Testi Ford Focus 1.5 Duratorq TDCI 120CV Titanium

120 tarpeeksi hevosia 1,5 litraa dieseliä? Tässä testissä lue Ford Focus

Tarkkailkaa tätä testiä Ford Focus TDCI 1.5 120 hv. Vaikka viime vuonna ford Focus putosi kärjessä 10 myydyin autoja maamme on aina ollut yksi tärkeimmistä toimijoista meidän markkinoilla, Hyväksytty päällä useita vuosia kilpailija par excellence, Renault Megane. Ja jos etsit keskimääräinen auton koon, moottori, suorituskyky ja ylläpito, Focus on aina ollut turvallinen arvo. Ja nyt, Ford Focus 1,5 TDCi 120 hv, vieläkin.

Euro 6 lainsäädäntö on pakottanut valmistajia käyttämään kuuluisan 'supistaminen' sen mekaanisen, jonka tarkoituksena on vähentää päästöjä. Mutta markkinat eivät tue kumpaakaan taantumista valtaa tai suorituskykyä ja hyvä esimerkki on uusi moottori Focus korvaa edellisen 114 hv 1,6 TDCi. Se on vähentynyt 1500 cc moottorin tilavuus, mutta ovat nousseet kuusi hevosta tavoittaa 120 hv.

Tietenkin se on myös vähentänyt kulutusta, paitsi vähentämällä siirtymä, mutta ottamalla käyttöön joitakin järjestelmiä, kuten automaattinen käynnistys ja sammuta moottori. Kun kaikki tämä saa hyväksyä kulutus on alle neljä litraa 100 kilometriä kohden, jos tarkkoja 3,8; mitä todellisuudessa on noin viisi litraa. Erinomainen, varsinkin jos tarkistaa, kuinka kävellä.

 

Ford Focus 1,5 TDCi 120 hv (10)

 • Ford-Focus-TDCI-kolme neljäsosaa edessä

  Jos valitset tämän värin Red Race "keholle joudut lisäämään lasku 230 euroa.

 • Ford-Focus-TDCI-kolme neljäsosaa takana

  Paketti "Valaistus Sport vie sävytetyt takaikkunat ja ajovalot LED mm.

 • Ford-Focus-TDCI-moottori

  Täällä on yksi nykyisen turbodiesel moottorien parempaa suhdetta siirtymän, voiman ja kulutuksesta.

 • Ford-Focus-TDCI-viiva

  Riitä sen paikalla, hyvin moderni ja ilmeinen muotoilu. Laadun muovit ja oikeat asetukset.

 • Ford-Focus-TDCI-istuimen selkänojan

  Sen takana puuttuu joitakin tilaa pään ja hartioiden.

 • Ford-Focus-TDCI-runko

  Runko on alle 400 litraa, mutta se on erittäin kannattavaa. Taittaminen paikkaa ei ole helppoa.

 • Ford-Focus-TDCI-järjestelmä-suojaus-ovet

  Suojajärjestelmä ovet: kun avaat ne, saat tämän kilpi, joka piilottaa tarkassa. Se maksaa 150 euroa.

 • Ford-Focus-TDCI-screen-liitettävyys

  Radio CD + SYNC on 2 kosketusnäyttö 450 euroa extrat.

 • Ford-Focus-TDCI-yhteydet

  Voit lisätä kynä-asema tai SD-kortille.

 • Ford-Focus-TDCI-painikkeet

  Painikkeita Vasemmalla on lämmitetty ohjauspyörän (150 euroa).

Ja se, että Ford Focus 1,5 TDCi 120 hv Se osoittaa epäasiallinen vauhtia sen siirtymistä ja voima kiihtyvyydet, lineaarinen, ilman turbo potkia teoiksi; ja erityisesti takaisinperinnän pitkillä marsseja ja jopa 4000 kierrosta minuutissa. Ottaen huomioon, että kuudennessa nopeudella 120 km / h, circularás at 2200 rpm, mitään ohitukset alle nopeus pienemmälle vaihteelle on helppoa.

Lisäksi tärinää tai ääni on hyvin sisältöä, joten hänen kanssaan matkustavien on erittäin mukavaa. Tosi iskunvaimennus voisi olla pehmeämpi, mutta kompromissi mukavuuden aluksella ja huojuu hillitseminen on myös tuntui hyvin tasapainoinen ja tarkoituksenmukainen. Alustastaan ​​onnistuu yhdistämään dynaamisuutta ja mukavuutta ja viestinnän ohjaus on yllättävän tarkka. Se huiput nopeasti ja ketterä ja tarkka hitaammin käännöksissä ja tiukkoihin kulmiin.

Kaikki tämä on liittynyt CAmbio kuusi-nopeus manuaalinen ja hyvä kosketus, lyhyet etäisyydet ja tarkka lisäykset, mikä lisää suuren ajokokemuksen, joka välittää kaiken tämän turbodiesel versio.

Sisällä mikään ei muutu verrattuna muihin versioihin ja yhden pisteen parantaisi leveys taka matkustajien ja teho taittamalla istuimia yhdellä ele.

Muuten, huomiota hintaa, koska vaikka näet tiedotteessa on virallinen, löydät alennus Fordin noin 6000 euroa, joten voit olla tämän TDCi 120 hv Butt laitteiden noin 20000 euroa . Viimeinen syy suositella arvot ja yrität ennen valintaa muita kompakti ... 

Ja jos mietit ... katsella automme Recommender

johtopäätös

paras

dynaaminen suorituskyky ja liitettävyys järjestelmiä, alhainen virrankulutus.

pahin

Leveys takana matkustajien ja teho taittamalla istuimia yhdellä ele.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: