Kings juonto: 10 parasta autoa drift

Jos pidät countersteer, haju polttamalla kumia ja luistavat tasapainottaa ja tilanne hallinnassa, et voi olla huomaamatta päähenkilöt sijoitusta tänään. Tehokas, nopea ja puolustus, joka huolestuttaa kello vähääkään, niin ovat 10 parasta autoa drift markkinoilla.

Älä missaa: 'Voitko tehdä driftToyota Prius? "

Oletko rakastaja contravolanteo? Pidätkövahvoja tunteita ja haju polttamalla kumia? Jos vastausSe on kyllä ​​ja et tiedä maailmasta drifting, kiinnittää huomiota,kuria koska tämä auto ei mene hukkaan, se on puhdastaShow. Olemme jo puhuneet enemmän kuin kerran japarhaista autoista ajelehtia, koska tämän valinnanajoneuvojaihanteellinen saada aloittanut ajautuminen alle 3000 euroa.Olemme kuitenkin nyt keskittyä niihin malleihin, jotka ovattällä hetkellä tuotannossa.

Mitkä ominaisuudet on oltavaauton ajelehtia? No aluksi perusasiaton olla käyttövoima, vaikka on myös ihmisiä, jotkaKäytännössä liikenteen ajoneuvojen kanssa neliveto (eimuistaa näyttäviäMustang RTR Ken Block?). Toinen ehto on, ettäkäyttäytyminen on urheilullisemman kuin mukava hyvädynaaminen helpottaa huomattavasti asioita. Kolmas ja viimeinenEdellytyksenä on, että on tasauspyörästönrajalliset, vaikka se ei ole 100% pakollisia, ilman epäilystäkään,auttaa helpompi hallita autoa.

Galleriassaettä olemme valmiita, kun löydät listan10 autoa ajelehtia. Lisäksi, jos sinusta tuntuuinnostuneita ja päätät ottaa ratkaiseva askel, niin jätätvideo opit drift, sinäAnimas?


Понравилась статья? Поделись с друзьями: