Testi Jeep Renegade 1,4 Multiair 170CV 4X4 Automaattinen trailhawk

Jeep Renegade trailhawk on hyvin erityinen versio maastoauto, joka tekee sen tehokkaammin ajo &# 039; offroad&# 039;. Se liittyy vain 2,0 dieselmoottori 170 hv, automaattivaihteiston ja 4x4 veto.

Jeep Renegade trailhawk Se on uusi versioonnistuneen maastoauto Jeep, joka tarjoaa suorituskykyä offroad alkuunansiosta parantunut suhteessa normaaliin Renegade elementtejä, kutenmaavara 15 mm korkeampi (210 mm),uusi automaattivaihteisto tai yhdeksän nopeuksien2,0 MultiJet II mekaaninen voimakas 170 hv.

uusi erityinen versio nimeltään avaa myös jeeppiluopio G4MECH4NGER, edullisin vaihtoehtokäyttää all-wheel-drive Jeep Renegade. piirteetMoottori 2.0 Multijet II Pääsy 120 hv maasta 23150euroa.

Mutta takaisin Renegade trailhawk ja sen vahvistettu luonne4x4 että tämä versio sisältää järjestelmien Jeep Aktiivinen Drivealhainen, järjestelmän Selec-Terrain ohjattu laskuja jatilassa, lisättiin rock. Jälkimmäisessä muodossa lisää plusSUV toimia tehokkaasti kuin pystyincheck lyhyessä touchdown maatilallaMadrid.Además lähellä Jeep Renegade trailhawk vainSitä voi tilata kanssa 2.0 Multijet II 170 yhdistetty CVuuden yhdeksän nopeus automaattivaihteisto. tämä mekaaninenlaajasti hengittää hyvin kaikissa olosuhteissa, olipaasfaltin tai aihe ja että johtuu myös momenttiin 350Nm, mutta muutos momentinmuuntimen on jonkin verran hitaampireaktioita. Kun astut perusteellisesti, vie aikaa miettiä, mitäihanteellinen, sieltä lentää suhde. se onlyhyempi ensimmäinen suhde, jäljittelemään vaikutusvähentäminen, kun taas viimeinen pitkä marssi yhdeksäs palveleetiellä säästämme kulutusta.

Trailhawk-back-PEQ

Vaikkakin lukittu neliveto, se todella näyttäähämmästyttävä 'reikiä', jotka voivat ratkaista tämän pienen SUV jaepätasaisuus, joka voi skaalata tai laskeutua. Kyllä, ohjauslaskeutuminen (HDC), jos kaltevuus on pieni neljä tai viisimetriä, kestää liian kauan alkaa toimia ja vain lopultarinne. Mutta rehellisesti, olen voittaa esteitä hänen kanssaan,En usko, että monet tulevia omistajia tämän mallin dokun on auto käsissäsi. Antaa runsaasti mistääntapaamme tapasivat ennen. Ja että aina antaalisää turvallisuutta.

Tärkeimmät ominaisuudet ovat sarja- pyörätalumiini 17" maalattu mustaksi ja timantti, M + S rengas,kattokaiteet tummanharmaa kattaa peilitkiiltävä tummanharmaa tunnuksesta Trail mitoitettu ", sumuvalothalogeeni tuulilasi 'premium' TFT 7" ettäkojelauta kojetaulun , nuppinahka nuppi, pysäköintitutka anturi,sävytetty takaikkunat, takana Hinaussilmukka punainenja kaksivyöhykeominaisuus automaattinen ilmastointilaite.

Vaihtoehtoja ovat nahkaistuimet varoitusjärjestelmäKaistavahti 'Plu n, satelliittinavigointi näyttötouch 6.5" (3D-maamerkkejä), kattoikkuna OmaSky '' Näkyvyys Pack 'ja' Pack Function', mm.

Hinta uuden Jeep Renegade trailhawk, koska huippuluokan,alkaa 33000 euroa.

Jeep Renegade G4MECH4NGER

Toinen innovaatioista päähän Jeep RenegadeG4MECH4NGER on uusi versio, joka tarjoaa pitoaintegroitu suuri laitteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan.Se on varustettu turbodiesel 2.0 Multijet moottori pääsy II120 hv versio kiinnitetty Käsivaihteistolla kuusinopeuksilla.

Tämä versio käyttää 4x4 Jeep Renegade aluePituutta pohja pinta, johon lisätään laitteetsuljettu, jossa kaksi ulompaa värejä (RedColorado 'ja' harmaa Glacier) ja musta väri sisustus.

Toisaalta, se sisältää yksinomaan Pack G4ME CH4NGERjoka koostuu seuraavista osista:

-    Kaksivyöhykkeisen automaattinen ilmastointilaite
-    Toiminto Pack 1 (sähköinen peilit,avaimeton ja alku, puunrungon kuormalavapalautuva ja säädettävä korkeus ja ylimääräiset 230)
-    Kevytmetallivanteet 17 tuuman
-    M + S rengas
-    -metallivärillä

Hinta tämä versio Access on 23150 euroa.

Alla näet mukava video, jossajoitakin pelaajia Juventus...


Понравилась статья? Поделись с друзьями: