Maserati Granturismo MC Stradale: radikaalein

Se tapahtuu 1670 kiloa painoa, urheilullisemman version tuotemerkin. Lisäksi, Maserati GranTurismo MC Stradale on eläin piiri ... ja palvelee myös todellisessa elämässä! Varmasti se on urheilua, jolla on unelma.

The 'Race' -tilassa Maserati Granturismo MCstradale On vaikea selittää sanallisesti, ja olenkokeillut monia autoja: CHANGE käsikäyttöinenhiili melat, vaikutus selkärangan siirtyäsuhteesta toiseen (siirtyy yhden pyydyksen toiseen 60millisekuntia) ja ääni ... se on kuin maailmankilpailu. 

Esimerkiksi, jos olet noin 2000 kaupungin tulee olemaan jalankulkijoidenälä katso mistä se tulee tällaisen din. Mutta hyväSe ei näy, kun kiihtyy. Parasta on, kun nostat jalkakaasulla ja säilyttää V8 Ferrari kotiin: niin koukuttava kuulet takaiskujenhuomaat, että olet vain nykäyksiäkuuntele. 

uuden Maserati Granturismo MC Stradale sinäSen avulla on helppo, jos haluat hiljainen. 'AUTO' -tilassa merkkeihinlisää mukavampaa. Muuta aikaa pidennetään200 millisekuntia, rusinoita suurempi suhde 2,500ja 3000 rpm ja 100 km / h on jo saanut kuudenneksi. tunneteillä on menet Citroen C4 Picassovaihto 'CMP': välillä hammaspyörien teho tyhjö, ettäSe saa mennä päätään ikään kuin sanoi kyllä ​​kaiken.

mutta tämä GranTurismo on auton tehtykäynnissä; täydellinen kone ystäville'Race-asiakkaan. Se on väsymätön Brembo keraaminen jarrutja runko on laskettu 10 mm ennen ja 12 jäljessänähden Maserati Granturismo S. Se on myösmekaanisella itselukittuva ja on kevennetty. Kaikkiaan hän on menettänyt110 kiloa kyseisestä mallista, jossa toimenpiteet, kuten työllisyydenmassa hiilikuitua tai alempi akustinen eristys.Jälkimmäistä, myönnän että olen kiittänyt tuhat kertaane, joilla oli tämä niin loistava idea.

Mitä urheilullisuutta, kaikesta huolimatta, en usko, että on parempi kuinFerrari 458 tai Porsche 911 Turbo:Minusta on suuri ja hieman hankala ahtaissa vuoristoalueilla,mutta hyvä asfaltti ja hieman leveämpi teillä on koneettä ei ole rajaa: nopea käyriä välipala (joka tässäkyseessä ovat kaikki muut paitsi haarukat) ja yhdistetty eikädespeina. jälkeen testi, Olen tullut siihentulokseen, että saat kaiken irti sinun täytyy saadapiiri, koska se on siellä missä voit hyödyntää niidentutkittu aerodynamiikan saada suuremman painotuksen (25%etu- ja 50 takana) 200 km / h, tai ESP salliviksilaskemisesta väristykset.

Ehkä kun uusi Maserati Granturismo rulla Sportjättää korkein vaihe korokkeella. Toistaiseksi kukaan ei voitasisätiloissa ...


Понравилась статья? Поделись с друзьями: