Miten ja missä nähdä 2017 Indianapolis 500?

Miten ja missä nähdä 2017 Indianapolis 500?

Selvittää, miten ja missä nähdä 2017 Indianapolis 500, rotu, että Fernando Alonso on yksi jälkeen hän ilmoitti haluavansa tulla Triple Crown tähdet. Hänen toinen vaihe voitettuaan Monacon Grand Prix F1 on voittaa legendaarinen Oval Indiana. Me luovuttaa avaimet nauttia yksi tiiviisti seuranneet tapahtumien vuosi Yhdysvalloissa.

Ilmoitusta Fernando Alonso joka osallistuu2017 Indianapolis 500 Se on tehnyt kiinnostustaEspanjan julkisen - ja globaali - myyttinen kilpailu sielläkasvanut eksponentiaalisesti. Jos mietit miten ja missä2017 Indianapolis 500, Olet löytänyt paikanTäydellinen vastaus.

VIDEO: Alonso ja seikkailua 500sIndianapolis

Koska 2016, Movistar Sillä on oikeudettelevision IndyCar yksinomaan meidänmaa. Espanjan operaattori osti oikeudet kolmessaLähivuosina tietämättä tietenkin, että tällä kaudellaFernando Alonso Olisin siellä käynnissä. kanavaYleensä kilpailu, Movistar Sports 1 osaSport-paketti on -numeroon 55.pääsy sen on täytynyt palkkasi Movistar TVSport-paketti. Kuitenkin kun otetaan huomioon, että kilpailuja osallistuminen Alonso, Movistar antaa kauttakanava Zero, käytettävissä kaikille tilaajille, ilmantarvitse ylimääräistä pakettia.

Alonson uran Indianapolis 500 onnäet Espanjassa, kyllä, mutta meidän täytyy maksaa siitä.Vaihtoehtona seurata ellei saatavilla hyvitetään MovistarInternet, joko streaming video taivirallisten Twitter-tilejä, jotka ovat vastuussa lähettämiseksiparhaalla mahdollisella tavalla, mitä tapahtuu rodun, vaikkavideoita.

Lisäksi kilpailu, Movistar myös kysymysluokittelu Indianapolis 500, poikkiMovistar Urheilukanava 2. Lauantaina he yhdistää 23: 00 hSunnuntaina tekemään samoin 21: 50h. Raúl Benito, kertojantavallista, ja kuljettaja Roldán Rodríguez keskustelee tästä tärkeästätesti. Benito toista rotuun kommentaattori rinnallaCristóbal Rosaleny ja Toni Cuquerella. Piirissä on NaomiMiguel José Antonio Ponseti.

Kun ovat 2017 Indianapolis 500?

2017 Indianapolis 500 Ne alkavat 28Toukokuu 18: 20h iltapäivällä, vain kahden tunnin kuluttuavalmistuminen Monacon Grand Prix Formula 1. Jos olet epävarmanäet tämän rodun ensimmäistä kertaa, on syytä muistaa, että se on101. painos legendaarinen tapahtuma, jossa suurikuljettajat ovat voittaneet ... ja Fernando Alonso Se voisi ollaseuraava. Ne tulevat olemaan 200 kierrosta, kun pitkän uran, jokavoittaja aloittaa kerho että harvat ovatonnekas.

Muita vaihtoehtoja kisaan

Movistar + tilaajille tahansa paketin ostettu,näet Indianapolis 500 sisäänYomvi elää linkin kautta,tuning kanavaan nolla. Käyttää signaalintarvitset tilin käyttäjätunnuksen ja salasanan ja myösasennettu tietokoneeseen Microsoftin Silverlight-ohjelman.

Toinen vaihtoehto monille näkevät IndyCar sisäänkanssa liikkuvan. Tästä operaattoriasiakkaille vainHeillä on ladattava sovellus, joka vastaaAndroid- tai IOS laitteita, mukaantapaus.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on webESPN, joka tarjoaa mahdollisuuden tilata palvelunsuora lähetys streaming katsomaan tapahtuman suorana verkossahinta 6,99 euroa.

Lopuksi voit kirjoittaa virallisilla verkkosivuillaKilpailun tarkistaa ajat kunkinlentäjä, hyvä valinta, jos olet poissa kotoa, kunrotu. Myös virallisen hakemuksen erittäin mukavaettä ajat ovat eläviä.

- 5 asioita, et tiedä Indianapolis 500

- Oriol Servià, kaksi vuosikymmentä laskemisesta espanjalaisen aksenttia Indy500

- Mitkä ovat erot F1 ja IndyCar?

- Kävi Indianapolis 500 ... 2012

Video: Mitä sinun tulisi tietää ymmärtää rodun 

koulutukset

Alonso Se on jo keskittynyt valmisteluRace matkusti suoraan yksityinen suihkukone EspanjastaIndianapolis jälkeen Grand Prix joka pidettiin viikonlopun piirustusMontmeló. Muutamaa tuntia myöhemmin, Espanjan otti radalleosallistua heidän ensimmäinen kollektiivinen testi ja tuntemuksiavoisi olla parempi, sillä Hän johti kierroksen koulutus nuoret kuljettajat eivätkilpailla täyden IndyCar kauden. Kun kaikkiotti radan, Alonso putosi yhdeksästoista paikka, muttatodella tärkeää on, että kertyminen jatkuu kokemussoikea. Servia oli yhdestoista.

Toisena päivänä kollektiivisen testi, Fernando jatkoioppiminen, tällä kertaa keskityttiin keräämään koko kokemusmahdollista liikkuvan ryhmä. Se oli kahdeskymmenesneljäs, kuusi paikkaatakana Servia, mutta se ei ole tärkeää, koska se voisi suorittaa117 kierrosta, joiden avulla voidaan edelleen parantaa vähitellen. hän lähtisuuri kuva, näyttäviä ohittaminen kaksi kuljettajaa ei tarvitsemenettää.

Kolmantena päivänä käytännössä Alonso löysi vihjeenvaikeaksi tuulinen. Kuitenkin tämä ei ole estänytEspanjan ulos ammunta. Unohtamatta, että on tärkeäätietää kaikki tilanteet oppia niistä. sitten39 kierrosta, Alonso suorittanut kokeen neljäntenä, suuriTulos ennen minun on sanottava, että ei ole aivan todellinen, koskakaikki lentäjät eivät riskien Butt.tunteet edelleen erittäin positiivinen.

VIDEO: Jos Alonso tekee näin, voittaa!

Neljäntenä päivänä oli luultavasti positiivinenpelit tähän asti. Alonso valmistunut lähes sata kierrostalukuisia kertoja liikkuvan liikenteen ja tekemällä useitaohitukset. Iltapäivällä oli hyvin voimakas, että espanjalainen, jokaHän maksimoitu hänen radalla ennen mahdollisuutta sadePerjantaina. Hän toisti neljännelle sijalle Servia kahdeksas.

Ennusteiden vahvistettiin ja perjantaina satoi, mutta se eiAlonso completase esti hyvä määrä kierroksia ja päättyi,kolmantena peräkkäisenä päivänä neljännellä sijalla. Hyvä tapapäästä ensimmäinen osa karsinnat lauantaina.

VIDEO: Tämä on auto Fernando Alonso Indy 500 

luokitus

Fernando Alonso on tehnyt seitsemänneksi ensimmäinen osa oikeutettujen 500sIndianapolis, mikä takaa paikka taistelussaPaalupaikan yhdeksän parhaat kuljettajat. parasLauantain Ed Carpenter seurasi Takuma Sato jaScott Dixon. Oriol Servià Se johtui tyytyävigesimocuarta asentoon. Oriol aamulla taistelua joukossakymmenes ja kolmaskymmeneskolmas.

Viimeisellä kierroksella, Fernando Alonso Hän onnistui ansiokas viidenneksi, kun taas Servia saavutettukahdestoista paikka Indianapolis 500. ScottDixon alkaa napa ensi viikolla.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: