Hyundai i20 Aktiivinen testi: Voitko selvitä kaupunkisi?

Ensimmäinen testi uuden Hyundai i20 Aktiivinen 2016 Hyundai i20 variantti takki näköinen valloittaa nuori ja seikkailunhaluinen yleisö kaupungin ovat liian pieniä. Lisäksi esteettinen erot on tehokas kolmen sylinterin 1,0 litran moottori ja 120 hv, joka yllättää enemmän kuin yksi. AUTOBILD.ES jo todistettu.

Täällä on testin Hyundai i20 Aktiivinen 2016.Esitetty aiemmin HallFrankfurt 2015, uusi Hyundai i20 Aktiivinen-a nimi joka muuten kutsuu meitä ajattelemaan yhteisenkuolevaiset että on valmis pikemminkin kuin variantticampera johdettu i20- Hyundai kilpailee sarjan Volkswagen CrossPolo,Peugeot 2008 Opel Mokka, Renault Captur tai jopaNissan Juke, vaikka kyseessäJapani, se on saatavana myös kaikkien neliveto.

Älä missaa: video RenaultCaptur vs Peugeot 2008

Ja meidän on muistettava, että vaikka Hyundai i20aktiivinen 2016 Se on crossover vain näennäisesti4x2 on pitoa. Itse asiassa se juontuu i20 5-ovinen, joka eroaajonka edessäja erityinen puskurit käänteinen verkkoon, valotsumu, joka antaa paljon ominai- baarejaKaton puolella, hameetpuoli listat pyöränkoteloiden ja tulpanerityiset säiliössä. Takana Hyundai i20 Aktiivinenerot voivat myös olla suhteessa i20 5ovet, kuten äskettäin suunniteltu sumuvalot, suojatbasso ja ilmanohjain, joka korostaa sen suunnitteluun. Tähän lisätäänyksi maavara 20 mm i20 5p myösmodifioitu suspensio ja pyörät 17 '' uusi muotoilu.On myös syytä huomata, että uusi Hyundai i20 Activesaatavana kaksi uutta väriä: oranssi Tangerine ja AamuSininen. Tässä videossa näet Hyundai i20 Aktiivinenliikettä.

Sisällä Hyundai i20 Aktiivinen,hyvin tuore ja nuorekas, näet eroja mallinjosta se on peräisin, esimerkiksi kuljettajan paikalta enemmänergonominen, metalli polkimet, käyttö OranssiAamulla Sininen Tangerine tai vaihdekepin nuppi tai tuotoksetilma, mm.

Vertailu: Nissan Juke vastaan ​​Renault Captur (12)

 • Edessä Nissan Juke ja Renault Captur

  Tässä vertailussa Nissan Juke transgressiivistä tyyli maailmanlaajuiseen Renault Captur ehdotusta.

 • Takaosassa Nissan Juke ja Renault Captur

  Näkyvyys taakse molemmin autoista jättää paljon toivomisen varaa. Kun kuljettaa matkatavarat jään kanssa Captur.

 • Nissan Juke puolella

  Tässä testissä Nissan Juke on kiihtynyt 0-100 km / h 12,0 sekuntia.

 • Renault Captur puolella

  Tässä testissä Renault Captur on kiihtynyt 0-100 km / h 12,9 sekuntia.

 • Nissan Juke ja Renault Captur liikkuvat

  Tulokkaan vastaan ​​myynti: Renault Captur vastaan ​​Nissan Juke.

 • Sisällä Nissan Juke

  Nissan Juke: Interior hilpeä, mutta hyvin järjestetty. Kaikki on käsillä.

 • Sisällä Renault Captur

  Renault Captur: minimalistisempi pienellä napit veto, mutta hyvä laatu ja ole pulaa asetuksia.

 • takaistuimet Nissan Juke

  Juke: enemmän pään korkeudella, mutta kapeampi tilaa.

 • takaistuimet Renault Captur

  Renault Captur: Enemmän jalkatilaa kuin kilpailijansa.

 • Nissan Juke runko

  Nissan Juke: pienempiä ja epäsäännöllisen muotoisia runko.

 • Renault Captur runko

  Renault Captur: 377 litraa ja erittäin käyttökelpoinen muotoja.

 • Edessä Renault Captur

  4.12 metriä kehonsa löydät paljon monipuolisuutta päivä.

Ajo Hyundai i20 Active 2016 (Vicente Cano)

Koko päivän olen yrittänyt i20 Aktiivinen, minun on myönnettävä,ennakkoluuloni tästä uudesta versiosta campera ovat laskeneetvähitellen. Auto segmentti asuttavatNäkökohta SUV variantteja, joilla on vähän tai ei lainkaan kutsumussyöttää polkuja ja on paitsi kalliimpia, ne menettävät osandynamiikkaa. Se ei pidä paikkaansa, että i20 Active, jossa onkäyttäytyminen vikkelä kuin veljensä, vaikka niilläkaksi senttimetriä pitempi, osittain kiitos hänen johtajuutta,mikä se on mukava ja yllättävän tarkka. 

Keskeyttämistä ei vähennä lainkaan jälkeen sopeutumistaHän on saanut Hyundai majoittaa monipuolisuusi20 Aktiivinen. McPherson kannattimen etu- ja semi-riippumattomaksivääntösauva ja kierrejouset takana, suodatin ja kuoppiaväärinkäytöksiä tehokkaasti ja tarjoaa riittävän ajomukavuudenkun liikkuva moottoritie. 

Näissä tilanteissa on silloin tehokkuus moottorinkonepellin alla on epätavallista. On pysyvä, tärinääTämä pieni moottori 998 cc vain vähän havaittavissa, muttasillä i20 vierii pois unohdat olet pukeutunut Kolmesylinterit, vain koska melu matkustamossa ja,kiitos turbo, vääntömomentti toimitus noustessaan käännöstenyhtenäinen ja jatkuva. 

120 km / h kuudennen menee vain hieman yli 2500 kierrosta minuutissa,kuten on neljä sylinteriä myöskään, mutta pyöreäkaupunki on totuttava tuoda auton sylinterinvähemmän. Syynä on se, että tämä mekaaninen pakottaa väärinkäyttääEnsimmäinen vaihde: jos toinen engranas Kun neulacuentavueltas alkaa ylittää 2000 rpm, moottorihukkuu. 

muutos Hänellä on lyhyt suhteita jatoiminta on enemmän kuin mukavaa, mutta menee toisen jaKolmas kunhan rankaisee jotkut kulutusta ja ennen kaikkea,comfort koska täällä se lopulta saa enemmän melua javärähtelyt tilin. 

SUV tarjoamia mahdollisuuksia i20 Aktiivinen,Meidän on selvitettävä queacon hän laittaa itsesi johtolankoja ja voittaamenestys kahlaa altaat kuva edelliselle sivulle,mutta sinun ei pitäisi uskalla mennä pidemmälle, ainakin jos i20varustettu vanteet 17" kuin yksikkö testi.Tämä viimeistely antaa, kyllä, korkeampi vakavaraisuus kyseistenUsein ne ajetaan päällystämättömillä teillä ja niiden suojelunkampikammion voi säästää pelästyttää näissä tilanteissa. Vaikka joson asia, en valitsisi asennusta pyörien 16".

Aktiivinen sisätilojen i20 i20 on identtinen tavallinen,minulle selvästi paras segmentissä: pehmeitä muoveja, säädöttäydellinen ja suuri tunne laatu missä näytät.verhoilu valitsema Hyundai On mukavaa, ja kuten eräsäiti, tuntuu erittäin kärsivällinen. 

Vaikka takapenkki on mukava ja kaksi matkustajaa matkustaaei mitään syytä valittaa, koska kaikissa kaupallisissa, sielläpaljon eroa ensimmäisen ja toisen rivin, mutta tässäAuto on liioiteltu, koska niiden välillä hypätä tuntuukaupunkien kompakti.    

Meidän vertailuryhmässävakuutukset ovat laskeneet mitä se maksaisi turvaamaanHyundai i20 Aktiivinen. Laskea hintaa, meviite 30-vuotias 10-kortinilman uhreja, joka asuu Madridissa, käytetty auto päivittäin,pysäköity kollektiivinen autotalli ja kävellä 15000kmvuosi. Näiden tietojen, vakuutus enemmänsuositellaan sen arvo se tarjoaaSuora-Seguros 352 euroa.

Tämä kustannus voi olla pienempi, jos olet valinnut politiikanylimäärällä. Tällöin halvin olisiGenesis. Se maksaa 313 euroa 300 euroa franchising.

Hyundai i20 Aktiivinen hinnat 2016

Uuden Hyundai i20 Aktiivinen 2016, joka mahdollisti tilauksia,Se on saatavana 18315 euroa versio 1.0T-GDI 100 hv Klass eli 1000 euroa vähemmän kuinvastaava i20 5-ovinen versio. Huomaa, että uusii20 Aktiivinen tulee olemaan alennus edistäminen käynnistettiin1,607.50 euroa tapauksessa mekaanisen bensiiniä, ja 2542,50euroa dieselin osalta. Jos lisäämme tähän Pive (josniitä on) 1,657.50 euroa ja lisäksi 1400 euroa, jos se rahoitetaanHyundai Finance, lopullinen hinta i20 Active 1.0 T-GDI 100CV Klass päättyisi vuonna 13.650 euroa.

Jos sinulla on kysymyksiä siitä, mitä auton ostaa, tulee meidän Recommender. 

Hyundai i20 Aktiivinen Polttoaine

- Aktiivinen Hyundai 100 CV 5P TGDI 1,0 KLASS: 18315 €

- Aktiivinen Hyundai 100 CV 5P TGDI 1,0 KLASS ORANGE: 18315 €

- Aktiivinen Hyundai 100 CV 5P TGDI 1,0 TECNO: 19265 €

- Aktiivinen Hyundai 100 CV 5P TGDI 1,0 TECNO ORANGE: 19265 €

- Aktiivinen Hyundai 120 CV 5P 1.0 TGDI TYYLI: 21965 €

- Aktiivinen Hyundai 120 CV 5P 1.0 TGDI ORANGE TYYLI: 21965 €

Hyundai i20 Aktiivinen diesel


Понравилась статья? Поделись с друзьями: