Autobahn Saksan moottoritien Ei nopeusrajoitus?

Autobahn Saksan moottoritien Ei nopeusrajoitus?

Luullaan on tehnyt Autobahn Saksan Autobahn nopeus; ja vaikka se on totta, että joissakin osissa reitin kuljettajat voivat painaa kaasua niin paljon kuin sinä (tai autossa on sallittu) ei voi tehdä niin aina tai ei sääntöjä, jotka ohjaavat liikkeitä. Tässä raportissa heittää maahan vääriä myyttejä Autobahn olemaan uneksia &# 039; veroparatiisien&# 039; että ei ole olemassa.

Taidat hän koskaan sanoi smartass naapuri:Saksassa on topista nimeltä Autobahn, jossa einopeusrajoitus. Lisäksi on mahdollista, että jotkut hänenloputon puhuu pitäen ovea kohottaa teidätSe on kertonut, kuinka hyvin he tekevät asioita maassa Merkelinkoska ei ole lakia, joka rajoittaa kuinka nopeasti voitPyöreä.

Jos näin on, kerro hänelle minulta, että ensimmäinen asia on valhetta jaToinen, jopa enemmän.

Ei siksi, että olen erityisen lähimmäisesi sairastuu. oikeastaanmitä se sanoo on seurausta luullaan, että on ollutleviäminen ja on tehnyt monia nopeutta ystävilleunelma paratiisi, joka ei ole niin sen pitäisilasketa.

Joten sinulla on kaksi vaihtoehtoa: lopettaa lukeminen tämän raportinja uskovat edelleen, että Autobahn on saksalainen autobahn nopeutta taihaluan vetää hoppu vääriä myyttejä, jotka ympäröivät sitä jahyväksyvät asiat sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat.

Kaikki mitä tarvitsee tietää Autobahn

ensimmäinen zasca että voit lähimmäisesi onkorjaa uskoa siihen, että Autobahn on valtatien. 

Moottoritie on koko verkon moottoriteiden että rajatmaa (Ikään kuin puhumme kansallinen verkostoTiet) ja kyllä, on joitakin venyy jossa einopeusrajoitus. Nyt olosuhteet.

Sanotaan, että noin puolet Autobahn onkohdat 'No Limit', eli noin 6500 km (mikä ei olepaha). Useimmat ovat kaukana suurista väestö; jaVaikka kaikki on merkitty selkeästi (sekä silloin ne alkavatsiitä, missä ne päätyvät), ulkomaalaisille (johonon synnyttänyt mahdollisuuden latauksen tie-) on joskusvaikea tunnistaa.

Mutta varokaa, vaikka kohdissa 'No Limit' pääsee kiertämäänkuin hullu; on olemassa sääntöjä ja saksalaiset ovat erittäin tiukatnoudattaen. Esimerkiksi, jos on ruuhkaa tai jossataa kunnioittaa nopeusrajoitukset (hyvinkuten Espanjan ja tyypillisesti 80-130km / h).

Tietää kuinka nopeasti voit ajaa koko ajan, vuonnaSaksassa on tarkasteltava dynaamisen signaaleja.

Tässä videossa näet Audi A7 Drive TestaajatSaksan Autobahn

Liikennesäännöt saksaksi Autobahn

Kuten sanoin alusta sinun täytyy unohtaa, että vuodestaettä Saksan teillä kaikki käy

Saksan Autobahn olemassa useita sääntöjä noudattaa,vaikka osissa, joissa sallitaan rajoittamaton kierrosnopeus. Ne ovat seuraavat:

- He eivät voi siirtää tai polkupyöriä tai mopoja taiajoneuvoja, joiden suurin nopeus on alle 60 km / h, eikä,Tietysti jalankulkijoita.

- Pysähtymättä, pysäköinti, U-käännöksiä, ja takaisinvaltatie on kielletty.

- Se on ehdottomasti kielletty ohittaa toisen autonoikeassa ja kuka ei raskaat sakot sovelletaan. näkyYllättävin ohitus Autobahn.

- Voit vain syöttää tai poistua moottoritielle japysähtyä pientareelle on nimenomaisesti kielletty, ellei sitä oleerittely.

- Täytyy yrittää aina siirtyä oikealla kaistalla,ellet nopein radalla. Jos toinen auto kysyy astut(Purskahtaa ovat sallittuja) ja älä jätä häntä, voitsakotusprosessia. 

- Onnettomuuden sattuessa, kuljettajat joutuvat jättämäänVapaa koko kaista pelastuspalvelutvajaassa 15 minuutissa.

- Vähimmäisturvaetäisyys kahden ajoneuvot onolla metreinä puoli nopeus eli 200 km / h, eipitää 100 metrin päässä toisistaan. Se ei kunnioittanut etäisyyttäTurvallisuus on rangaistavaa väliaikainen nostot ja korttisakkoja.

- Kuorma- vain ohittaa toista, jos niillä onToisin nopeus 20 km / h edellisestä kuorma.Sunnuntaisin yleensä, niiden liikkeeseen on kielletty.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: