MOVEA Plan 2017: loppuunmyyty vain 24 tuntia!

Tämä on MOVEA 2017 Plan

Julkista tukea hankintaan sähköautojen ovat kestäneet huokaus; nyt vain toivoa, että jotkut pyynnöt eivät ole oikeutettuja ottamaan osuutensa.

Haltija muutos vähemmän kuin 48 tuntia. Jos eilen poimimme että suunnitelma tuen ostamiseen polttoainetta kuluttavia autoja alkanut kulua; tänään ripustaa julisteen MOVEA 2017 Plan loppuun.

Se oli viime kesäkuussa 24 Koska ministerivaliokunnan ilmoitti antanut vihreää valoa avustusohjelma hankintaan sähköautojen, polttokennojen, nestekaasun ... Mutta se oli ficiticia aktivointi koska jälleenmyyjien piti odottaa web joka on vastuussa tietojen tallentamiseen sähköautojen oikeutettujen nauttia apuvälineitä oli käytössä, mikä ei tapahdu ennen kuin Torstai, 3 elokuu.

Jälleenmyyjien viivästetty aktivointi Movea web hallinta muuntanut rekisteröinti myytävien autojen etäisyydellä kilpailussa on päättynyt paljon odotettua aikaisemmin: alle 24 tuntia, Tragsa (yritys vastuussa web rekisteröinti) ilmoittaa raha on loppunut.

Mitä nyt tapahtuu? Sillä, että jälleenmyyjät voivat jatkaa inscribing autojen lisäksi tulee väliaikainen varallaololistan saavat rahaa vain, jos ne rekisteröivät mitättömyyskanteiden koska tahansa aiemmin rekisteröidyn mallit eivät täytä vaatimuksia.

Mikä on MOVEA Plan?

Movea Suunnitelma on paketti alennuksia, jotka koskevat osto sähkö-, hybridi-, plug-in hybridiautoja, vety, maakaasu ... ja on aktiivinen 1. tammikuuta mutta toistaiseksi joka on ostanut pistoke on joutunut tyytymään alennuksia, jotka tekevät valmistajille.

Ilmoituksen mukaan tehty hallituksen, Uuden Movea suunnitelman budjetti on 14260000 (Pienempi kuin edellisinä vuosina, jolloin Jaettava määrä oli 16 miljoonaa euroa) ja jatkuu vuoteen Oct. 15 tai kunnes budjetti on käytetty loppuun. 

Joten on MOVEA Plan 2017: 500 + 1000 euron alennus henkilöautojen

Movea Movea 2017 tai Plan 2 budjetti on 14260000 euroa jaettava kaikille, jotka ostaa tehokas auto. Määrä vähentää ajoneuvon riippuvainen ja vaihtelee 500 euroa vähennetä henkilöautojen 18000 euroa hankintaan ade bussit ja kuorma-autot.

Välillä ovat bussit ja kuorma-apua asetetaan 5000 euroa ja moottoripyörät saavat alennuksen välillä 1200 ja 1500 euroa.

 

Ovat siis ulkopuolella tukijärjestelmän palamisen ajoneuvot (diesel- tai bensiinin), jotka olivat, että vaikka voimassa hän palkitaan Pive Plan.

Kun kyseessä on autoja, 500 euroa tarjottavan tuen hallituksen, laitokset, jotka haluavat liittyä Movea 2017 suunnitelmassa on tarjota asiakkailleen lisäalennuksen 1000 euroa ja onko se sähköauto d EUN on annettava ostajalle asennuksen laskutuspisteenä.

Puhuminen tämän. määrät asentamiseen latauspisteiden 40% tulee olemaan niitä, jotka menevät julkisilla paikoilla, enintään 1000 euroa tavanomaisen latausasemaa, 2000 euroa niille puolittain nopeaa recaraga ja 15.000 euroa nopea lastaus.

Mitä ajoneuvot voivat saada apua?

Mitä me kuvitella ei muutu autoja, jotka saavat alennusta, luettelon jäljellä on onko sisältää:

- (Pistorasiasta puhdas ja hybridi) sähköajoneuvojen

- nesteytetty kaasu (LPG / Autogas)

- puristetun maakaasua (CNG) ja nesteytetyn (LNG)

- sähkö polkupyörää

- polkemalla polkupyöriä avustaa sähkömoottorilla.

Tuen asennus pistekuormia, yksi tärkeimmistä esteistä täytäntöönpanoa sähkö liikkuvuutta maamme annetaan myös.

Joitakin uusia ominaisuuksia 2017 suunnitelman Movea

Lisäksi vähentää, uusi Movea Plan tuo joitakin muutoksia aikaisempiin painoksiin:

- Se poistaa minimis järjestelmä Se määräsi yläraja toiminnan yhtiölle; mutta nyt Sitä ei saa lisätä tukea Movea muita alueellisia tai paikallisia avustuksia, tukea ainoastaan ​​jos asennat latauksen pistettä.

- se antaa enintään 10 päivää dokumentoida ajoneuvoon varaus; Edellisen suunnitelmaa käyttää jopa 150 päivää jäljellä.

- Nyt he voivat käyttää tukea sähköautojen enintään yhdeksän kuukauden ikäinen ensimmäisestä rekisteröinnistä, kuuden sijasta viime vuonna. Tämä koskee ajoneuvoja omistuksessa jälleenmyyntisopimuksen, POS, valmistaja tai maahantuoja on saanut uuden

- Se sisältää myöntäminen 1000 euron julkisen latauksen pistettä 7-15 kW voima, joita lisätään tukia nopea lastaus ja semi-nopea

Se vaatii Pive Plan 2017

Esittelyn yhteydessä tasapaino sen myyntien vuonna 2016, toimitusjohtaja Hyundai Espanja, Polo Satrústegui, väistyi mitä he ajattelevat kaikkien valmistajien, jotka myyvät autoja maassamme on tarpeen Pive 9 tai vastaava suunnitelma.

Kaukana vedoten tietoja siitä, kuinka hallitus tukijärjestelmiä ostamiseen ovat tärkeä taloudellinen piristysruiske alan Satrústegui väitti vaatimuksensa perustuu korkeaan ikään Espanjan laivaston (enemmän d ela puoli autoista liikkeessä täyttyvät 10 vuotta), ja tämä johtaa kaksinkertainen uhka:

- varten turvallisuus. "Vanha auto on kaksi ja puoli kertaa todennäköisemmin onnettomuuteen kuin uusi"Hän muistutti toimitusjohtaja Hyundai Espanja.

- varten ympäristö. "Haluamme taistella päästöjä emmekä katso, että nykyinen malli sääntöjen mukaisesti Euro6 säteilee 90% vähemmän kuin yhtään autoa 10 vuotta sitten"Sanoo Satrústegui.

Sillä johtaja Hyundai Espanjassa käynnistämässä uuden painoksen Plan Pive (olisi Pive 9) saisi olla ristiriidassa tukiohjelman ostamiseen polttoainetta kuluttavia autoja (jäljempänä MOVEA suunnitelma, jonka pitäisi tulla voimaan tammikuussa ): "Myös tuen tarpeen, jos haluat lisätä autokauppaa vaihtoehtoisten tekniikoiden kuten hybridi- ja sähkömoottorien. Vaikka on ollut Movea puitteissa ne ovat kohtuullisen myydään heti kun se on ohi, on romahtanut".

Tuleeko tai tuleeko Pive Plan 2017?

Vaikka et voi antaa kategorinen vastauksen, passiivisuuden hallituksen pois näköpiirissä Pive lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä. Lähes täyttäneet Pive 8, silloisen teollisuus-, Juan Manuel Soria, sanoi yli 170 miljoonaa euroa lahjoitusvarat olisi viimeinen ja että siitä lähtien, töjohtamisessa keskittyisivät kannustaa ostamiseen tehokkaampia autoja, hybridi- ja sähkömoottorien lukea.

Vahvuus valmistajien ja myyjien teki Pive 8 pidennetään ensimmäisen määräajan heinäkuussa 2016 lopussa vuoden. Mutta ilmeisesti ei saavuttamattomissa.

Loppuvat Pive 8 Plan, tässä on opas saada alennuksia

Vuodesta Autobild.es olemme ottaneet yhteyttä Anfac. Espanjan yhdistys valmistajien autojen ja kuorma on aktiivisin taistelussa uusi suunnitelma tuesta ostaa uusia autoja.

he uskovat, että uusi suunnitelma on välttämätön Pive eikä pelkästään myyntiä, mutta eivät kuulu "tarve romutettavaksi Espanjan laivaston ja kestävän liikkuvuuden edistämiseksi"He sanovat.

Koska sen viestintäosasto ovat kertoneet, että hyödyntävät kokousta tai viralliseen kokoukseen pyytää Pive Plan 9 tai sen puuttuessa, suunnitelma tukien, jotka kattavat useampia autoja. Toistaiseksi niitä ei ole vastattu.

Kahdeksan Pive suunnitelmia erittäin hyvin tuloksin

Alkuvuodesta 2016, valmistajat ja myyjät antoivat julkilausumat ja laskenut, että ansiosta Plan Pive noin 20000 enemmän autoja myydään. 

Luku on korkea, mutta paljon pienempi kuin mitä saatiin aikaan aiemmissa numeroissa (fagotti on, koska teoriassa, Pive 8 nähtävästi vain viimeisen seitsemän kuukauden ja 12 kuten edellä):

- vuonna 2013 77.572 kappaletta myyty kiitos enemmän Pive

- vuonna 2014, 88990 yksikköä

- vuonna 2015, 50815 yksikköä ansiosta Pive 7


Понравилась статья? Поделись с друзьями: