BMW C 650 Sport Test 2016, restyling ja lisää

BMW uudistaa skootterit, C 600 Sport nimeksi, esteettiset ja mekaaniset ominaisuudet ja dynaamiset muutokset. Olemme muuttaneet Valencia kokeilemaan uutta C 650 Sport tuoreena uunista.

Espanja on tärkeä markkina megascootersja nimenomaan kaksi mallia BMW, Saksan markka saavutettiin vuonna 2013jakaa ylivoimainen markkinoiden muihin maihin. Ensimmäinen yritysmaailmassa skootteri BMW: se oli C1, mallihän oli edellä aikaansa. Toinen oli vuonna 2012 malleissaNyt uusittu vuonna 2014 sähkön saapui ja nytYritimme uusi BMW C 650 Sport.

Sport 2016 BMW 650 C (10)

 • BMW-C650-sport

  BMW C 650 Sport 2016

 • BMW-C650-sport-nopeus

  Huiput ja enemmän kuin tarpeeksi suorituskykyä, 185 km / h top !!

 • BMW-C650-sport

  Dynaamisesti löysimme muutamia muutoksia

 • BMW-C650-sport-estetiikka

  Etu-, sivu-, paeta ... C 650 Sport muuttuu enemmän kuin GT

 • BMW-C650-sport-muutokset

  Monet kosmeettiset muutos C 650 Sport

 • BMW-C650-sport-sisempi

  Älykkäämpiä ajo alue ja laadukkaammin

 • BMW-C650-sport-paeta

  Uusi urheilullinen dual pakoputken

 • BMW-C650-sport-edestä

  kosmeettisia muutoksia maskissa

 • BMW-C650-sport-reikäinen

  Vielä mahtuu kaksi kypärät näyttämällä istuimen alle

 • BMW-C650-sport-box

  uusi kojelauta

Monet kosmeettiset muutokset tätä skootteri, korostaa uudenEdessä suurempi ajovalot ja pienempi musta maski.Niitä on myös vaihtoi puolta, lyyraturskan ja kädensijoja.Escape on nyt kaksinkertainen, kilon kevyempi ja urheilullinen, molemmatestetiikan ja ääntä. Nousimme C 650 Sport jakiinnittää huomiota uuteen kojetaulun yhdessäuusi ohjaustanko tasoitus musta piano viimeistely (erittäin tyylikäsmutta myös likainen ja herkkä) ja elementtien alumiininlaatikot dia on ylemmässäOlen kilpi takaisin.

Moottori ylläpitää tehon ja menettää 3 Nm (se pysyy 63Nm), mutta käyrä on tasaisempi ja parantaa käyttäytymistä. tämäMuutos johtuu muutoksilla viettää tulevaisuudessaEuro 4. Mutta merkittäviä muutoksialähetyksessä. Toisaalta saa kytkinjoustenpehmeämpi (avautuu ennen), vetopyörät ovat muuttuneet jarullat lyhyemmän ulostulo desarrolo japidempään pyörän nopeus. Kaasuvasteen onvälittömämpi ja alkaa liikkua ennen kun menet pysähdyksistäLisäksi nopeuttaa paremmin. Ah! ja muuttamalla ketjunVaihteisto on nyt joka 40000km eikä joka 20000.

Suspensiot ovat pehmeämpiä, parantaa mukavuutta ilmanvaikutus käyttäytymiseen (tai niin he sanovat, koska emme ole arvostettumuutoksia reittiin). Paremmat mahdollisuudettakaiskunvaimennin esijännitys ja myös suunnitella maalausteline,nyt ylös ja alas paljon helpommin (kiitos).

Uutuus, luistonesto on vakio, lisäpisteenturvallisuuden parantamiseksi ja että on kätevä skootteri tästäkokoa ja voimaa.

BMW: C 650 Sport tulee myyntiin ensi 5Joulukuussa hintaan 11400 euroa.

Valencia uuden C 650 Sport

10%: n ero kovuus suspensio tämän skootterinedellinen malli sattui huomaamatta lyhyellä reitilläteemme todistaa sen. Mutta se oli tietoinenlähetysnopeuden muutoksia, pakokaasujen ja maalausteline.

Aloitamme vuoden loppuun pukki. Edellisen olisuunniteltu suurille ja stout saksalaiset, olen pitkä ja joissakinhetkiä Tuskin nostaa skootteri, erityisesti GT on enemmänraskas. Se on nyt paljon helpompaa, mutta pyörä onmelko lähellä maanpintaa.

Pakoputken. Pakokaasujen kuulostaa enemmän 'rasvaa', mutta ei ole korkeampikäheä. Se antaa enemmän tunnetta urheilullisuutta saavuttamattaärsyttävää.

Ja viimeinen lähetys. Se on selvästi nähtävissä lähdössä ennenpysähdyksistä, kiihdyttää ja saavuttaa huippunsa sanoa185 km / h, mutta pisteet saavuttaa vain 180 ... Hups!

Suorin yhteys arvostetaan, mutta tekee myöshieman vaivautuneeksi kun siirrymme hiljaa tai mehitaasti välillä autoja paikassa kaasua. No se suurempivälittömyys, mutta siitä puuttuu hieman kiillottaa vielä.

Kaiken kaikkiaan se on skootteri suurihyötyjä, varsin mukava ja urheilullinen käyttäytymistä.Se näyttää enemmän kompakti kuin edellinen (vähemmän melua muovimekaaninen), mutta on odotettava lisätodisteita perusteellisestisaada kaikki sen mehua.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: