Porsche Panamera Diesel: Tällä ‘halpa’ on ihanteellinen?

On nopeampia, mukavammin ja ylellinen ... mutta parempi? Porsche Panamera Diesel on täydellinen urheilu sedan 'perhe', milloin haluat hänen kuvan niin henkilökohtainen.

Aion 120 km / h 1800 kierrosta. Ole ilmaa tai melun loisia:vain kuulen musiikin kaiuttimien kautta vakiona. Gravespyöreä, terävä-kirkkaus ... mukavia. Ja luokka, paljonluokka. I ajaa Porsche Panamera Diesel. Rakastan sitä. Kyllä,sedan dieseliä mallin suosittelevat kokoporschista pidä minusta. Miksi? Selitän.

Aloittaa, suuri matkustusmukavuuteen että oletPorschePanamera. Vuonna takana, kaksi paikkaa nauttiayksittäisiä urheilukenttä ja runsaasti tilaa. Front ... MikäKerron: hengität ilma despite're kilpa vastaanlähes luonnollinen kilpailija BMW7 Series tai Audi A8. Ajoasento, hyvin alhainen jaohjauspyörä ihanne ja aivan pystysuora, se auttaa paljon,vaikka (varsinkin minun tapauksessani) katso etukilpi StuttgartSe altistaa minut vieläkin.

Ja tietenkin, on myösmoottori. On totta, että V6 on 250 hv päivät (menossaSe korvataan 300 hv versio tammikuussa), mutta mielestänijoka sopii tähän. Vakavasti. GTS tekee hiuksenikärki mitä tapahtuu ja miten se kuulostaa. ja PorschePanamera turboS... Miten aiot sanoatorjunut 570 hv auto! Vaan mennä edestakaisin töihin, koskaedustus ja jopa auto kuin valitsevat matkustaaperhe (jos olet neljä) sopii.

Tämä lähde Audi V6 ei kuulosta karkea ja jokinsisustus tuskin kuulla kuiskaus. Vuodesta 2000 rpmHän työntää liian kovaa, on päässyt yli 4000kerrallaan, ja vaikka punainen merkki alkaa 4600 rpm,Totuus on, että harvoin näkee neula lähemmäksi tällä alueella.

Jos valitset manuaalisen tilan, kun tulet rajanVallankumoukset eivät aio viettää vaihteella. Ripaus hyvin kilpa(Muista, puhumme Porsche!), Sinun tulisi ollahuomioon päätät hemmotella itseäsi ja nopeuttamisella: voitleikattava ohimennen (ja ... kyllä, tämä onOmaelämäkerrallinen).

Muuten, muutos ei ole PDK, mutta Tiptronickahdeksan nopeus, jotta enemmän tunteen mukavuuttasiirtymiä.

Ja koska olemme ohittaminen Porsche Panameradieseli, mitään parempaa piristää tarinan paripinnit. On totta, että 1880 kiloa tyhjänä eivät näyihanteellisen alun käyrä kuvassa, mutta tosiasia on, ettätäyttää ja vakavaraisuus ansiosta suuntaan samoin tekeekohta sen runkoon. On kyse myös Sport-toiminto of PASM jousitus (1700 euroa), koska keinuu jaNods ovat lähes eliminoitu.

Myös tiedätkö miksi mielestäni Panamera ollaon? Sillä 1000km autonomian, joka saa tarjota ... JaEi, ei saalis: testin aikana todellinen kulutus ei ole mennyt7,5 litraa.

JosSanon tämän auton 90000 euroa tallennettu, voit lähettää minullepsykiatrisessa sairaalassa. Mutta totuus on, että tämä Panamera DieselSe kuluttaa vain hieman enemmän kuin sen kaukainen serkku VW Passat. Minulle se on Panamera ettäSinun on ... pää.

täälläVoit lukea testin uuden PorschePanamera Diesel 300 hv.Понравилась статья? Поделись с друзьями: