Paras SUV Seitsemän Geneven autonäyttelyssä 2015

Nämä ovat seitsemän parhaan SUV Geneven autonäyttelyssä 2015. maastoautoalaan on vilkkainta Euroopassa ja valmistajat ovat ryhtyneet Sveitsin osoittavat esitellä uusimmat tuotteet. Uskallatko tavata heidät kuvagallerian, että olemme luoneet?

Tässä on paras SUV Seitsemän Geneven autonäyttelyssä2015. segmentin SUV on kaikkein kannustaamaailmanmarkkinoilla, siksi useimmat valmistajat ovatvedonlyönti Tämän tyyppinen auto.

Älä missaa: TheTop Ten Sports Geneven autonäyttelyssä 2015

Todisteita tästä on uusi Renault Kadjar. Jälkeen Ranskanhe yrittivät kanssa Koleos, nyt he haluavat tehdä melua alanTämän mukava SUV esteettinen innoitti Renault Captur mutta sisätilojen eränparempi viimeistely.

seitsemänparas SUV

 2015 Hyundai Tucson on korvikeHyundai ix35, brändi onpäättänyt periä tällä nimellä jo hän otti ensimmäisen SUVKorealaiset myyty menestyksekkäästi Euroopassa. uusiHyundai Tucson Se menee tuotantoon kesäkuussaTšekissä ja luultavasti se alkaa toimittaa Espanjassa jaHeinäkuussa.

 Infiniti QX30 uusi konsepti Se suunnataan,koska tuotemerkin väittää lehdistötiedotteessa, asiakkaat, jotkaetsivät ajoneuvon mutta pääasiassa kaupunkien tuomioistuimessaToivotan samalla, voisi toimia kaikenlaisissaja tienpinnan. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: