP Mugello 2017 (15)

 • MotoGP-Mugello-2017-1

  Andrea Dovizioso utløst mani blant Ducati fans med seieren. Foto: MotoGP Teams

 • MotoGP-Mugello-2017-2

  Claudio Domenciali, administrerende direktør i Ducati, kunne ikke velge en bedre dag å gå til Mugello.

 • MotoGP-Mugello-2017-3

  Maverick Viñales vant ikke, men klarte en andre posisjon kjent til seier.

 • MotoGP-Mugello-2017-4

  Danilo Petrucci trodde ikke han podiet: "Jeg ville ha solgt huset mitt bare for å vite at ville gjøre det"

 • MotoGP-Mugello-2017-5

  Valentino Rossi gjorde hva han kunne og endelig ferdig fjerde. Fortsatt i kampen om tittelen.

 • MotoGP-Mugello-2017-6

  Álvaro Bautista tilbake å overraske med sin femte. Med litt mer regelmessig vil bli veldig høy.

 • MotoGP-Mugello-2017-7

  Marc Márquez måtte overleve og 'klare seg' med en diskret sjette posisjon.

 • MotoGP-Mugello-2017-8

  Pedrosa og Crutchlow hadde dem gjennom hele løpet og på slutten Dani Cal uforvarende kastet på siste runde.

 • MotoGP-Mugello-2017-9

  Jorge Lorenzo kom til å lede løpet, men bleknet med passering av svinger til slutten åttende.

 • MotoGP-Mugello-2017-10

  Michele Pirro god ytelse som et wild-card, eskorterer Lorenzo seg på niende plass.

 • MotoGP-Mugello-2017-11

  Så tett var slutten av Moto2 med Pasini seier over Luthi og Marquez.

 • MotoGP-Mugello-2017-12

  8 år etter sin siste seier i samme krets, klatret Pasini til toppen av pallen.

 • MotoGP-Mugello-2017-13

  Andrea Migno ledet Moto3 podiet med Fabio Di Giannantonio og Juanfran Guevara.

 • MotoGP-Mugello-2017-14

  Et bilde som perfekt oppsummerer Moto3 rase. En 'Goldeneye' piloter i noen få meter.

 • MotoGP-Mugello-2017-15

  Stor dag for italienske fans med hat-trick seire i alle tre kategorier: Migno, Dovizioso og Pasini

Petrucci, uventet gjest

Overraskende nivå Danilo Petrucci, til rullendeRommet var jage Valentino Rossi. italiensk tilMarc Márquez og det var en større forskjell enbekreftelse på at Honda lidd mye i denne kretsen fordiDani Pedrosa var 10. med 15 runder igjen. baptistLorenzo realisert og plassert sjette. Strålende karriere tiltiden ved Talavera. 

Topping forskjellene ble opprettholdt, vi visste ikke blirfordi Viñales ble spare dekk for den sistefordi det virkelig svinger eller begge deler Dovizioso, Rossi og PetrucciDe kunne gå så fort som for Rosas. Bautista fortsatte sinprogresjon og Marc Márquez fremover for å flytte tilfemte. 

10 runder Dovizioso har tattgp17 hastigheten på hodet for å ta testen. ny fasekarriere i Ducati rytteren var den som satterytme hodet. Petrucci plassert tredje etter forbikjøring Rossived bremsing for det siste hjørnet. Egentlig to Ducati gp17 avDovizioso og Petrucci ble vist veldigkonkurransedyktig. 

Dovizioso ønsker å gå

Petrucci det var ikke fornøyd og på samme sted hvor han haddeRossi gikk med Viñales gjorde en runde senere. to Ducatii hodet med både Yamaha like bak, mens noentre sekunder jage dem Álvaro Bautista og Marc Márquez.Jorge Lorenzo hadde falt til niende plass og Dani PedrosaHan rullet ellevte. 

Han begynner å se noe bare var en ValentinoRossi, kanskje han anklaget sin fysiske underlegenhet skadethorax. Som han ga ikke løpet var Petrucci, detlangt bort forlate Dovizioso ville holde i kjølvannet avDucati fabrikken rytter, selv om begge hadde sammeMekanisk: En gp17. 

En fem runder Viñales Det har blitt lansert av enPetrucci begynte å få problemer med dekkene.Dovizioso Han hadde tatt noen få meter unna, ogRosas ikke vil gå glipp av hans sjanser til seier, selv omHan hadde flyktet til 1,3 hverandre. Italieneren har utholdtrush av Viñales og krysset mållinjen først fremoverleder og en imponerende Danilo Petrucci. Han kunne ikke gjøremer Rossi og han ble nummer fire foran Johannes ogMárquez. På den siste runden Pedrosa var skyting Crutchlowog begge ferdig ut av løpet. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: