Køb en bil i Tyskland: alt, hvad du behøver at vide

Køb en bil i Tyskland: alt, hvad du behøver at vide

Det er den største bilmarked i Europa, fordi det er næsten uudtømmelig. Har du nogensinde du troede at købe en brugt bil i Tyskland? Vi har rejst der for at fortælle dig, at du skal gøre, hvis du ønsker at købe en bil mekka brugt.

Som med bilauktioner, købe bil i Tyskland Det er et af de spørgsmål, kommer ofte i samtaler næsten altid fordi nogen kender nogen, der er gået meget godt. Men når man er seriøs omkring gøres med en brugt bil i Tyskland, så mange tvivl om, at i sidste ende trække sig tilbage mere end én opstå. Bare rolig, vi har alt, hvad du behøver at vide:

Hvorfor Tyskland er det ideelle sted til at købe en brugt bil marked?

Der er flere grunde til, at køber biler i Tyskland Interessant, det mest oplagte er volumen: 65% af størrelsen af ​​Spanien, har næsten dobbelt befolkningen (80 millioner), med lidt arbejdsløshed og meget højere samlede løn her.

Derudover de store luksus mærker som Mercedes, Audi og BMW, med hovedsæde der. Således i de sydlige stater, især Bayern, hvor BMW har hovedkontor højere koncentrationer pr bil af dette mærke end noget andet sted på kloden. Producenten tilbyder medarbejdere rabat på 30%, og som ITV begynder at bevæge sig efter tre år, det handler om, hvor hyppigt bayerne forny deres bil. 

Sådan at købe en bil i Tyskland, trin for trin

Hvis dit budget ikke er meget omfangsrigt, den mest økonomiske er at du, der rejser til Tyskland, og jeg vil bringe bilen kørsel.

AUTOBILD.ES vi har gjort i processen for at fortælle dig trin for trin, som du kan se nedenfor. "Vi for det med et budget på 20.000 euro.

 1. Internet søgning.
 2. Rejs til Tyskland.
 3. Lokalisere køretøjet.
 4. Køb og salg af køretøjet.
 5. Dokumentation påkrævet.
 6. Registrer bilen i Spanien.

 

1. Søg på internettet

 • At købe en brugt bil i Tyskland er ganske nødvendige kriterier relateret søgning på internettet, og blandt dem er penge.
 • Det er også vigtigt, at du er klar over, hvilken slags bil, du har brug for.
 • Blandt de forskellige referenceområder, skal du logge ind afsnit Gebrauchtwagenbörse (Marked anvendt), og, når der, er du skrive i søgningen alle de kriterier, der gælder for dig, mærke, model, motortype (diesel eller benzin), pris (mellem maksimum og minimum) og maksimal kilometertal.
 • ikke glemme også angive 'Land'(, Hvor du søger) og pLZ o 'Postleitzahl'(Postnummer), som begrænser nogle resultater, men du bør: ikke ønsker at være på udkig efter en bil i Hamburg og ender med at skulle gå ned til München, fordi det er her, du fandt den.
 • Du kan se alle postnumre i Tyskland. Hvis du denne information ikke synes ligesom nok, her kan du tjekke, hvordan man finder en bil i Tyskland online.

 

2. Rejs til Tyskland

den bil tur til at købe i Tyskland Det har sine fordele og ulemper.

Først skal du vide, at en måde flybilletter at gå dyrere. Hvis du vil undgå dig køre tilbage slå af München og Madrid blandt 2.100 km-der, der transportselskaber du sætter det i en lastbil for omkring 500 euro. Hvis du vælger den sidste mulighed, anbefales det, at du leje en god forsikring (ca. 100 euro), for ellers kan du tage en afsky, når, på fem eller seks uger-hvad det vil tage at traerlo- når dine hænder.

Tak til lavprisflyselskaber, muligheder for flyver til Tyskland for at købe en bil De er næsten ubegrænsede, men i mange tilfælde gennemgå mellemlanding i Palma de Mallorca (vi gjorde det godt at reducere omkostningerne).

Før du forlader, vil jeg anbefale, at du planlægger en lille vej tilbage, hvis du kommer til at gøre i din helt nye tyske bil. Vil komme i handy at indlæse nogen af ​​de apps til rejser vi anbefaler i denne artikel.

3. Find køretøjet

Når der, der søger efter biler i Tyskland begynder. Du kan flytte problemfrit i offentlig transport.

Bil butikker, som i Spanien, er i udkanten af ​​byerne og uden et køretøj til at flytte, det er allerede en stor hindring. Hertil kommer, de officielle centre -visitamos stor en BMW med op til 1.200 enheder lager- og store flermærkeforhandlere, fik vi at vide Det kan tage flere dage at levere køretøjet. Hvis du ønsker at gøre for sightseeing, fint, men hvis ikke ...

Så hvis du er i en fart, undgå forhandlerne. Faktisk mit råd er, at du har fundet den enhed, der interesserer dig, og, i tilfælde, en plan B og en plan C i det samme område, især hvis du har fundet flere gode tilbud, der tilbydes af privatpersoner.

Hvis du ty til køb og salg, skal de give dig en mekanisk ét års garanti og du har en anden fordel: ved lov, skal informere dig, hvis bilen ikke har lidt eller ulykker. Faktisk på plakater, at køretøjer kig på denne information normalt vises Campas'unfallfrei( 'Unfallfrei' betyder fri ulykke 'og hvis transporterer en'nicht'Frem, det modsatte).

I sidste ende fandt vi en bil: en BMW 320d Touring fire-årige og 73.811 km, som kostede 16.500 euro, ikke-omsætningspapirer. Denne model anvendes, er blandt de mest eftertragtede i Europa.

 

4. Køb og salg køretøj

Før afrejse, skal du informere banken om, hvad der er den bedste måde at betale, når de køber en bil i Tyskland.

Du kan altid medbringe kontanter, da der i 500 noter næsten ethvert beløb buler meget lidt, men hvis du har skrupler, de sikreste betalingsmidler er en Swift overførsel, men du bør informeres, hvis din bank er knyttet til dette system, og alle processen tager mellem 24 og 72 timer.

Det anbefales, at du tager den ID-kort i stedet for et pas, fordi der i dette dokument indeholder nogen adresse. En anden ting du skal vide er, at al kontrakt køb og salg af en bil i Tyskland Det afspejlede moms, så du ikke kommer til at betale i Spanien.

Også ved lov, når en levering køb og salg af et køretøj skal passere, før en kort teknisk inspektion af en selvstændig enhed. Efter mekanikerne havde sat BMW, de fortalte en ekspert fra et selskab ITV til at ske for at gøre den generel inspektion af tolv væsentlige punkter og andre udstødningsgas, som i dette tilfælde sker på selve forhandler.

Hvis du købe en bestemt bil i Tyskland, vil du være ansvarlig for at udføre denne operation på et godkendt center (Dekra, ADAC, TÜV, etc.) til omkring 100 euro, med den ulempe, at der ikke tolke i disse centre til at oversætte fra tysk til engelsk eller spansk.

Andre procedurer køb af bil i Tyskland De er lavet i trafikken kontor (Verkehrsamt) Af operationsstedet.

Se hvor du er, og din tidsplan, fordi der kan være store forskelle: i München, for eksempel kun åbnet mellem 9,00 t og 12,00 h. Heldigvis havde vi placeret BMW i en by kaldet Starnberg og 'Verkehrsamt' -der alt er descentralizado- havde en storslået åbent fra 07:00 til 19 pm.

Under alle omstændigheder, samtidig med at købe og sælge eller individuel afventer bekræftelse fra din bank, at overførslen er foretaget, er det normalt, du har til rådighed i mindst 24 timer for denne ledelse. Nedenfor kan du gennemgå al den dokumentation, du har brug for at udfylde

 

5. Dokumentation kræves

I salget, den Agency udgifter vil Herunder i pris køretøj.

Hvis du køber en person, kan du leje de tjenester af et agentur eller gøre alt papirarbejdet selv. I galleriet dig de roller, de skal bære til kontoret registrering (Zulassungsstelle), Foruden passet:

 • Certifikat for at have passeret eftersyn: 100 euro
 • Udstødningsgasundersøgelser (Certificate for at have passeret revision af gasser): 30 euro.
 • Fahrzeugbrief (bil papirer).
 • Internationalt forsikringsbevis.
 • Versicherungsbestätitung (Midlertidig forsikringsbevis): 100 euro.
 • Tilmelding sker på 5 minutter. Butikkerne er tæt på offentlige kontorer. For at forlade Tyskland med bilen, er du nødt til at tage nogle midlertidige plader, som koster omkring 100 euro, herunder procedurer. Varigheden af ​​den samme (forbundet med sigt forsikring) kommer på siderne.
 • Kontrakt og tekniske data: Hvis du går til en tysk køb, chancerne er, at du får en Overensstemmelsescertifikat Europæisk format. i dette dokument komme specificeret alle tekniske egenskaber køretøj. Hvis du ikke tilbyder det, spørger jeg ham, for ellers bliver du nødt til at gøre en i Spanien. Du har to mulighederHan, som gjorde det ITV-station, som koster omkring 90 euro, eller en officiel udstedt af producenten kan gå endnu dyrere. Derudover vil du bremse helt alt papirarbejdet.


 

6. registrere bilen i Spanien

Efter en dag og peak kørsel, vi ankom i Madrid i weekenden. til giver papirerne til en tysk bil i Spanien var der ingen unødig hast, da vores rådighed til at bringe cirkulerende en nummerplade og forsikring foreløbig paneuropæisk, som var gældende i en måned.

Når du er i Spanien, til at registrere en udenlandsk bil skal bestå ITV med følgende dokumenter:

 • ITV-kort (kopier)
 • Den originale faktura for bilen og en oversættelse til spansk (i trafikken ikke konkret, men det er blevet anbefalet af en domstol tolk).
 • Bevis for at have betalt afgiften på motorkøretøjer (beløbet er fastsat af hver kommune) • Afregning af skat på visse transportmidler (lavet via internettet).
 • Registrering ansøgningsskema opnået i Trafik kan download'm her-. En anden mulighed er at gøre det gennem et agentur, hvor for omkring 300 euro, du gemmer dette bureaukrati.

 

Hvor meget det koster at købe en bil i Tyskland (fx køb af en BMW 320d Touring)

Flight 2 personer på én måde:€ 498,00
Hotel dobbeltværelse 2 nætter:€ 228,00
restaurering:112.08 €
Andre omkostninger:€ 5,90
Offentlig transport:€ 33,10
taxier:€ 82,20
brændstof:174.46 €
vejafgifter:€ 103,70
ITV i Spanien:€ 169,87
Tilmelding i Spanien:838.95 €
Spanske nummerplader:23,00 €
Køretøjets pris:16.500,00 €
Totalt: 18,769.26 €

Hvad ville have kostet i Spanien

GANVAM pris (eksklusive moms):19,720.00 €
Pris for udstyr 
Parkering Assistent:€ 650,00
Telefon adapter:1.600,00 €
multifunktionsrat:€ 300,00
center armlæn:€ 200,00
Totalt: 22,470.00 €
Vi har gemt: 3700.74 €




Понравилась статья? Поделись с друзьями: