Mazda MX-5 2015, yritimme halvempi

Mazda MX-5 2015 on, sen neljännen sukupolven, kunnianhimoisin kaikki. Japanilainen roadster johtuu merkittävää painon vähennys saavutetaan, sportiest MX-5. Mutta sen lisäksi hauskaa se on hyvin yksin (tuotemerkin maamme odottaa myyvänsä vain 250 yksikköä vuodessa). Nyt saatavilla espanjaksi jälleenmyyjien: se tulee kaksi bensiinimoottoreita (1,5 ja 2,0 131 ja 160 hv, vastaavasti) ja neljä päättyy. Nyt yritämme 1.5 moottori, edullisin alue.

Mazda MX-5 on aina ollut jotain muuta kuin kaiken.Niin paljon kuin kehitys, tämä puhdas roadster saisi muutuolemus. Tarkistimme pyörän viimeinen sukupolvi. tämä on ensimmäinen testi uuden Mazda MX-52015.

Ja että tämä neljäs sukupolvi ottaa harppaus.suunnittelu, yli nykyinen malli, joka otettiin käyttöön vuonna 2006, onvalovuotta. Laajentuneesta ja voimakas kaksi ohutta nenä kiiltoaLED-ajovalot, jotka parantavat sen aggressiivinen näyttää. ääriviivatValettu että muistuttavat Koksi pullon60, mittasuhteet takana, ja sen lentäjien nykyisetJaguar F-Type. Koskaan, Mazda MX-5 on ollut niinBritish kuin nyt. Ja se tarkoittaa, jotenkin, paluupurismi ensimmäisen mallin, tämä roadster 1989.

Uuden kutistuu 3,92 metriä ja tuskin saavuttaatonni; pääsyä mallissa ohenee 82 kiloa noinHänen edeltäjänsä. Se vähentää kehon 20 kiloa, moottori kevenee18, kahdeksan paikkaa, katto yksi. jopa valjastaaalumiinijohdotus on nyt, kuten vanhojen autojenItä-Euroopassa. Mutta varokaa, sillä tämä uusi Mazda MX-5 eiHän näyttää läheskään niin karuja kuin. Ensimmäistä kertaaovipaneeli on korinväriset, jarakeisia muovia on hienostunut ilme. 

Kaikkea tietoa Mazda MX-toukokuun 2015 mennessä

Ja uusi Mazda MX-5, tietenkin, lisää suuntausEdistyksellinen teknologia: kojelaudan tuolit ja iso näyttöohjaimen, joka valitettavasti estää lelu enemmänVastustamaton tämä roadster: vaihdevipu. komentoSe seisoo liian lähellä, ja juuri sitähän vipulisää nauttii kuljettaja Mazda MX-5, ja tämän sukupolvenenemmän: ne ovat luultavasti lyhyempiä reittejäNe on istutettu neljä pyörää. Ja se on ongelma: kun käytätvipu on helppo koskettaa valikosta kyynärvarren. 

Sanotaan vielä pari vikoja ennen saada alas nauttimaanmaksimi: tuki ei enää säätelee enemmän per pyörä (ja siten,ääretön kannat), mutta vivun I ja asteittain.ei enää ohjauspyörä säädettävä korkeus ja katto jälkeenkertaiseksi (muutamassa sekunnissa, kuten aina), sinun täytyy laittaamerkittävässä osassa syöttämällä osastoontakana. 

noutaa arvoista

Mutta nyt mennään siihen, mikä on tärkeää tämän auton Mazda ontalteen arvot ensimmäisen sukupolven, ja näin tuleepurismi ja urheilullisuutta menneen. Katsotaanpa etuja:kiihtyy 0 100 km / h 8,5 sekunnissa paremmin kuin malliedellinen vastaava, ja Mazda lupaa maksiminopeus 200km / h. Jos haluat ajaa nopean ja taivasalla, kyllä,Suosittelen kiipeilyä ikkunat. Jos näin ei ole, unohda menossaMinimaalisesti kampauksen. Mutta mikä on epäilemättä, että 131CV sen 1,5 litraa, siirrä oudompi helposti.

Suspensio on pyöreä: näyttää siltä, ​​että Mazda on ollutmyötätuntoa selkään kuljettajat kärsivätaikaisemmat mallit, ja tämä jopa suodatetaan huolimatta kovuus, jaensin mennä läpi tie lauta havaitaan vastaleuat.

Ja jos et halua häiritä skandaali sen 1,5 litranjuuri sulkea kansi: nyt eristää paljon parempi kuin sakkovanhoja kudosta.

Ja miten se käyttäytyy? Se antaa vaikutelman, että kääntää hänellevain kehän vuoristoradalla. Ja muistaa ylikoskaan ensimmäinen malli. Onko se hyvä vai huono? varmasti enemmänaito. Nurkkiin, toinen, se on helppo jäädä jälkeenennen muuttoa toiminta ESP. ohut195 renkaat menettävät pidon, mutta takaisin vainmittari huoneen ulkopuolella. Ehkä haluat enemmän tai vähemmän tämän vastauksen,mutta selvää on, että se on totta käsite roadster. jatämä neljäs sukupolvi on autenttista kuin ensimmäinen. 

Esittely Mazda MX-toukokuun 2015 mennessä

Matkustin Nizza testata Mazda MX-5 2015, vihdoin,Japanin tuotemerkki, joka kestää kuukausia tarjoavat kuvia ja tietoauudesta Mazda MX-5, mutta toistaiseksi ei ollut tilaisuussaada rattiin neljännen sukupolven roadstersmenestyksekkäin Japanin historian. Vaikka identiteettipysyvät ennallaan, tämä MX5 pureutuu kielenKODO suunnittelu ja SKYACTIV ansiosta ratkaisuja, saapuumerkittävä väheneminen 100 kg keskimäärin osaltaedellisen sukupolven.

Tämä tapahtuu koska ei vain ruumiinosat,liian paljon rungon rakenne on valmistettualumiinia. Kiitos kokoonpanon kahdesta käytettävissä moottoritAloittaa -a 1,5 ja 2,0, sekä bensiini ja injektio suoraanja taka pyörälle, uusi Mazda MX-toukokuussa 2015 mennessä tarjouksettäydellinen painon jakautuminen 50/50. En puhu paljoasuunnittelu, sillä kuten aiemmin sanoin, me katselun kuvia MX-5 2015, ja kun on nähnyt, minun on sanottava,joka on vaikuttava henkilökohtaisesti. Se ei ole kuin Mazda MX-5kolmannen sukupolven, joka piti tottua näkemääncharmia.

Ensimmäinen testi: uusi Mazda MX-5 (17)

 • tunnusmerkkejä Mazda MX-toukokuun 2015 mennessä

  Takaapäin nurkkaan kaikki lihakset ja paras tunnusmerkkejä Mazda MX-5 2015 hahmottaa

 • Uusi Mazda MX-5

  Uusi Mazda MX-5

 • Uusi Mazda MX-5 Front

  Sen nenä, leveämpi, aggressiivisempi.

 • Uusi Mazda MX-5 takana

  Takana muistuttaa Jaguar F-Type

 • Uusi Mazda MX-5 pyörää

  Pyörät ovat vain 195.

 • Uusi Mazda MX-5 runko

  Takakonttiin antaa pariskunnan pako viikonloppuna.

 • Uusi Mazda MX-5 moottori

  Saannot 1,5 litraa ja 131 CV nousee 7500 kierrosta.

 • Uusi Mazda MX-5 Screen

  Nyt puheenjohtajana selainikkunan.

 • Uusi Mazda MX-5 paikkaa

  Istuimet pitoa hyvin, mutta kallistuksen säätö on nyt epätarkempi.

 • Uusi Mazda MX-5 muutos

  Muutos, kuten aina, on ilo. Mutta se on liian lähellä multimedia painikkeita.

 • Uusi Mazda MX-5 ajokuomu Close

  Avaa ja sulje kupu on yhtä helppoa ja nopeaa kuin koskaan.

 • Uusi Mazda MX-5 ajokuomu

  Nyt katto eristää paremmin.

 • Uusi Mazda MX-5 Zenith

  Uuden Mazda on lyhyempi, se on alle 4 metriä.

 • Uusi Mazda MX-5 dynaaminen

  Niiden toiminta on puhdasta Roadster: varokaa ristiretket.

 • Uusi Mazda MX-5 dynaaminen takana

  Puolustus on vahvempi kuin ennen.

 • Uusi Mazda MX-5 majakka

  Vinot ajovalot LED.

 • Uusi Mazda MX-5 Interior

  Sisustus on hyvä viimeistely.

Joissa on paljon alhaisempi säleikkö, joka hakee puolisuunnikkaan,mahdollista ansiosta LED teknologiaan ohut edessä,etupinta voi vastustaa vetää.Ja se on, että Mazda on nyt hakevat malleissaalentunut kulutus kuin mahdollista. aikana esittelyUusi Mazda MX-5, yksi sen suunnittelijat selittää mitenhyödyntävät niin vähän kuin mahdollista, ne ovat päättäneetreunat leikkaus takana sisäänpäin lehdet130 l tavaratilan riittävä kantavat kahta matkalaukkuapieni toisella.

Joka tapauksessa, takana Mazda MX-toukokuun 2015 mennessä Olen aivan kuten seVaikka miksei selvästi se muistuttaa minuaJaguar F-Type, osittain siksi, että muoto LED-valot. myösulkoasua sivulta ja pidän todella on, että se onsiluetti jossa kaikki lihakset pääsevät parhaiten roadsterjoka on kehitetty mottona "hauskaa aikaa,hauskaa elämää. " Yksi seikka, joka eniten viehätti minuatehdä tämä testi Mazda MX-5 2015 on, että suuri osalaihdutus on saavutettu tässä mallissa se on ollut massakeskeytetään sekä etupuskuri ja takana onNyt alumiinia. Itse asiassa, jos laittaa MX-5 yllä, jonkaMazda MX-5 neljännen sukupolven, huomaat välittömästi, ettänenän virta on pienempi, tämä johtuu siitä, että Mazda ononnistui alentaa moottorin aseman ja sen kanssa, keskusvakavuus koko ajoneuvon.

Ensimmäinen testi Mazda MX-5 2,0 SKYACTIV

Ajo uusi Mazda MX-5 ensimmäinen asia olen huomannut, ettäon hoitanut kuljettajan ergonomia, jokaSe on aina ollut yksi vahvuuksista tämän mallin, mutta on nytvälittävät enemmän sillä sisustus on pienennetty senrajoja mukavuutta. Yksikkö, johon maku on MX-5 2,0SKYACTIV-G Sport verhoilua, joka sisältää upeitaRecaro. Yksi uuden Mazda MX-5 2015 on se, ettäSe kantaa Bose-äänijärjestelmä ja kaiuttimet sisällä makkaraapääntuet, ei olen paneutunut itse kokeilla tätä, koska vainMinulla on tunti ajaa tätä autoa ja edellävuoret Provence jota pitkin reitti onlaskevan iso myrsky.

Ohjauspyörä on hieno, mutta erittäin mukava touch, vaikkaSe maksaa hyvää aikaa tottua asentoon. Puhuminenasennossa, selkänojan Mazda MX-5, kuten kaikki loput ajoneuvonon lähempänä maata, erityisesti minun reidet ovat 20 mmpienempi kuin jos olisin istuu MX-5 kolmassukupolvi. Toisaalta, on pienin matkustamonMallin historia on johtanut tähän neljännen sukupolvenMazda MX-5 pysyä minimiin, ja sarakesiirto varastaa joitakin tilaa vartenjalat. 

Olen myös ilmoittanut -merkkinen joka on yksikköennakkosuunnittelun, joten aion keskeyttää todistusten ilmoituksen jotainlämpöä jalka päässä kardaanitunneli,Toivon, jälleen tunne, kun he saavat ensimmäiset yksikötlopullinen Espanjaan syyskuussa. vaihdevipu uusi Mazda MX-5 on niin pieni, ettänäyttää yksi niistä peliohjaimia ensimmäisen 80 peliä,mutta sen käsittely on enemmän kuin miellyttävä, joten tarkkaa ja tyyppiSe edellyttää ajo tämän auton pakottaa käyttämään ollessaanend näyttää kättäsi.

En voi testata kuluttajien, koska minun täytyy kiivetäsatamassa viiden minuutin aloittaa johtaaMazda MX-5 2,0 SKYACTIV-G alkaa sataa hauskaa.huppu järjestelmä on täysin manuaalinen ja onneksiSe toimii niin yksinkertainen ja tehokas, jonka avulla voit ottaa käyttöönja uudelleen taittaa sekunneissa lähes ratsastus yksi niistänykyaikaista automaattista myymälöissä kampanjan. Vaikka sade onRankempia ja olen nostaa aalto pyörillä kiinnitettyVuori huomaa sirinä lähtöisin moottorin. Ei meluaylivoimainen ja huomata, ettei kumpikaan Mazda on etsinyt läpimuuttaa pakokaasun oli, se varmasti olisi tyytyväinen, josMinun oli tehtävä joitakin matkustaa tämän auton.

Työntövoima ei olla kuin urheilu korkeasuorituskykyä, mutta se on korttelin halvempien tarjouksetsuuri tunteita ja käsivaihteisto voit pelata piirtääkaikki mehu mekaniikkaan. Päästyään alkuun, oli selvää, mitätarpeeksi taittaa huppu, olen valmis parasosa. Alamäkeen, tie on riittävän kuivaahuomata, että tämä on yksi niistä RWDjaloin ja helppo ajaa, että olen ladannut. vaikkapasadísimo anna käyrä tai liian nopeasti avaat kaasuaYhtäkkiä vain huomaa on hieman ravistella akselilletakana ja sitten MX5 2015 Mazda Se on josijoitettu aivan jossa odotat sitä.

Kääntösäde on riittävän lyhyt jäisipieniä kaupunkeja, jotka seisovat Nizzan javuoret Provence. Matkustamossa olen alkaa tuntea paljonmukavampaa kuin alussa, ja nyt kun Roadster, melulähtöisin moottori vaikuttaa paljon mukavampaa kuin ennen jamukana tulematta liian yleistä. Jää vain kokeillaJoissakin jarrut nyt juuri tullut kuiva venytys. josalle trooppinen myrsky jälleen Mazda MX-5 2,0 SKYACTIV-Gurheilu Se on antanut minulle suuren turvallisuuden tunnetta, nytTiedän, että tämä auto on pysäytetty heti odottaamalli vain 1000 kg, ei voi enää odottaa seuraavaaSyyskuussa löytyvät ensimmäiset yksiköttesti. Ja minä olen jäänyt jäljelle otteestaan ​​MX-5, joka on mielestäniparasta mitä voidaan sanoa mitä tahansa auto, mutta erityisestiyksi näin joka on ainutlaatuisesti suunniteltu tarjoamaan hauskaajoka kuluu. Joten jos voit viihtyvät hyvinpieni huone, sinulla on aina taattu.

Testi Mazda MX-5 1,5 (Alfredo Rueda)


Olen fani tästä autosta ja todellakin omassa autotallissalepää NB, tai toisen sukupolven, nautin ainaVoin. Hänen ajo on suorin ja intuitiivinen siellä. jase on parasta, että nämä geenit, uudessa mallissa ei olemenetetty. 

Kehon, kuten näette, kyllä ​​on kääntynytradikaali. Nyt on vaikea salata Japanin pinnasänky ja,Henkilökohtaisesti se muistuttaa minua linjat hänen maanmiehensäLexus. Joka tapauksessa, kun se oli näytetä julkisesti ollut minunvastahakoinen tämä uusi esteettinen. Mutta nähdä luonnon minua ontoivonut enemmän. Erityisesti ajoasennosta, jakaksi puoli kylkiluiden niin merkittävä huppu, että minulla onmuistivat linjaa, joka seurasi 1500 Seat historiallinen majakat,käyttävät sadat taksien Madridissa mustat jaPunainen ... 

Mutta koska estetiikka on hyvin subjektiivinen, annasisällä hänen hyvin ratkaistu (joka on yleinen Mazda), muttajoitakin aukkoja, jotka ovat yllättäneet minut. Ensinnäkin puutekäsine perinteisessä paikassa. Miten voi olla, että NA ja NB,peräisin 90s kyllä ​​heillä? On myös totta,on suuri kuilu selkänojat, mutta eiSe on niin iso ja erittäin epämiellyttävä käyttää. Toinen yllätys minulleOtan hänet yrittää säädellä ohjauspyörän pois ... en voi. javarten avoauto Tämä koko voi ollanäppäintä yli yhden / yksi koko XS XXL ... Joka tapauksessa,säästää näitä kahta yksityiskohtia, loput ei tue kriittisempi. kaikkiSe on paikallaan, muovien ja säädöt välillä kappalettanykyaikainen kojelauta ovat kelvollisia ja yleisiä piirteitä tämänversio, ylellisyys, Se on todella hyvä, koska ei puuttuviaelementtejä, kuten selain, LED-ajovalot tai nahkaistuimet.

Mutta suurena Paco Threshold: "Tulin tännepuhua minun kirjani"Ja kirja Tämän MX-5,huippuosaaminen on sen deleitadora ajodynamiikkaa. äänellä1.5 kun moottori käynnistetään, show alkaa. Ja se on, että ilmantulee räikeä, se on paljon kilpa- sisäänaiemmat sukupolvet. Pidän paljon.

Sen moottori on pieni (1,5 litraa), jossa on vain 131 hvilman turboa. Mikä on salaisuus kattaa ensimmäiset 100 km / hSamalla Golf TSI-moottori 150 hv? sittenensisijaisesti pitoisuus paino hieman yli 1000 kiloa jatekniikka SKYACTIV mikä aiheuttaa lineaarisen ja nopea nousukääntyy jossa et menetä turboahdin.

Reach käyrät ja päästä se on, kun hauskaakorkeimmat. Koska, huolimatta siitä, että takaveto, senyhtä painojakauma (53% / 47%), alhaisen painopisteenja keskusta-moottori on edessä sijainti tekee siitä käyttäytyvätmelko neutraali, kunnes näytät kutittaaTodellakin, jolloin alkaa luistaa taakse niinjalo ja aina hallinnassa ESP.

Ohjauspyörä ja -kokonaisuus antaa viimeistellyn tähän piirakkakokemuksia. Ensimmäisessä kerroksessa, koska se välittää tietäMillimetrin pieninkin liike, koska se on kaikissa MX5että hinta, ja toinen koska sen koko ja matkat ovat niinlyhyempi kuin hieman heilautuksella ranne riittää asettamaan ilmankiertelevät tahansa sen kuudesta nopeuksilla.

Jätin viimeiseksi pieni yksityiskohta ofmahdollisuus vaihdettavissa, koska ajonautintoon tämänominaisuus, minulle menee taustalla. ja varmaKun tiedät on yksi 23000 euroa, te,Lisäksi ...

Uudet laitteet Mazda MX-toukokuussa 2015 mennessä

Uuden Mazda MX-toukokuussa 2015 osoitteessa autoliikkeidenEspanjan alkaa syyskuussa. Siinä on neljälähtötasot (kolme parasta Mazda 1,5 l.SKYACTIV-G 131 hv ja kolme viimeistä Mazda MX-5 2.0 l.SKYACTIV-G 160 hv): tyyli (Joka sisältää uutuuksiaFull LED ajovalot päivittäisiin toimintoihin, vakionopeussäädin, MZD järjestelmäYhdistä kosketusnäytöllä 7 "HMI komentajan ja painikeAloita); Pakkaustapa + (Mikä lisää järjestelmän 1600 euroahälytys tahattomat vaihtaa kaistaa LDWS, ilmanvaihtojärjestelmäautomaattinen, nahka, lämmitetty istuimet, anturitsade ja valot, himmennys taustapeili, digitaalinen radioDAB, väri ulkopeilit piano Black ja renkaatAlloy 16 " gun Metallinen. Lisäksi, versio 2.0Tasauspyörästön lisää 160 hv, vääntö baari ja vanteetAlloy 17 " gun Metallinen); ylellisyys (pääsyälykäs avaimeton, pysäköintitutka anturit, seurantapitkän kantaman valot HBC, selain ja BOSE äänijärjestelmä9 kaiuttimet). Laajentavan laitteiston mallin 2.0i-stop- & i-Poole, Bilstein urheilu jousitus,tasauspyörästön, vääntötangon, peilitKehon ulkopuolella väri ja kevytmetallivanteet17 " kirkas hopea; ja Sport Pack (Joka 1600 euroalisää viimeistely Luxury, suuntaava valojärjestelmä AFS,Recaro, sokea ja liikennetilannetta hälytystakana). Huonepalvelu on selain (400 €,Tyyli ja tyyli + versiot) ja metalliväri (400 ja 550 € onväri tapaus Soul punainen).

Hinnat Uuden Mazda MX-5

Hinnat Uuden Mazda MX-5 vaihtelevat € 25.000Versio 1.5 Style 30600 kanssa 2.0 Luxury PackSport:

Mazda MX-5 1.5 Tyyli: 25.000 €

Mazda MX-5 1.5 Style +: 26,600 €

Mazda MX-5 1.5 Ylellinen: 27800 €

Mazda MX-5 2.0 Style +: 27800 €

Mazda MX-5 2.0 Ylellinen: 29.000 €

Mazda MX-5 2.0 Sport Luxury Pack: 30600 €

Kaikki nämä hinnat ovat vähentää mainoskampanjan(€ 2000). Lisäksi asiakkaat, jotka rahoittavat ostoksenMazda (Promofinance) saavat lisäalennuksen € 613 ja,vapaa, Mazda 730 turvallisuuspalvelun (arvoltaan 481 €ja ulottuu kattavuus 5 vuotta tai 150000 km -The brändin tarjouksiaSeries 3 vuotta 100000 km-). Lopuksi, jotka vetoaFlexiopción ostoprovisiona kaava saa Mazda Security730 ja kolme vuotta ilmainen ylläpito.