De bedste pladser i gruppe 1 kan købe i 2017

De bedste pladser i gruppe 1 kan købe i 2017

Med den seneste rapport fra RACE i hånden, fortæller vi dig, hvad de bedste pladser i gruppe 1 kan købe i 2017. For jo bedre vi mener, at efter at være blevet udsat for frontal kollisioner og siden har vist sig at være det sikreste for din lille ombordværende.

stole gruppe 1 er der kan gå imod marchen. Denne ændring er afgørende, fordi eksperterne anbefaler, at babyer rejser march mod så længe som muligt. Grunden er enkel og klar: i tilfælde af kollision, forskydning og lidelse belastning både hoved og hals er meget lavere. Det bedste eksempel er fundet i de nordiske lande, hvor børn rejser tilbage til to og tre år og indspillede de laveste børnedødeligheden ved et uheld.

I Spanien, i henhold til ECE R44, ankom ni kilo, De kan flytte til en stol Gruppe 1 som er De kan gå imod marchen. Nu, for et par måneder denne lovgivning sameksisterer med den iSize som fastslår, at lille rejse tilbage op til 15 måneder; mens den hærder tests der skal overvindes for godkendelse herunder side- slagprøve (resten vil kun gøre foran).

Ved flytning til formanden for gruppe 1

I butikkerne kan du få at vide, at deres første fødselsdag markerer det øjeblik at forlade slynge og flytte til stolen. Ikke så. Eksperter insistere på at tjene vægt og højde over alder, for selv om de fleste børn nå op på omkring ni kilo om året, er der mange tilfælde, der gør undtagelsen.

Varigheden af ​​diskussionen for vedtagelsen af ​​de nye færdselsreglerne, blev anmodninger hørt af flere Kongressens repræsentanter, herunder hæve minimumshøjde, 1,50 for at eliminere behovet for en barnesæde (CRS) og udvide brugen af ​​stole mod marchen. Begge er blevet omtalt som en anbefaling, ikke en pligt.

Loven holdes derefter på denne måde:

- SRI dækker gruppe 0 og 0+ De er godkendt til 13 kg

 - dem af gruppe 1 beskytte børn i alderen 9 til 18 kilo

- Mellem 15 og 36 kilo skal bruge en autostol Gruppe 2-3.

Igen, det er for SRI godkendt i henhold til EF R44, den iSize ikke tillade tur barnet indtil alderen 15 måneder; Herfra vil beslutningen blive forældre overvejer Eksperter anbefaler modsat roterende Hata bringe til fire år.

Flytning til din rejse mod barn er en meget vigtig beslutning, fordi det påvises, at forskelle på niveauet af sikkerhed i tilfælde af et sammenstød, mellem rejser og bag er bemærkelsesværdige. Denne video er meget klar:

Fem grundlæggende spørgsmål om stole Gruppe 1:

1. Sikkerhedssele eller Isofix?

Uden tvivl, Isofix. Dette system gør stolen er integreret i vognkassen, mens reducere chancerne for fejl i samlingen. Sandheden er, at ingen farve mellem stabiliteten tilbudt en stol med Isofix og en anden fastgjort med remme (undtagen løb løbsk systemet Concord). Men du behøver ikke søge en SRI, der kombinerer begge systemer mere -Du kan bruge biler-.

2. Bar support eller 'top tether'?

For ISOFIX være virkelig effektiv, skal du have tre ankerpunkter. I butikken vil de fortælle dig, at det bedste er det 'Top Tether', betragtes som en universel anker. Hvis du går til det, prøv det, inden de forlader anlægget.

Seks grundlæggende spørgsmål om baby sæder (0 og 0+)

I nogle biler kan afstanden mellem den øverste forankring og stolen ikke være bred nok til at stramme bæltet. I disse tilfælde er det bedst at ty til støttebenet.

I denne video kan du se, hvordan det virker Top Tether:

3. Justerbar sele eller multipositionsventil?

Svaret her er lige så klart: justerbar. Selen skal altid være over barnets skuldre -ofte græde, fordi de er for stramme eller gnider dem hals, og hvis det er reguleret, mens tilbage, meget bedre.

Overvej også, at i løbet af kort tid, er de små ben svævende i luften. Kig på støtte under knæene, den ideelle er at være luftigt og styrkes.

 

Babyseats dyrere og sikker (6)

 • Babyseats

  Stol barn mere sikker verden er arbejdet i russiske træner Dratz Motor

 • dyrere og sikker barnestol

  Detalje af ventilationssystemet

 • dyrere og sikker barnestol

  Frygtelige L'enfant gravering på hovedstøtten

 • dyrere og sikker barnestol

  Strukturen er fremstillet af kevlar skudsikre

 • dyrere og sikker barnestol

  Det er dækket med ægte krokodilleskind i to farver

 • dyrere og sikker barnestol

  Det bærer også uafhængige lydsystem

4. fast eller tilbagelænet stol?

 Fra år, kan babyer deres nysgerrighed og bruge mere tid sladre ud af vinduet. Stadig, på lange ture, søvn overvinder dem og resents nakkemuskler, hvis du ikke læne sig tilbage lidt. Desuden anbefales det, at op til to år, rejser noget liggende som en beskyttelsesforanstaltning. Det bedste er derfor en autostol tilbagelænet i forskellige positioner.

5. Foran eller bagved?

Fra oktober 1, 2015 skal alle børn at ride på bagsædet, medmindre de resterende pladser er besat af børn med deres tilsvarende SRI. 

Eksperter anbefaler bagsædet midtfor som den mest hensigtsmæssige -den risiko for skader i sidekollision er meget Menor-, men du kan kun installere en autostol i bilen med centrale torv i trepunktssele. 

Gruppe stole sikrere 1 ifølge rapporten af ​​RACE 2017

Beslut hvilken bil sæde er bedst for dig, afhænger af mange faktorer. Ifølge de seneste sikkerhedstests, bruge (som er lette at samle reducerer reducerer risikoen for fejl i anlægget), ergonomi og sammensætning af følgende SRI RACE bestå prøverne:

SICT Britax Advansafix III. acceptabel

Overgår alle uskadelighedsforsøg, ergonomi, brugervenlighed og giftige stoffer: deres (meget tilfredsstillende) sammensætningen styrke; svag, brugervenlighed (er acceptabelt); acceptabel sikkerhed og ergonomi er ført op.

Britax Evolva 1-2-3 SL SICT. acceptabel

Sikkerhed: acceptabel; anvendelighed og ergonomi, tilfredsstillende; forekomst af giftige stoffer meget tilfredsstillende.

Cybex Pallas M SL. tilfredsstillende

Deres sikkerhed testresultater er gode, men tabte et halvt point abdominale tryk og lidt lille afvigelse fra dummie brystet under påvirkninger. Op til sikkerhedskategori SRI meget tilfredsstillende niveau for godt greb sidepåkørselsdukken. 

Kiddy Guardianfix 3. Tilfredsstillende

En af de mest anbefalede køb. Det er en multi-gruppe sæde godkendt til børn i alderen 1 til 12 år (ca.). opnå tilfredsstillende resultater i alle tests.

Nania I-Max SP. acceptabel

Godkendt til børn, der vejer mere end ni kilo, men har ikke nået 36, giver acceptable resultater i både sikkerhed og ergonomi og tilfredsstillende i brugervenlighed og sammensætning. Slutresultatet er acceptabel.

 

Tex Baby Siège Auto Groupe 1/2/3. acceptabel

Styrken i denne stol kontrolleres i fællesskab brugervenlighed i at få tilfredsstillende rating; i de øvrige parametre, du er nødt til at form med acceptabel.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: