Testi Mercedes Marco Polo 2015

Star allekirjoittaminen esitteli Mercedes Marco Polo 2015. On olemassa kaksi versiota, molemmat rakennettu Vitoria ja viimeisteli Westfalenissa ja Marco Polo Marco Polo Activity. Ensimmäinen perustuu luokan V ja varustettu kaikella: kaksi kahden hengen sänkyä, keittiö, suihku, jääkaappi ... Toinen kaksi sänkyä ja paljon muuta. Miksi 52454 euroa, joka maksaa kattavimman ei tunnu liian korkeita hintoja. Avasin sängyn, menen yläkertaan ja tarkista tyyny, huomenna aion kertoa teille ...

Jos on van joka näyttää asuntoautolla, että onMercedes Marco Polo -unohtamatta VolkswagenCalifornia-. Allekirjoittamisen tähti on tuonut markkinoille seuraavan sukupolvenTämä auto voi tulla paras liittolaisestaloma, onko lyhyt tai pitkä. On olemassa kaksi versiota,Marco Polo ja Marco Polo Activity. Ensimmäinen onkehitetty luokka V ja toinenVito. 

Ulkopuolella on hienoisia eroja: Tällä mankeleista japeilit, kun kyseessä on Activity, mutta ei vilku. muttasisällä ... asiat muuttuvat. Ensimmäinen, paikkoja:normaalin neljän ja viiden Activity. Toiseksi konsolija kojelauta: kuten voitte kuvitella, joka tuleeLuokan V on yksityiskohtaisempi suunnittelu ja ylellinen ulkonäkövisuaalinen 10, tinkimättä muista, mutta melkein, on lähes yhtäverrata sisällä Fiksu C-luokan -Nyt eivähentämättä Smart. Mutta tärkein erotlöytyy täydentää. Marco Polo ei ole mitään,mitään! Kaikki mitä löytää kodin, mitä on tähänajoneuvo; No, et ehkä ole kelluva lautta, mutta se on jotainmitä voit tehdä ilman, jos sinulla on kaksi levyn liesi,pesuallas ja jääkaappi, jonka kapasiteetti on 40 litraa, joka onmerkitsee monia oluita ... haluat nähdä auringonlaskun ulkopuolellaSitten hän saat pöydän ja kaksi taittuvat tuolit ja nauttia.Lisäksi miten se voisi olla toisin, tarjouksettilat elinoloja aluksilla ja että on kaappisijaitsevat vasemmalle kyljelleen, kääntyvä etuistuimet,vesisäiliö 38 litraa vettä -40kuten jäteveden, suihku ja sänky sähköinen kattoluukku. 

Molemmat versiot ovat yhtä pitkät (5,14 metriä),leveys (1,93) ja korkea (1,98), tasoille, jotka eivät aiheuta ongelmiaTullessaan parkkipaikalla, kauppa ja jopa tunnelipesu.

Mutta lisäksi käyttöön viimeisin tekninen kehitys, kutenjos palkkio sedan se olisi, vakiona WizardTuuli (Crosswind Assist) ja varoitus puutteestahuomiota ja väsymys (Attention Assist). Aina kun desembolses jotainenemmän kuin 52454 euroa se maksaa, voit valita extrat:pysäköintitutka, ehkäisee törmäys järjestelmäambient valot sisällä, ajastin ja termostaattilämpötilan ja LED-valot, joukossa muita vaihtoehtoja.

Siirrä van voi tilata täydellisen kolme moottoriadiesel: 200 CDI 136 hv 163 hv 220 CDI ja 250 BlueTec 190CV, 330, 380 ja 440 Nm suurin vääntömomentti vastaavasti. kaikkine voidaan yhdistää AWD4Matic. 

Niin paljon Mercedes Marco Polo, koska jos päätämmeAktiivisuuden suhteen moottoreissa on laajempi: on1,6 dieselmoottori, jossa suora injektio common rail ja kaksi voimaa:88 CV tai 115PS, ja 2,1 litraa 136 hv, 163 hv 190 hv.Se on myös sisällytetty Marco Polo Aktiviteetti 250 BlueTec, jokakuten sen 'sisko' tuottaa 190 hv.

Minulla testattiin Mercedes Marco Polo 2015 kanssapotkuri diesel 163 hv ja totuus on, että mitään siirtyyhuono punnitus 2410 kg (automaattivaihteisto). Lisäksi viikonviime Yritin Renault Espace 160 hv ja totuus on, että olen ollutkuten ottaa tällaisen vastauksen, ja että Ranskanpainaa noin 600 kg vähemmän. Se on mukava, todella mukava ja kutsuukävellä kilometrin ja kilometrin ilman etäisyyden ollaongelma.

Mercedes Marco Polo Testi on alkaen hintaon 52454 euroa. Rehellisesti, en usko mitään määrääsuuri ajoneuvon tätä tyyppiä. muut arvoinenettä useammat ja vain tarjota hevosia. Tämä on todellinen koti ...Muistan, että ministeri halusi kotelon Trujillo 30 metriäneliö. Se katso Marco Polo?


Понравилась статья? Поделись с друзьями: