Raitiovaunu Fernando Alonso

Raitiovaunu Fernando Alonso

Mitä autoja ajaa Formula 1 kuljettajat hakoteillä? Nämä ovat raitiovaunu Fernando Alonso, jonka kanssa olemme nähneet vuosien varrella ... Älä missaa sitä!

Fernando Alonso radan johtaa hienoimmat autoja maailmassa ja jokainen haluaisi ajaa koskaan, kaava 1. Espanjan ratsastaja kuitenkin ottaa myös pyörän muiden yksinoikeudella kilpa-autoja ulos radalta, yleensä mukaan merkkejä kilpailevien seurauksena liikesuhteen säilyy. Olemme nähneet Espanjan ratsastaja johtavan Renault Megane näyttäviä Honda NSX, hän odotti.

Fernando Alonso ajokortti veti 18 vuotta, kun se ajaa autoa ja yli 250 km / h upeimmista piirit maailmassa. Se oli kuitenkin liian kaino takana ajon aikana testi ja mukaan huhuja, tutkijan laittaa misdemeanor varten "menee liian hidas." Pidemmälle anekdootti, Alonso Myös tänään johtaa pois radan ja tekee niin upea urheilua.

VIDEO: Miten Alonso johtaa Ferrari F12 Berlinetta tämä Nürburgringin!

alkaen Renault Megane jolla näimme aikansa Renault, The Honda NSX joiden kanssa olemme nähneet hiljattain esityksen .... Onko sinulla jo omassa autotallissa? Emme tiedä, mutta espanjalainen odotti innokkaasti. Näimme myös aiemmin kanssa Mercedes SLR McLaren 722 Edition, Ferrari 458 Italia, Ferrari tai McLaren 650S FF paluunsa McLaren joukkue. Honda Civic Type R Hän on tehnyt "työsuhdeauto" joskus .... hänen kanssaan, hän on hauskaa, koska espanjalainen, puristaminen hänen 310CV. 

Nämä ovat Raitiovaunu Fernando Alonso:

1. Renault Megane

 

2. Mercedes SLR McLaren 722 Edition

 

3. Ferrari 458 Italia

 

4. Ferrari FF

 

5. McLaren 650S

 

6. Honda Civic Type R

 

7. Honda NSX

Lisäksi, saatat olla kiinnostunut:

- Apple voi olla keskusteluja ostaa McLaren

- Pagani Zonda 760LH, Beast Lewis Hamilton


Понравилась статья? Поделись с друзьями: